Viikon ilmaispeli: Lucasarts-klassikoiden kaltainen You’re Watching ICEBOX! Kommentit pois päältä artikkelissa Viikon ilmaispeli: Lucasarts-klassikoiden kaltainen You’re Watching ICEBOX!

You're watching ICEBOX! -pelin juontaja

-duon ICEBOX on kuin point and click -tuulahdus jostain 1990-luvun puolestavälistä, kun muuan jänis ja koira ratkaisivat kadonneen isojalan tapausta ja kolme teiniä katosivat eri ajanjaksoille violetin lonkeronpätkän yrittäessa vallata maailmaa.

You're Watching ICEBOX! On peli televisio-ohjelmasta, jonka kuvaukset menevät suoraan sanottuna pieleen. Pelaaja on ohjelman epäonninen juontaja joka yrittää pitää soppaa kasassa tilanteen muuttuessa yhä pahemmaksi.

Pelaa You're Watching ICEBOX! :ia täällä

5 parasta pientä seikkailupeliä Adventure Jam 2019 -kisasta Kommentit pois päältä artikkelissa 5 parasta pientä seikkailupeliä Adventure Jam 2019 -kisasta

Adventure Jam on viidettä vuotta peräkkäin järjestettävä Lucasartsin ja Sierran klikkailuklassikoiden tyyliin rakennettuihin peleihin keskittyvä jami. Pelejä tehdään kaksi viikkoa ja ne vaihtelevat perinteisistä pikseligrafiikalla maustetuista Monkey Islandia kanavoivista peleistä aina tekstiseikkailuihin ja 3d-peleihin. Kisassa tuomareina ovat muun muassa -pelejä tehtaillut -kaksikko Lori ja Corey Cole.

Stately Groan

Amerikkalaiset turistit, nämä postkolonialistisen terran kaikkien kaverit

Stately Groan on täysin ääninäytelty mysteeri, jossa vanhaan historialliseen kartanoon oppaaksi palkattu miekkonen selvittää sekä varsin tuoretta kahden edeltäjänsä että talon alkuperäisten asukkaiden katoamista. Stately Groanin pulmat ovat huippuluokkaa, hahmot persoonallisia ja lopputulos on kaikin puolin viimeisen päälle hiottu. Peli viihdyttää genren ystäviä parhaimmillaan usean tunnin ajan.

Lataa ja pelaa ilmaiseksi tästä.

Killer Frequency

Asiat muuttuvat nopeasti pimeämmiksi myös pelaajan ohjaamalle elämään kyllästyneelle radiojuontajalle

Huono-onninen pikkukylä 1980-luvun puolessavälissä joutuu tappajan taajuudelle kun ulkona vaanii vankilasta paennut murhaaja. Pelaaja on radiojuontaja, joka neuvoo asemalle soittavia ihmisiä turvaan tappajan käsistä radioasemalta löytyvien vihjeiden, kuten kartan ja puhelinluettelon avulla. Peli on kokonaan ääninäytelty, sen tunnelma on huipussa ja ympäristön yksityiskohdat on rakennettu viimeisen päälle. Radiosta soi kasarityylinen musiikki ja tarina on erinomaisen hyvin kirjoitettu. Hieman pakohuoneen tyylinen Killer Frequency on yksi kekseliäimmistä ja hiotuimmista pikkupeleistä mitä on tullut aikoihin vastaan.

Lataa ja pelaa ilmaiseksi tästä

The Inanimate Mr. Coatrack

Argyle pötköttää kylmänä, vaan ei kauan

Regular Human Basketball -kehittäjä Powerhoofin humoristinen Frankenstein -tarina kertoo hullusta tiedemiehestä ja hänen henkiin herättämästä hirviöstä, joka on herra nimeltään Argyle Coatrack. Lyhyt tarina muistuttaa sekä tunnelmaltaan että pelityyliltään Day of the Tentacle -klassikkoa aikuishuumorilla höystettynä. Peli on myös täysin ääninäytelty.

Lataa peli ilmaiseksi tästä

An Eternity Reflecting

Kukkulalla istumisella on tapana herättää muistoja

An Eternity Reflecting on tunnelmallinen peli nuoren naisen paluusta kotiin ja lapsuuteen. Peli on hyvin lyhyt ja pulmat eivät ole kovinkaan haastavia, mutta peli paikkaa niitä komeudella ja henkilökohtaisen tuntuisella käsikirjoituksella.

Lataa peli ilmaiseksi tästä

Escape from DIMANSION

Vaikka havahtuisi pakohuoneesta, tärkeintä on näyttää hyvältä.

Ihmiskunnan pohjasakkaa puolustava juristi havahtuu oudosta talosta, jonka viereiset huoneet muuttuvat aina sen perusteella mitkä palikat tämä kytkee niiden kylkiin. Asetelmasta syntyy monta hyvin kekseliästä pulmaa ja hyvä yleisilme joka paikkaa satunnaiset lähinnä huvittavat örähdykset joita alati hyllystä putoilevasta kirjasta kuuluu

Lataa peli ilmaiseksi tästä