Veivattava Playdate -käsikonsoli saapuu ennakkotilattavaksi heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Veivattava Playdate -käsikonsoli saapuu ennakkotilattavaksi heinäkuussa

Erikoinen -käsikonsoli on saanut vihdoin päivämäärän ennakkotilauksille ja laitteen pääsee tilaamaan heinäkuun alussa. Panicin ja Teenage Engineerin yhteistuotos ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Mustavalkoisella näytöllä ja veivillä varustetun käsikonsolin kylkeen saa myös erillisen stereotelakan, jonka myötä konsoli näyttää kuin kuvaputki-tv:ltä ja sitä voinee käyttää myös Bluetooth-kaiuttimena.

Laite tulee sisältämään aluksi 24 peliä, mutta lisää pelejä on luvassa uusien ”kausien” myötä. Pelejä ilmestyy konsolille kaksi per viikko 12 viikon ajan. Pelien suunnittelijoihin lukeutuu muun muassa patakiipeilypeli Getting Over it -kehittäjä .

Playdate lanseerattiin alunperin vuonna 2019.

Kävelysimulaattori Dear Esther ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kävelysimulaattori Dear Esther ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dear Esther

Kävelysimulaattori Dear Estherin julkaisusta tulee kuluneeksi 10 vuotta ja sen kunniaksi peli on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan koskettavan tarinan rakkaudesta, menetyksestä sekä syyllisyydestä Skotlannin syrjäiselle saarelle.

Peli on inspiroinut lukuisia uudempia genreläisiään kuten , sekä .

on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä aina keskiviikkoon 16. helmikuuta asti.

Suomalainen indiepeli keräsi yli 30000 katsojaa Twitchissä Kommentit pois päältä artikkelissa Suomalainen indiepeli keräsi yli 30000 katsojaa Twitchissä

Stilt Fella Precarious Ledge

Suomalainen kävelykeppisimulaattori keräsi parhaimmillaan yli 30000 katsojaa suoratoistopalvelu Twitchissä viime viikonloppuna. Peliä on kuvailtu samantyyppiseksi kuin - ja Getting Over It with -pelejä, koska keppien ohjastaminen on hyvin haastavaa. Mainittujen pelien kehittäjä Bennett Foddy on ollut myös yksi pelin betatestaajista.

Stilt Fella keräsi yli 30000 katsojaa Twitchissä (kuvakaappaus)

Peliä on luonnehdittu hyvin yleisöystävälliseksi ja keppien päällä tasapainottelevan ukon ohjastajan turhautumiseen on helppo eläytyä. Taitojen karttuessa ja perustuntuman alkaessa sujua peli muuttuu QWOP-tyylisestä sähläämisestä enemmän -tyyliseksi kenttien läpäisyksi.