Vampire: The Masquerade -maailma muuntuu elokuvaksi ja sarjaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade -maailma muuntuu elokuvaksi ja sarjaksi

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Parhaillaan kehitteillä olevan ja useaan otteeseen viivästyneen — Bloodlines 2 -pelin maailma on saamassa oman elokuvan ja tv-sarjan.

Varietyn julkaiseman artikkelin mukaan projektiin on kiinnitetty tuottaja-käsikirjoittaja Christine Boylan (). Tuotantotalo Hivemind (, ) tulee vastamaan tulevien -maailmaan sijoittuvien elokuvien ja sarjojen tuotannosta.

World of Darkness sai alkunsa vuonna 1991 Vampire: The Masquerade -lautapelistä. Sittemmin on julkaistu samaiseen maailmaan sijoittuvia spinoffeja kuten Werewolf: The Apocalypse ja Mage: The Ascension.

-videopeli ilmestyi alunperin vuonna 2004 ja jatko-osan piti ilmestyä alunperin jo vuonna 2020. Sittemmin julkaisua on lykätty useaan otteeseen ja näillä näkymin julkaisu jyvittyisi ensi vuoden puolelle. Tuloillaan on myös samaiseen pelimaailmaan sijoittuva battle royale -peli.

Kovasti odotettu Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 esittäytyy uusilla pelivideoilla Kommentit pois päältä artikkelissa Kovasti odotettu Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 esittäytyy uusilla pelivideoilla

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Useampaan otteeseen viivästynyneestä ja kovasti odotetusta -pelistä on saatu uusia kattavia pelivideoita. Voit katsoa ne alta.

Pelin kehityshistoria on ollut vähintäänkin myrskyisä ja sen suuntaa on muutettu useaan otteeeseen. Ensimmäisen kerran pelistä kuultiin vuonna 2019 ja sen piti ilmestyä maaliskuussa 2020. Teknisten haasteiden vuoksi julkaisua kuitenkin siirrettiin.

Elokuussa 2020 pelin julkaisua viivästettiin edelleen ja sen piti ilmestyä seuraavana vuonna. Alkuvuodesta 2021 julkaisija ilmoitti, että kehittäjä siirretään pois kehitystehtävistä ja tillalle otettiin tällöin vielä nimetön kehittäjä.

Syyskuussa 2023 pelin uudeksi kehittäjäksi ilmoitettiin The Chinese Room, joka tunnetaan mm. Dear Esther -seikkailupelistä.

2 -pelin on määrä ilmestyä tämän vuoden aikana , , ja -konsoleille sekä :lle.

The Witcher -kirjat saavat jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -kirjat saavat jatkoa

The Witcher

Seuraava Andrzej Sapkowskin kirjoittama Witcher-kirja tulee olemaan itsenäinen tarina, joka keskittyy Geraltiin, kuten tekijä on vahvistanut. Kyseessä on samantyylinen teos kuin Season of Storms.

Sapkowski kertoi Beyond Pixels -haastattelussa, että seuraava kirja, jolla ei toistaiseksi ole nimeä, ei tule olemaan osa suurempaa Witcher-maailmaan sijoittuvaa sarjaa.

”Ei, se ei ole suunnitelmani nyt”, Sapkowski vastasi, kun kysyttiin, olisiko teos yhteydessä muihin Witcher-tarinoihin. ”Tämä uusi kirja tulee olemaan itsenäinen, mutta ehkä, kuka voi sanoa. Kirja käsittelee suoraan Geraltia, mutta en kerro enempää. Se on ulkona pentalogiasta.”

Tämä asettaa sen samaan tyyliin kuin Season of Storms, kahdeksas ja viimeisin Witcher-kirja, joka julkaistiin ja ainoana itsenäisenä teoksena. Tämä tarkoittaa, että vaikka se on osa muuta kirjasarjaa ja mainitsee tapahtumia muualta, se ei kerro tarinaa, joka on yhteydessä tai rinnakkainen pää Witcher-saagaan, joka kerrotaan uudelleen -sarjassa.