Viewfinder gameplay-traileri esittelee uutta perspektiiviä Kommentit pois päältä artikkelissa Viewfinder gameplay-traileri esittelee uutta perspektiiviä

Viewfinder on peli, jossa valokuvilla voidaan muokata ympäristöä.

Viewfinder on Sad Owl Studiosin ongelmanratkaisupeli, jossa maailmaa muokataan polaroid-kameran tulostamilla valokuvilla. Esimerkiksi ottamalla kuvan lattiasta ja asettelemalla sen tyhjyyden päälle, ilmestyy siihen kamaran tallentama näkymä, jota pitkin pelaaja voi jatkaa matkaa aukon ylitse. Peli tuokin mieleen Superliminal:in, joka perustui perspektiivin kanssa kikkailuun. Joulukuussa esitelty peli on nyt saanut uuden gameplay-trailerin, jonka voit katsoa alempaa:

julkaistaan kuluvan vuoden puolella mutta tarkempi päivämäärä ei ole vielä tiedossa. Peli tullaan julkaisemaan PC:lle Steamin kautta ja Playstation 5:lle.

Kommentoi

Parhaat ilmaiset PC pulmapelit vuonna 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Parhaat ilmaiset PC pulmapelit vuonna 2022

:llä on paljon ilmaisia ​​pelejä esimerkiksi maailman suurimmat pelit, kuten Fortnite ja League of Legends. Jos olet laiskottelevalla tuulella tai odotat seuraavaa Steam -alennusta sukeltaaksesi peliin, josta joudut maksamaan etukäteen, katso alta muutama nostamamme ilmaispeli. Ilmaiset pelit eivät maksa rahaa, mutta ne maksavat aikaasi. Kaikki pelit, joihin käytät täällä muutaman arvokkaan tunnin, on hyvin käytettyä aikaa.

Teansmute!

Pelaa velholla, joka pystyy muuntautumaan erilaisiksi esineiksi. Voit esimerkiksi muuttua avaimeksi, jolla avata lukko tai veneeksi jotta voit seilata avoimessa meressä. Ratkaiset pulmia avataksesi pienen ja ystävällisen fantasiamaailman.

Morror Isles

on ylhäältä alas, Sokoban-tyylinen pulmapeli, jossa sinun täytyy hypätä saarten välillä käyttämällä taikapeilejä vaihtaaksesi paikkoja heijastuksellasi.

Cube Escape

Kehittäjä Rusty Laken lukitun huoneen pulmapelisarjassa on outo tunnelma. Jokaisesta pois pääseminen testaa aivojasi, mutta joudut vieläkin enemmän verottamaan yrittäessäsi selvittää, mitä heidän oudossa universumissaan tapahtuu.

Corrypt

Se, mikä alkaa suhteellisen yksinkertaisena lohkotyöntöpelinä, päättyy sellaiseen, jossa muokkaat maailmaa uudelleen ohjelmoimalla ympäristön tilan magian avulla.

The Republia Times

pelissä olet totalitaarisessa valtiossa olevan sanomalehden toimittaja. Joka päivä sinun on valittava, mitkä tarinat julkaistaan ​​ja kuinka paljon tilaa niille annetaan, mikä vaikuttaa lehden suosioon ja hallituksen hyväksyntään suuren väestön keskuudessa.

Kommentoi

Back 4 Blood -pelin sai uusia trailereita E3-messujen myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin sai uusia trailereita E3-messujen myötä

Back 4 Blood

Turtle Rock Studiosin tuleva -zombieräiskintä on saanut uusia trailereita osana viime viikonloppuna järjestettyjä E3-messuja.

Ensimmäisen peli on saanut uuden pidennetyn trailerin, jolla nähdään uutta pelikuvaa. Peli sai samaisessa tapahtumassa myös kaksi uutta PvP-traileria, joilla nähdään miltä pelissä pelaajien välinen taistelu näyttää.

Pelin Swarm -tilassa kaksi neljän hengen tiimiä taistelevat toisiaan vastaan kolmessa erässä. Tiimit vuorottelevat Cleaners ja Ridden -hahmojen välillä. Pisteitä saa sen mukaan kuinka kauana Cleanerit pysyvät hengissä ja torjuvat Riddenien hyökkäyksiä.

Toisella PvP-trailerilla tutustutaan tarkemmin eri Ridden luokkiin, joita ovat mm. Tallboy, Bruiser, Crusher, Reeker, Exploder, Retch, Stinger, Hocker ja Stalker. Kaikilla on ominaispiirteensä ja niitä voi parantaa erilaisten mutaatioiden avulla taisteluiden edetessä.

Pelin Early Access kausi kestää elokuun 5.-9. päivä ja se on saatavilla kaikille pelin ennakkoon tilanneille. Pelin avoin beta-kokeilujakso vietetään puolestaan elokuun 12.-16. päivä ja siihen voi osallistua kuka tahansa.

Back 4 Blood saapuu lokakuun 12. päivä 4, PlayStation 5, One ja Xbox Series X sekä S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi