Vauhdikasta lomailua: Spider-Man: Far From Home -elokuvan ensimmäinen traileri nähtävillä Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikasta lomailua: Spider-Man: Far From Home -elokuvan ensimmäinen traileri nähtävillä

tarjoilee ensimmäisen trailerin Spider-Man: Far From Home -elokuvasta, jonka ohjaajatuolilla istuu jälleen Jon Watts. Edellisestä, vuonna 2017 ilmestyneestä Spider-Man: Homecoming -elokuvasta tutut näyttelijät tuovat jälleen toimintatunnelmaa valkokankaalle. Tällä kertaa lomalle lähtevän Spider-Manin leppoisat hetket sotkeentuvat, ja hän kohtaa vihollisensa Mysterion. Pieninä paljatuksina on kerrottu, että Jake Gyllenhaalin esittämä Mysterio lyö hynttyyt yhteen Spider-Manin kanssa, jotta he voivat päihittää Elementalsin, joka myös vilahtaa trailerilla muutamaan otteeseen.

Gyllenhaalin lisäksi elokuvassa Spider-Mania näyttelee Tom Holland, Nick Furya Samuel L. Jackson, Maria Hilliä Cobie Smulders, ja loput tiimijäsenet löytyvät IMDB:sta. Elokuva nähdään Suomessa elokuvateattereissa heinäkuun 5. päivä.

Katso tästä:

Kommentoi

Sonyn elokuvat saapuvat Netflixiin ensi vuoden puolella Kommentit pois päältä artikkelissa Sonyn elokuvat saapuvat Netflixiin ensi vuoden puolella

Uncharted

Netflix ja Entertainment ovat solmineet sopimuksen yrityksen omistamista elokuvasta. Ensimmäisten leffojen on määrä ilmestyä palveluun ensi vuoden puolella.

Tulevien elokuvien joukossa on mm. Morbious, Where the Crawdads Sing, Bullet Train sekä odotettu Uncharted -elokuva. Tuloillaan on myös uusia Spider-Man ja Venom -elokuvia.

Odotetun Uncharted -elokuvan on määrä ilmestyä ensi vuoden puolella. Leffa lanseerattiin jo vuonna 2008 ja sen parissa on työskennellyt jo lukuisia ohjaajia. Leffan julkaisua on myös myöhäistetty useaan otteeseen.

Kommentoi

Netflixin Marvel-sarjojen hahmojen oikeudet palautuivat takaisin kotiyhtiölle Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Marvel-sarjojen hahmojen oikeudet palautuivat takaisin kotiyhtiölle

IGN kertoo, että Marvel on saanut takaisin Netflixiltä oikeudet tehdä elokuvia Jessica Jonesista, Punisherista, Daredevilista ja Luke Cagesta.

Marvelin ja Netflixin allekirjoittama usean vuoden sopimus mahdollisti striimijätin oman pienikokoisen marveluniversumin, jossa aiemmin mainitut sankarihahmot muodostavat oman The Defenders-nimisen ryhmänsä.

Striimijätti näytti jo kaikille lopun merkkejä Marvel-sisältönsä suhteen kun he 2019 vuoden lopulla ilmoittivat peruuttavansa kaikki suunnitellut jatko-osat heidän sarjoilleen.

Toistaiseksi ei ole tietoa saavatko Netflixiltä palautuneet hahmot myöhemmin oman sarjan tai elokuvan. kertoo liikkeellä olevien huhujen mukaan olevan mahdollista, että esiintyy tulevassa Spider-Man elokuvassa.

Huhut ovat liikehtineet siitä asti, kun Daredeviliä Netflixillä esittänyt havaittiin :n kuvauspaikalla.

Kommentoi