Viidakkorummut kutsuvat uuteen seikkailuun. Arvostelussa Jumanji Welcome To The Jungle Kommentit pois päältä artikkelissa Viidakkorummut kutsuvat uuteen seikkailuun. Arvostelussa Jumanji Welcome To The Jungle

8 / 10
Hyvää Viihdyttävä toimintapaketti, minkä parissa ei tule tylsää. Myöskin kaikin puolin hyvin köykäinen kokemus leppoisiin iltoihin. Huonoa Kaikin puolin hyvin köykäinen, joten ei esittele mitään erikoista tai avartavaa.

Neljä nuorta joutuvat jälki-istuntoon nyppimään niittejä irti vanhoista lehdistä. Tämähän tietysti ei heille sovi, vaan jotain muuta tekemistä pitää keksiä. Mikäs sen parempaa, kuin vanha videopeli! Videopeli vain on Jumanji-lautapelistä digitaalinen versio, eli heti hahmojen valinnan jälkeen se imee pelaajapolot sisälleen viidakkoon, mikä on täynnä vaaroja ja tehtäviä!

Ihan omana itsenään nuoret eivät kuitenkaan seikkaile, sillä peli on muuttanut heidät valitsemikseen pelaajahahmoiksi. Yksiulotteinen nörttipoika muuttuu hyvinkin kolmiulotteiseksi Dwayne ”The Rock” Johnsoniksi, pissistyttö muuttuu herkäksi ja tyttömäiseksi Jack Blackiksi, urheilullinen kaappi muuttuu pieneksi ja äänekkääksi Kevin Hartiksi ja vetäytyvä nörttityttö muuttuu kiintiönaiseksi Karen Gillian. Näyttelijät saavat kohtalaisen hyvin joitain stereotypioita esittämistään nuorista esille, mutta mitenkään kovin syvälle hahmoissa ei mennä.

Hahmokehitys elokuvassa on hyvin pintapuolista ja melko pitkälle rakentuu näyttelijöiden ominaisuuksien ympärille. Juoneltaan se on todella yksinkertainen; läpäiskää Jumanjin peliviidakko ja pääsette kotiin. Eri tapahtumat tai kohtauksetkin jäävät hiukan irrallisiksi, vaikka koko elokuva omaa punaista lankaansa seuraileekin. Mistään korkeakulttuurista ei siis ole kyse.

Tämä ei kuitenkaan haittaa. Elokuva on juuri hyvä sellaisena popcorn-viihteenä kuin se on esitetty. Kaikki on yksinkertaista, joten aivoja ei tarvitse vaivata pätkääkään. Kuvaruudussa vilistää sen parin tunnin toimintaa, jänniä hetkiä, seikkailua ja huumoria. Elokuva sopii hyvin koko perheelle (tai ei ehkä pienimmille riippuen talouden väkivaltafiltteristä) ja jaksaa viihdyttää.

Itse olen pitkään kaipaillut tällaisia sunnuntai-illan elokuvia, mitkä ovat sinäänsä laadukkaita, mutta mitkä eivät mitään ihmeellistä tuo ruudulle. Ne viihdyttävät, vaikka juoni ei kihelmöi aivosoluja. Siinä Jumanji Welcome To The Jungle onnistuu aivan loistavasti. Harmiton ja viaton elokuva, mikä esittää sarjan tapahtumia ja viihdyttää koko sen ajan.

Elokuva on kirjoitushetkellä katsottavissa Netflixissä.

 

Kommentoi

Star Wars Battlefront II -näyttelijä kiinnitettiin tulevaan Borderlands -elokuvaan Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars Battlefront II -näyttelijä kiinnitettiin tulevaan Borderlands -elokuvaan

Borderlands - Lilith

Eli Rothin ohjaamaan Borderlands -elokuvaan on kiinnitetty Star Wars Battlefront II -näyttelijä Janina Gavankar.

Battlefrontissa Iden Versoa näytellyt Gavankar tullaan nähemään General Knoxxin tyttären roolissa. Hahmo on täysin uusi, eikä sitä nähdä pelisarjan osissa.

Gavankarin lisäksi elokuvan päärooleissa nähdään Cate Blanchett, joka näyttelee Lilithiä sekä Kevin Hart, joka nähdään Rolandin roolissa. Leffassa nähdään myös ja

Gamespotin mukaan elokuvan kuvaukset alkavat piakkoin Budapestissa.

Kommentoi

Nuorta Gamoraa Avengers: Infinity Warissa esittänyt näyttelijätär lisätty Borderlands-elokuvaan – nähdään Tiny Tinan roolissa Kommentit pois päältä artikkelissa Nuorta Gamoraa Avengers: Infinity Warissa esittänyt näyttelijätär lisätty Borderlands-elokuvaan – nähdään Tiny Tinan roolissa

Eli Roth on työstämässä tällä hetkellä -videopelielokuvaa, jonka näyttelijälisäyksistä olemme aiemminkin uutisoineet

Eurogamerin mukaan uusi näyttelijä – on lisätty näyttelijäkaartiin. Hän tulee esittämään 2 -nimikkeessä esiteltyä räiskyvää hölösuuhahmoa Tiny Tinaa.

Elokuvan ohjaajana toimiva Eli Roth kertoi The Hollywood Reporterille pitävän Arianaa loistokkana nousevana tähtenä. ”Hän on työskennellyt niin monen tuttavani kanssa ja kaikki tuntuvat ylistävän häntä. Ariana myös vaikutti meidät kaikki koe-esiintymisessä, joten en malta odottaa hänen rooliesityksen näkemistä valkokankaalla.” Roth kertoi.

Greenblatt on nähty viimeksi valkokankaalla näyttelemässä nuorta Gamoraa Avengers: Infinity Warissa. Ariana liittyy osaksi varsin nimekästä näyttelijäkaartia, johon jo lukeutuu Cate Blanchett, Kevin Hart, sekä Jack Black.

Kommentoi