Valve tulee tarjoamaan Steam Deckin varaosia iFixitin kautta Kommentit pois päältä artikkelissa Valve tulee tarjoamaan Steam Deckin varaosia iFixitin kautta

Steam Deck

Valven odotetun kädessä pideltävän Steam Deck -peli-PC:n odotetaan lähtevän ennakkotilaajille tämän kuun lopulla. Nyt on varmistanut, että se tulee tarjoamaan varaosia laitteeseen iFixit -sivuston kautta.

Varaosien saaminen tarkoittaa, että käyttäjät voivat korjata laitteitaan kotioloissa. Aiemmin julkaisi laitteen CAD-tiedostot, jotka mahdollistavat laitteen ulkokuorien tulostamisen tai muokkaamisen.

Samalla tulee tarjoamaan varaosia myös Valven -laseille. Viestin mukaan varaosia tulee myymään iFixitin lisäksi myös muut tahot.

Steam Deckissä tulee olemaan ainakin vaihdettavat ohjaintatit, jotka voi vaihtaa ilman kolvaamista. Kaikki laitteen komponentit on myös merkattu selkeästi, joten sen uudelleen kokoaminen on helpompaa. Myös laitteen akku tulee olemaan vaihdettavissa, mutta mitä ilmeisimmin hieman hankalasti.

Viime vuonna lanseerattu noudattelee Nintendo Switch -käsikonsolin ulkonäköä ja sillä pystyy pelaamaan Steam -kirjaston pelejä. Kädessä pideltävästä peli-PC:stä on kolme eri versiota ja saatavilla tulee olemaan myös erillinen telakka.

Steam Deck -laitteiden odotetaan lähtevän ennakkotilaajille helmikuun lopulla.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio RimWorld on saamassa oman version ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Limited, joka tunnetaan mm. Dungeons sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa PC:lle vuonna 2013 joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

saapuu ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin Skull & Bones on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan PC:lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi