Viikonlopun lääkärileikit – Two Point Hospital ilmaispeluussa Kommentit pois päältä artikkelissa Viikonlopun lääkärileikit – Two Point Hospital ilmaispeluussa

Maanantaihin asti Steamissa pääsee kokeilemaan ilmaiseksi Theme Hospitalin henkistä jälkeläistä, Two Point Hospitalia. Eikä peli kauhean kaukana esikuvastaan ole, sillä studion kaksi perustajajäsentä ovat olleetkin Bullfrogin leivissä aikanaan.

Peli tullaan näkemään myöhemmin kuluvana vuonna konsoleilla. Sitä ennen Close Encounters tuo alienit kuvioihin.

 

Kommentoi

Two Point Campus -yliopistosimulaatio myöhästyy elokuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Two Point Campus -yliopistosimulaatio myöhästyy elokuulle

Two Point Campus

Suositun Two Point Hospital -pelin yliopistoon sijoittuva jatko-osa Two Point Campus on viivästynyt elokuulle. Pelin piti alunperin ilmestyä toukokuun 17. päivä.

Syynä viivästymiselle on ollut kehittäjä Two Point Studiosin mukaan halu julkaista peli samanaikaisesti :lle ja konsoleille. Tästä johtuen peli vaatii vielä viimeistelyä ja näin julkaisua on jouduttu siirtämään.

Pelissä hallinnoidaan sairaalan sijaan yliopistoa, mutta perinteisten oppiaineiden sijaan kyseisessä opistossa opiskellaan mm. ritariksi ja gastronomiaa.

Voit rakentaa kirjastoja, palkata työntekijöitä professoreista tutkijoihin, perustaa erilaisia klubeja, järjestää keikkoja sekä valita mitä kursseja koulussasi opetetaan.

Two Point Campus ilmestyy elokuun 9. päivä 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Sega julkaisee täysin uuden Sonic -aiheisen pelin – myös uusintoja ja kokoelmia tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkaisee täysin uuden Sonic -aiheisen pelin – myös uusintoja ja kokoelmia tulossa

Sonic

on ilmoittanut Central -tapahtumassaan julkaisevan täysin uuden Sonic -aiheisen pelin.

Sen kehityksestä vastaa Generations ja Sonic Forces -pelien kehittäjä Sonic Team. Uuden pelin on määrä ilmestyä uuden ja edellisen sukupolven konsoleille, sekä PC:lle.

aikoo myös julkaista remasteroidun version vuoden 2010 Colors -pelistä. Sonic Colors: Ultimate ilmestyy syyskuun 9. päivä 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, sekä PC:lle. Pelissä on uudistettujen grafiikoiden lisäksi täysin uusi Rival Rush -pelitila.

Origins on puolestaan kokoelma, joka sisältää Sonic the Hedgehog 1 ja 2, Sonic 3 & Knuckles, sekä Sonic CD -pelit. Kyseisellä kokoelmalla ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Tuloillaan on myös aiheinen animoitu sarja Netflix -palveluun. Sonic Prime -nimellä kulkevan sarja tulee sisältämään 24 jaksoa ja se ilmestynee ensi vuoden puolella.

Lisäksi aikoo julkaista animoidun kaksiosaisen Sonic Colors: Rise of the Wisps -lyhytsarjan, jota tähdittää Roger Craig Smith. Sonic tullaan näkemään myös Two Point Hospital ja Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game -peleissä.

Kommentoi