Viikinkiselviytymispeli Valheim saa uuden Hearth & Home -päivityksen – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Viikinkiselviytymispeli Valheim saa uuden Hearth & Home -päivityksen – katso uusi traileri

Valheim

Suursuosioon noussut viikinkiaiheinen selviytymispeli on saamassa Hearth & Home nimisen päivityksen tulevien kuukausien aikana. Kyseinen päivitys on saanut uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Kyseisellä videolla avataan erityisesti torjumista ja horjuttamista. Torjuminen tulee perustumaan uudessa päivityksessä staminan sijaan pelaajan osumapisteisiin. Päivityksessä osa ruoista tuo pelaajille lisää osumapisteitä ja osa taas staminaa. Jatkossa stamina määrittää edelleen kuinka paljon voit hyökätä ja kuinka paljon teet tuhoa.

Suositun pelin aktiiviset fanit ovat myös tehneet erikoisia luomuksia kuten aidon kokoisen Eiffel-tornin sekä vuoristoradan. Pelissä toimii myös veteraanijoukkio, jotka auttavat pelaajia saamaan tavaransa takaisin tukalista paikoista. Hiljattain peliin saatiin myös modi, joka tuo siihen Skyrim -henkiset taiat.

on parhaillaan saatavilla :lle Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Battalion: Legacy

Toiseen maailmansotaan sijoittuva moninpeliräiskintä on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä.

on viimeisin versio vuonna 2018 ilmestyneestä Battalion 1944 -pelistä. Versioon on paranneltu mm. lukuisia bugeja kuten palvelinvalikkoa. Lisäksi pelissä on uusi ryhmittymä, uusia aseita sekä klassinen Search & Destroy -pelitila. Myös pelin käyttöliittymää on päivitetty.

Pelistä piti alunperin tulla myös konsoliversio, mutta sen kehitys on lopetettu samassa kun yhteistyö Square Enixin kanssa on päättynyt.

Voit ladata pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi