Viimeisen päälle lento-ohjainta tarjolla – Turtle Beach lanseerasi oman HOTAS-järjestelmänsä Kommentit pois päältä artikkelissa Viimeisen päälle lento-ohjainta tarjolla – Turtle Beach lanseerasi oman HOTAS-järjestelmänsä

Turtle Beach VelocityOne™ Flightdeck

on esitellyt lopullisen version mullistavasta VelocityOne Flightdeck -lento-ohjaimestaan.

Tämä HOTAS-järjestelmä on lisävaruste, joka on ammentanut inspiraationsa nykyaikaisista taistelulentokoneista ja avaruusalusten ohjaimista. Se tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka muuttavat virtuaaliset lentosi, taistelusi sekä avaruusmatkasi.

Upottaudu toimintaan

Yhteensä 15 eri akselilla ja 139 ohjelmoitavalla toiminnolla VelocityOne Flightdeck tarjoaa vertaansa vailla olevan hallinnan tason, joka mahdollistaa tarkkuuden ja ketteryyden. Säädettävä sauva takaa mukavan istuvuuden kaiken kokoisille käsille, kun taas kaksivaiheiset liipaisimet, HAT-kytkimet ja monitoimiset painikkeet varmistavat, että olet aina valmis toimintaan.

Vertaansa vailla olevaa mukautettavuutta

Flight Touch Display tarjoaa maailman ensimmäisenä ominaisuuden, joka yhdistää reaaliaikaisen simulaation tilan täysin mukautettavien painikkeiden kanssa. Tämä innovaatio antaa sinulle jopa 39 ylimääräistä toimintoa, räätälöiden kokemuksen tarkasti omien mieltymystesi mukaan. OLED HUD tarjoaa näkymän diagnostiikkaan ja suorituskyvyn säätöihin, mahdollistaen asetuksien hienosäädön lennon aikana.

Koe äänen erinomaisuus

Yhdistä suosikki 3,5 mm:n kuulokkeesi ja nauti Turtle Beach -teknologian immersiivisistä äänitehosteista. Superhuman Hearing parantaa vihollisen havaitsemista, kun taas ääniasetustilat, mikrofonin seuranta sekä peli- ja chat-äänenvoimakkuuden tasapaino takaavat, että olet aina äänenkäytön hallinnassa.

Vapauta sisäinen taistelulentäjäsi

VelocityOne Flightdeckin Pro-Aim Focus Mode mahdollistaa sauvasensitiivisyyden räätälöinnin tarkkaa vihollisen kohdentamista ja laskeutumisliikkeitä varten. 6. sukupolven taistelulentokoneista innoitettu kaasukahva tarjoaa riippumattoman moottorin hallinnan sekä lukitsemisvaihtoehdon saumattomalle päämoottorin hallinnalle. Säädä haptiset kaasunvälitteiset pysäytykset mieltymystesi mukaan ja mukauta RGB-valaistus haluamallesi tasolle.

Flight Hangar -sovellus tarjoaa viimeisen silauksen muokattavuudelle

Flight Hangar -sovellus mahdollistaa kattavien asetuskokoonpanoprofiilien luonnin tiettyjä simulaatiotyyppejä tai lentokoneita varten. Tallenna ne suoraan VelocityOne Flightdeckiin ja nauti välittömästä pääsystä asetuksiisi.

Hinta ja saatavuus

VelocityOne Flightdeck julkaistaan 13. helmikuuta 2024 ja se on parhaillaan ennakkotilattavissa 400 euron hintaan.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.