Vampire: The Masquerade -maailma muuntuu elokuvaksi ja sarjaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade -maailma muuntuu elokuvaksi ja sarjaksi

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Parhaillaan kehitteillä olevan ja useaan otteeseen viivästyneen — Bloodlines 2 -pelin maailma on saamassa oman elokuvan ja tv-sarjan.

Varietyn julkaiseman artikkelin mukaan projektiin on kiinnitetty tuottaja-käsikirjoittaja Christine Boylan (). Tuotantotalo Hivemind (, ) tulee vastamaan tulevien -maailmaan sijoittuvien elokuvien ja sarjojen tuotannosta.

World of Darkness sai alkunsa vuonna 1991 Vampire: The Masquerade -lautapelistä. Sittemmin on julkaistu samaiseen maailmaan sijoittuvia spinoffeja kuten Werewolf: The Apocalypse ja Mage: The Ascension.

-videopeli ilmestyi alunperin vuonna 2004 ja jatko-osan piti ilmestyä alunperin jo vuonna 2020. Sittemmin julkaisua on lykätty useaan otteeseen ja näillä näkymin julkaisu jyvittyisi ensi vuoden puolelle. Tuloillaan on myös samaiseen pelimaailmaan sijoittuva battle royale -peli.

Kommentoi

The Witcher: Monster Slayer -mobiilipelin ennakkotestaukseen voi nyt hakea Android -käyttäjät Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher: Monster Slayer -mobiilipelin ennakkotestaukseen voi nyt hakea Android -käyttäjät

The Witcher: Monster Slayer

Pokémon Go AR-pelin haastava : Monster Slayer ilmestyy myöhemmin tänä vuonna mobiililaitteille, mutta nyt Android käyttäjät voivat osallistua sen ennakkojulkaisun testaukseen. Ennakkorekisteröinnin voi suorittaa pelin kotisivuilla.

Pelin tarina sijoittuu aikaan ennen tunnettuja The Witcher -pelejä ja sarjaa. Pelialueena tunnettu Continent on täynnä erilaisia hirviöitä, joita pelaaja joutuu taltuttamaan. Pelaajat joutuvat jäljittämään, tutkimaan ja lopulta taistelemaan jo entuudestaan tuttuja sekä uusia hirviöitä vastaan.

Oikean maailman sääolosuhteet tulevat vaikuttamaan myös peliin ja taisteluihin. Pelaajat joutuvat myös sekoittamaan peleistä tuttuja juomia ja öljyjä selviytyäkseen. Pelihahmoa voi myös luonnollisesti päivittää ja parantaa, jotta voi haastaa vaikeampia hirviöitä.

Pelin kehittäjänä toimii CD Projekt Redin alainen puolalainen Spokko. The Witcher: Monster Slayer ilmestyy tämän vuoden lopulla iOS ja Android -laitteille.

Kommentoi

The Witcher -sarjan toisen kauden kuvaukset on saatu valmiiksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan toisen kauden kuvaukset on saatu valmiiksi

The Witcher

Netflixin jo useaan kertaan koronan vuoksi keskeytynyt -sarjan toisen kauden kuvaukset on vihdoin saatu purkkiin. Samalla kauden kuvausten haasteista on julkaistu video, jonka voit katsoa alta.

Toisella kaudella nähdään uusina näyttelijöinä mm. Outlander ja Bridgerton näyttelijöitä. Aiemmin toiselle kaudelle on kiinnitetty mm. Yasen Atour, joka roolittaa Coenia, Agnes Bjorn on Vereena, Paul Bullion on Lambert, Basil Eidenbenz on Eskel, Aisha Fabienne Ross on Lydia, Kristofer Hivju on Nivellen ja Mecia Simson on Francesca.

Pääosassa nähdään tuttuun tapaan Geralt of Rivian roolissa Henry Cavill, jonka toisen kauden ulkonäöstä saatiin aiemmin pilkahdus. Anya Chalotra nähdään Yenneferin roolissa, Freya Allan on Ciri ja Joey Batey on Jaskier.

Kommentoi