Vampyr -peli muuntuu tv-sarjaksi Foxin toimesta Kommentit pois päältä artikkelissa Vampyr -peli muuntuu tv-sarjaksi Foxin toimesta

Dontnod Entertainmentin Vampyr -peli saa oman tv-sarjansa 21 -studion toimesta. Studio on tuottanut muun muassa menestyssarjat sekä Homeland. Pelissä seikkaillaan 1-maailmansodan aikaisen vampyyriksi muuttuneen tohtori Jonathan Reidin roolissa. Peli on saatavilla PS4 ja One -konsoleille sekä PC:lle.

Myös toinen Dontnod Entertainment -yhtiön projekti saa vastineensa televisioon.

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun is Strange -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli Tell Me Why on nyt ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamin kautta ja Xbox -konsoleille Microsoft Storesta.

Viime vuonna ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Xbox -konsoleille Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi

Life is Strange ja Disco Elysium -pelit saamassa omat tv-sarjat Amazonin toimesta Kommentit pois päältä artikkelissa Life is Strange ja Disco Elysium -pelit saamassa omat tv-sarjat Amazonin toimesta

Disco Elysium

Studios on tekemässä is Strange ja Disco Elysium -peleistä omat tv-sarjat. Asian paljasti Deadline -sivusto.

Sarjojen taustalla tulee toimimaan dj2 Entertainment, joka on tuottanut mm. the Hedgehog -elokuvan ja sen jatko-osan. Molemmat sarjat ovat olleet kehitteillä jo vuodesta 2020 lähtien, jolloin sopimuksen allekirjoitettiin.

is Strange on vuonna 2015 ilmestynyt peli seikkailupeli. Siinä seurataan 18-vuotiaan valokuvaajaopiskelija Max Caulfieldin elämää, joka tajuaa voivansa kääntää ajankulun taaksepäin.

Disco Elysiumissa puolestaan seurataan muistinmenetyksestä kärsivää etsivää sodasta toipuvassa kaupungissa.

Kommentoi