Victrix -pelivarusteet sopivat pelaamisensa vakavasti ottaville Kommentit pois päältä artikkelissa Victrix -pelivarusteet sopivat pelaamisensa vakavasti ottaville

Victrix Gambit Controller & Headset

PAN Visionin jakelema ja PDP Gamingin valmistama -tuoteperhe sisältää pelivälineitä, jotka sopivat laatua ja räätälöitävyyttä kaipaaville konsolipelaajille.

(Performance Designed Products) on peliohjainten, pelikuulokkeiden ja muiden pelikonsolitarvikkeiden johtava valmistaja. Yhdysvaltojen Kaliforniasta lähtöisin oleva yhtiö on kehittänyt laadukkaita, tyylikkäitä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia pelivälineitä jo yli 25 vuoden ajan. Kilpa-, harraste- ja viihdepelaajat ovat parantaneet PDP-tuotteilla pelisuorituksiaan useilla eri pelialustoilla ja erityyppisillä peleillä. PDP Gamingin tuotteita myydään useilla eri tuotemerkeillä, kuten , PDP Gaming, ja Victrix.

Victrix-tuoteperhe keskittyy laadukkaisiin pelivälineisiin, jotka sopivat erityisesti kilpapelaajille ja muille pelaamisensa vakavasti ottaville. Tuotesuunnittelussa on otettu huomioon vaativan pelaamisen haasteet ja tarpeet.

Huipputekniikan lisäksi tuotteissa on keskitytty ergonomiaan ja upeaan ulkoasuun, jotta pelaajat voivat voittaa tyylillä ja kuluttamatta itseään loppuun.

Victrix Gambit Wireless Gaming Headset

Victrix Gambit Gaming Headset (7)

Langattomat Victrix Gambit -pelikuulokkeet ovat oivallinen valinta pelaamiseen niin kotona kuin pelitapahtumissakin. Kuulokkeista on omat virallisesti lisensoidut versionsa /5- ja Xbox X/S/One -pelikonsoleille.

Kevytrakenteiset ja muotoilultaan miellyttävät Victrix Gambit -pelikuulokkeet istuvat päähän mukavasti eivätkä purista päätä tai korvia pitkissäkään pelisessioissa. Muistivaahtoa ja pehmeää vegaaninahkaa hyödyntävät pehmusteet suojaavat hyvin myös taustamelulta.

Langattoman USB-vastaanottimen jopa 12 metrin kantama tekee kuulokkeiden käytöstä vaivatonta, vaikka pelaaja ei olisi jatkuvasti pelipisteensä ääressä. Tarpeen vaatiessa kuulokkeet voidaan liittää 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntään myös mukana tulevalla kahden metrin johdolla, jossa on myös tarpeelliset säätimet. Johdollisena kuulokkeet ovat myös hyväksyttävät virallisiin peliturnauksiin.

Kuulokkeiden yhdysrakenteisen Dolby Atmos -tilaäänitekniikan ansiosta pelaaja voi kuulla pelissä lähestyvien vihollisten äänet tarkasti. Xbox-kuulokkeiden mukana tulee myös elinikäinen Dolby Atmos -lisenssi Xbox-pelikonsoleille ja Windows-tietokoneille. -kuulokkeet puolestaan tukevat konsolin ainutlaatuista 3D Audio -tilaääniominaisuutta. Kuulokkeiden Spectral Hearing -tekniikan ansiosta 50 millimetrin kuuloke-elementit toistavat äänet tarkasti ja dynaamisesti.

Pelikuulokkeiden kaksisuuntainen ja taustamelun poistava puomimikrofoni toistaa puheäänet selkeästi ja tarkasti. Alun perin helikopterikäyttöön suunniteltu mikrofoni mykistää itsensä nostettaessa se pystyyn. Mikrofoniäänet saa kuulumaan myös läpi itselleen erillisellä kytkimellä.

Langattomassa käytössä kuulokkeet saavat virtansa 900 milliampeeritunnin ladattavasta akusta, josta riittää virtaa jopa 16 tunnin käyttöön.

Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller

Victrix Gambit Controller (3)

Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller on monipuolinen, ohjelmoitava ja maailman nopein Xbox-peliohjain. Sen painikkeet on suunniteltu minimoimaan painallusten viive ja takaamaan mahdollisimman nopeat painallukset. Tämä tuo selvän edun peleissä, jotka vaativat nopeita reaktioita ja tarkkaa hallittavuutta. Victrix Gambit onkin suunniteltu ensisijaisesti kilpa- ja turnauspelaajien vaatimusten mukaisesti.

Victrix Dual Core -teknologian huippunopean suorituskyvyn ansiosta peliohjain on tarkka ja responsiivinen. Patentoidun viisiportaisen liipaisintekniikan ansiosta ohjain mahdollistaa entistäkin nopeammat painallukset. Ohjaimen 2,1 millisekunnin digitaalinen viive tekee ohjaimesta syöttövasteeltaan jopa kahdeksan kertaa kilpailijoita nopeamman. Peliohjaimessa on myös kehittynyt värinätoiminto, joka elävöittää pelaamista käsiin välittyvällä fyysisellä palautteella.

Ohjaimessa on 14 vaihdettavaa ohjainosaa. Näin peliohjain voidaan räätälöidä omaan pelityyliin ja makuun sopivaksi. Lisäksi Victrix Control Hub -sovelluksella voidaan muun muassa ohjelmoida eri painikkeiden toimintoja, muokata ääniprofiileja sekä säätää suuntaohjainten toimintoaluetta.

Peliohjaimen kuulokeliitäntä tukee Dolby Atmos for Headphones -äänitekniikkaa Xbox-pelikonsoleilla ja mukana tulee elinikäinen Dolby Atmos -lisenssi. Tämä mahdollistaa entistä upeammat ja tarkemmat pelaajaa ympäröivät peliäänet ohjaimeen liitetyillä kuulokkeilla.

Pakettiin sisältyy peliohjainta ja sen vaihto-osia suojaava matkakotelo, jossa eri osat pysyvät hyvin tallessa. Vaihto-osia ovat muun muassa kaksi erilaista päällyslevyä ohjaimelle, kaksi suuntaohjainta ja neljä peukalo-ohjainta. Ohjaimen punotun johdon pituus on kolme metriä.

Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller on yhteensopiva sekä Xbox X/S- ja -pelikonsoleiden että Windows-tietokoneiden kanssa.

Hinta ja saatavuus

Victrix Gambit Wireless Gaming Headset ja Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller ovat saatavana välittömästi 149 ja 119 euron hintaan.

Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille Kommentit pois päältä artikkelissa Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille

Killer Instict

Övereistä taisteluistaan tunnettu on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle sekä -konsoleille.

Vuonna 2017 ilmestynyt peli kuuluu pelisarjaan, joka sai alkunsa jo vuonna 1994 kun ensimmäinen osa ilmestyi Super Nintendolle sekä :lle.

Peli tarjoaa yliampuvia taisteluita, villejä taistelijoita, rokkaavaa musaa sekä liudan comboja.

Ilmaisversiossa pelaajat voivat taistella viikottain vaihtuvalla taistelijalla yksinpelissä sekä paikallisessa moninpelissä, että verkossa rankatuissa otteluissa.

Voit ladata Killer Instinct pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Xboxille Microsoft Storesta.

Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa

War Hospital

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -sairaalasimulaatio yhdistää kiehtovalla tavalla toisiinsa strategista taktikointia ja sairaalan hallinnointia.

Ensimmäisen maailmansodan tapahtumat ovat täynnä tragedioita ja karuja ihmiskohtaloita. War Hospital -pelissä kauheuksia käsitellään toiveikkuuden kautta, sillä sotilassairaalassa hoidetaan ja kuntoutetaan haavoittuneita sotilaita.

War Hospital ei ole vain peli, vaan syvältä kouraiseva ja tunteita kanavoiva kokemus maailmansodan kammottavuuksien keskeltä. Peli luo silmäyksen sodan länsirintamalle, jossa loukkaantuneita sotilaita kannetaan sotilassairaalaan hoitoon. Jokainen hoidettava potilas on ihminen ja yksilö, jolla on oma tarinansa ja kokemuksensa. Niinpä peli käsitteleekin näitä sodan tyrskyihin joutuneita henkilöitä huomattavasti henkilökohtaisemmin kuin itse sotimista kuvaavat pelit.

Peliteknisesti War Hospital yhdistää toisiinsa reaaliaikaisten strategiapelien kiireellisyyttä ja hallittavuutta managerointipelien syvällisyyteen ja monimuotoisuuteen. Kun mukaan lisätään roolipelimäisiä piirteitä, hahmotarinoita ja selviytymispelien traagisuutta, on käsillä ainutlaatuinen kokonaisuus riipaisevalla näkökulmalla.

Syvästi hahmovetoinen pelikokemus tarjoaa tarinansa varrella kehityskaaria niin hoitokeinoihin kuin myös hoitohenkilökunnan taitotasoihin. Samalla pelaaja joutuu tasapainottelemaan olemassa olevien resurssien kanssa ja tekemään vaikeita päätöksiä. Tämä tekee pelistä sekä tunteikkaan että palkitsevan kokemuksen.

Uhrien kokemat vammat, haavoittumiset ja loukkaantumiset perustuvat tosiasiallisten kokemusten kirjoon, mikä tuo pelin lähelle todellisuutta ja oikeita tapahtumia. Myös käytössä olevat keinot ja teknologia perustuvat aikakauden mukaiseen osaamiseen ja ymmärrykseen.

War Hospital julkaistaan 11. tammikuuta 2024 sekä - ja /S -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.