Vauhdikas Roller Champions -peli ilmestyy ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas Roller Champions -peli ilmestyy ensi viikolla

Roller Champions

Ubisoft julkaisee vauhdikkaan ilmaispelattavan Roller Champions -urheilupelin ensi viikolla toukokuun 25. päivä PC:lle ja konsoleille.

Uudenlaista kilpapelaamista pelikentille vyöryttävä on vauhdikas urheilupelikokemus, jossa yhdistyvät joukkuevetoinen pallopeli ja mielikuvitukselliset pelikentät. Ilmaiseksi pelattava peli on helppo oppia, mutta vaikea hallita, sillä sen vauhdikas ja yhteistyöpelaamista vaativa tyyli tarjoaa syvällisiä taktiikoita ja runsaasti opittavaa.

Pelin ytimessä kaksi kolmen hengen tiimiä kohtaavat toisensa erilaisilla areenoilla pelaajien koettaessa upottaa palloa vastapuolen maalirinkiin. Vauhdikas liikkuminen tapahtuu rullaluistimilla, joten liikkeenhallinta ja pallon syöttely sekä vihollisten väistely ja näiden taklaaminen ovat kaikki tärkeitä osa-alueita kisamenestyksessä.

Lisäksi pisteitä napsuu tiimille ellipsin muotoisen radan kiertämisestä, kunhan vain pallo pysyy hallussa. Lopuksi eniten pisteitä saanut joukkue voittaa. Areenan kaarevia seiniä pitkin liukuminen ja näin vauhdin kerääminen voi kuitenkin johtaa yllättäviin käänteisiin, mikä pitää ottelujännityksen korkealla.

Kilpailumenestyksen myötä ovet aukeavat yhä korkeampitasoisiin liigoihin ja näin lopulta myös mestaruussarjaan asti. Matkan aikana tiimit voivat saada lisää faneja, uusia pelikenttiä ja kokea erilaisia pelimuotoja. Lisäksi pelaajat pääsevät räätälöimään omia pelihahmojaan monenlaisin vaattein ja tyylein. Jokaiselle pelikaudelle on luvassa myös rajoitetun ajan olevia eksklusiivisia hahmopäivityksiä. Näihin voi valmistautua esimerkiksi pelikauden kausikortin hankkimalla.

on pelattavissa sekä kavereiden kesken että yksin eri pelialustojen välillä kiehtovissa kisamuodoissa, joissa pelijärjestelmä asettaa vastakkain kaksi samantasoista joukkuetta. Voitoilla ja menestyksellä joukkueen taso paranee ja vastaan tulee yhä taitavampia pelaajia tiimeineen. Lisäksi pelissä on oma virtuaalinen skeittipuisto harjoittelua ja minipelejä varten.

julkaistaan 25. toukokuuta sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista ja se julkaistaan myöhemmin myös Nintendo Switch -konsolille sekä Stadia- ja Luna -pelipalveluille.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä :lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä :lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

julkaistaan sekä 5, Xbox Series X ja S- sekä Switch -konsoleille että :lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: sekä Car Mechanic Simulator 2018.

on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

Car Mechanic Simulator 2018

Car Mechanic Simulator 2018 on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi