Vampyr -peli muuntuu tv-sarjaksi Foxin toimesta Kommentit pois päältä artikkelissa Vampyr -peli muuntuu tv-sarjaksi Foxin toimesta

Dontnod Entertainmentin -peli saa oman tv-sarjansa -studion toimesta. Studio on tuottanut muun muassa menestyssarjat sekä . Pelissä seikkaillaan 1-maailmansodan aikaisen vampyyriksi muuttuneen tohtori Jonathan Reidin roolissa. Peli on saatavilla PS4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Myös toinen -yhtiön projekti saa vastineensa televisioon.

Tulevasta Banishers: Ghosts of New Eden -toimintaroolipelistä saatiin 7 minuutin pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Banishers: Ghosts of New Eden -toimintaroolipelistä saatiin 7 minuutin pelivideo

Banishers: Ghosts of New Eden

Tulevasta -toimintaroolipelistä on saatu pelattavuutta ja pelimekaniikkaa avaava esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Toimintavetoinen roolipeli Banishers: Ghosts of New Eden kertoo tarinan rakastajista, joiden traagisena kohtalona on tulla kuoleman erottamiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita täyttä eroa, sillä haamunmetsästäjäparista Antea jääkin elämän ja kuoleman välimaastoon eräänlaiseksi epäkuolleeksi hengeksi. Juuri sellaiseksi, jollaisia hän on halveksinut ja metsästänyt. Puoliso Red Mac Raith joutuukin vaikean valinnan eteen: seuratako karkottajan valaansa vai uhrautuako pelastaakseen rakkaansa kuoleman tuolta puolen?

New Edenin alue on täynnä yliluonnollisia voimia ja outoja hirviöitä sekä muinaisia salaisuuksia. Hyödyntämällä Antean henkivoimia ja Redin aseita voi kaksikko uhmata sekä hirviöiden julmuutta että eläviä piinaavia kummajaisia. Seikkailu vie parin pyörteeseen täynnä mystiikkaa, jännitystä, toimintaa ja vaikeita valintoja.

Banishers: Ghosts of New Eden julkaistaan 7. marraskuuta sekä - ja sekä S -konsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Tältä näyttää tuleva Banishers: Ghosts of New Eden -toimintaroolipeli – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tuleva Banishers: Ghosts of New Eden -toimintaroolipeli – katso uusi traileri

Banishers: Ghosts of New Eden

PAN Vision Finlandin ja Focus Entertainmentin tuleva tarjoaa toimintavetoista roolipelaamista ja kiehtovan, kauhun siivittämän tarinan. Voit katsoa uuden pelivideon alta.

Pelin maailmassa sielut ovat usein rauhattomia ja riivaavat maailmaa olevaisuuden välisessä tilassa. Kun haamunmetsästäjäparin Antea kohtaa ennenaikaisen loppunsa, pariskunnan maalliset tiet eivät eroakaan perinteisellä tavalla. Valojensa vannoittamana Antea ja Red jatkavat toimintaansa kahden erilaisen elon myötä. Tilanne ei ole helppo, sillä Red haluaa pelastaa rakkaansa pahojen henkien harmilta hinnalla millä hyvänsä.

Tämä johdattaa kaksikon läpi Pohjois-Amerikan aavemaisten ympäristöjen, jossa henget vaeltavat rauhattomina ja usein tavallista kansaa piinaten. Kaksikko joutuukin turvautumaan aseiden lisäksi ylimaallisiin voimiinsa taistelussa henkiä ja muita kauhuja vastaan. Edessä on myös vaikeita valintoja ja päätöksiä, sillä yhden oven auetessa muut sulkeutuvat. Seuratako valanmukaista polkua vai tehdäkö kaikkensa toisen eteen? Valinnat eivät aina ole itsestään selviä.

Banishers: Ghosts of New Eden julkaistaan 7. marraskuuta sekä - ja sekä S -konsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.