Vihdoinkin se edistyy! Final Fantasy VII uusi traileri! Kommentit pois päältä artikkelissa Vihdoinkin se edistyy! Final Fantasy VII uusi traileri!

Siitä ei ole kuin viikko, kun Errori.net uutisoi uudelleen tekemisen tilanteesta. Ja nythän paukahti uusi traileri ilmoille!

Alla linkki artikkeliimme, ja lopussa tämä uusi upea videopätkä pelistä – missä on myös pikku kurkistuksia pelivideoon.

Final Fantasy 7 uudelleen tehtynä – vihdoinkin?

Final Fantasy VII Rebirth saapuu PlayStation 5:lle ensi talvena – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy VII Rebirth saapuu PlayStation 5:lle ensi talvena – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa

Square Enixin innolla odotettu jatko-osa Rebirth, joka on jatkoa vuoden 2020 Final Fantasy VII Remakelle, lanseerataan PlayStation 5:lle helmikuun 29. päivä 2024.

Tuoreessa State of Play -esityksessä ja PlayStation julkaisivat myös uuden, laajennetun trailerin pelistä. Siinä saamme ensimmäiset kurkistukset hahmoihin kuten Cait Sith ja Vincent Valentine. Lisäksi voimme ihastella The Gold Sauceria, hauskoja minipelejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa alkuperäisen Final Fantasy VII:n visuaalisesta tyylistä PS1:llä. Peli tarjoaa myös avarampia tutkittavia alueita, joissa pelaajat voivat ratsastaa chocoboilla, ajaa ajoneuvoilla ja segwaylla.

Uuden trailerin voit ottaa haltuun alta:

Roguelike tyyppinen Tomb Raider Reloaded -mobiilipeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Roguelike tyyppinen Tomb Raider Reloaded -mobiilipeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Tomb Raider Reloaded

ja ovat julkaisseet uuden -mobiilipelin iOS ja Android -laitteille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Reloaded on pelisarjan ensimmäinen roguelike tyyppinen peli ja se vie pelaajat tuttuihin kohteisiin kuten City of Vilcabamba, Lost Valley sekä St. Francis' Folly. Mukana on myös muita tuttuja hahmoja kuten Winston, Anaya Imanu sekä Werner Von Croy.

Tomb Raider Reloaded on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille.