Viikinkiselviytymispeli Valheim saa uuden Hearth & Home -päivityksen – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Viikinkiselviytymispeli Valheim saa uuden Hearth & Home -päivityksen – katso uusi traileri

Valheim

Suursuosioon noussut viikinkiaiheinen selviytymispeli Valheim on saamassa Hearth & Home nimisen päivityksen tulevien kuukausien aikana. Kyseinen päivitys on saanut uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Kyseisellä videolla avataan erityisesti torjumista ja horjuttamista. Torjuminen tulee perustumaan uudessa päivityksessä staminan sijaan pelaajan osumapisteisiin. Päivityksessä osa ruoista tuo pelaajille lisää osumapisteitä ja osa taas staminaa. Jatkossa stamina määrittää edelleen kuinka paljon voit hyökätä ja kuinka paljon teet tuhoa.

Suositun pelin aktiiviset fanit ovat myös tehneet erikoisia luomuksia kuten aidon kokoisen Eiffel-tornin sekä vuoristoradan. Pelissä toimii myös veteraanijoukkio, jotka auttavat pelaajia saamaan tavaransa takaisin tukalista paikoista. Hiljattain peliin saatiin myös modi, joka tuo siihen Skyrim -henkiset taiat.

Valheim on parhaillaan saatavilla :lle Early Accessin kautta.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä ja One -konsoleille.

Kommentoi