Vauhdikasta lomailua: Spider-Man: Far From Home -elokuvan ensimmäinen traileri nähtävillä Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikasta lomailua: Spider-Man: Far From Home -elokuvan ensimmäinen traileri nähtävillä

tarjoilee ensimmäisen trailerin : Far From Home -elokuvasta, jonka ohjaajatuolilla istuu jälleen Jon Watts. Edellisestä, vuonna 2017 ilmestyneestä Spider-Man: Homecoming -elokuvasta tutut näyttelijät tuovat jälleen toimintatunnelmaa valkokankaalle. Tällä kertaa lomalle lähtevän Spider-Manin leppoisat hetket sotkeentuvat, ja hän kohtaa vihollisensa Mysterion. Pieninä paljatuksina on kerrottu, että Jake Gyllenhaalin esittämä Mysterio lyö hynttyyt yhteen Spider-Manin kanssa, jotta he voivat päihittää Elementalsin, joka myös vilahtaa trailerilla muutamaan otteeseen.

Gyllenhaalin lisäksi elokuvassa Spider-Mania näyttelee Tom Holland, Nick Furya Samuel L. Jackson, Maria Hilliä Cobie Smulders, ja loput tiimijäsenet löytyvät IMDB:sta. Elokuva nähdään Suomessa elokuvateattereissa heinäkuun 5. päivä.

Katso traileri tästä:

X-Men on palaamassa valkokankaille Kommentit pois päältä artikkelissa X-Men on palaamassa valkokankaille

Mutanttisaagan uudelleenfilmatisointi on vielä alkutekijöissään. Näyttelijä- ja ohjaajakiinnityksiä ei ole toistaiseksi julkistettu. Marvel Studiosin presidentti toimii kuitenkin varmistuneesti tuottajana. Deadlinen mukaan etsii parhaillaan ohjaajaa Lesslien ja Feigen rinnalle projektiin.

Viimeisin tieto -elokuvasta saatiin syyskuussa 2023, jolloin uutisoitiin Marvelin käynnistävän käsikirjoittajien etsinnän vuodenvaihteen lakkoliikehdintien päätyttyä. Kyseessä on ensimmäinen virallinen X-Men-elokuvahanke Disneyn toteuttamana vuoden 2019 yrityskaupan jälkeen, jossa se hankki 20th Century Foxin ja siihen kuuluvat Marvel-oikeudet.

X-Men '97 animaatiosarjan kriittinen menestys sekä tulevana kesänä teattereihin saapuva -elokuva ovat sytyttäneet uutta innostusta mutantteihin. Lisäksi Marvel on julkistanut kunnianhimoisia suunnitelmia X-Men-sarjakuvien uudelleenkäynnistämiseksi. Näiden tekijöiden valossa ei ole yllätys, että haluaa palata suosittujen mutanttien pariin elokuvien ja televisiosarjojen tuotantomäärien supistamis lupauksesta huolimatta.

Marvel Studiosin odotettu Deadpool & Wolverine -elokuva sai juuri uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Marvel Studiosin odotettu Deadpool & Wolverine -elokuva sai juuri uuden trailerin

julkaisi juuri uuden trailerin odotetusta elokuvasta , joka saa Suomen ensi-iltansa vain elokuvateattereissa 24. heinäkuuta.  

DEADPOOL & WOLVERINE -elokuvan on ohjannut Shawn Levy, ja sen pääosissa nähdään Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen.   

Elokuvan tuottajina toimivat , Ryan Reynolds, Shawn Levy ja Lauren Shuler Donner. Vastaavina tuottajina ovat Louis D'Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey, Simon Kinberg ja Jonathon Komack Martin. DEADPOOL & WOLVERINE -elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells ja Shawn Levy.  

Marvel Studiosin elokuvassa Deadpool & Wolverine kaikkien aikojen parivaljakko ottaa miehestä mittaa vain elokuvateattereissa 24. heinäkuuta.