Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 12 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 12

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Julkaistu: Maaliskuu 15. Kehittäjä: 13AM Games, WayForward

on sivuttain rullaava Beat ‘em up -peli. Tässä 2D toimintaseikkailussa hallitset yhtä neljästä kaiju-olennosta: Megadon, Aegis Prime, Tempest Galahad tai Ganira. Kaikilla näistä monstereista on omat vahvuutensa, heikkoutensa ja liikkeensä. Monstereita voi kuitenkin mukauttaa ”DNA augmenttien” avulla ja koko kampanjaa voi halutessaan pelata yhteistyössä toisen pelaajan kanssa jaetun näytön kautta.

Julkaistu: Maaliskuu 19. Kehittäjä: Chilla’s Art

The Closing Shift on japanilainen seikkailu kauhupeli, joka käsittelee suositun kahvilan sulkemisvuoroa tytön silmin. Voit kuvitella kuinka aavemainen tämä asettelu voi olla. Vaikka -sivun mukaan peli on ensisijaisesti ”kävelysimulaattori”, niin siinä on ratkaistavia pulmia, ja pelin kehittäjä lupaa, että ”peli saa sinut hulluksi”.

Julkaistu: Maaliskuu 17. Kehittäjä: Outlier

on intensiivinen avaruusalusten hallinta kokemus 1–4 pelaajalle. Pelissä tutkit proseduaalisesti luotua maailmankaikkeutta, päivität laivaasi, taistelet muita avaruusaluksia vastaan, yrität korjata lennossa sattuneita vahinkoja ja mukautat strategioitasi selviytyäksesi kaikesta siitä. This Means Warp on Early Access -tilassa ja pysyy siellä ”jopa 12 kuukautta”, mutta sen aikana Outler aikoo lisätä peliin uutta sisältöä.

Julkaistu: Maaliskuu 17. Kehittäjä: 751 Games

on surrealistinen ja upea 2D pulma-seikkailupeli kaukaisesta museosta, jossa yhdestä pojasta tulee yllättäen sen johtaja. Pelissä ratkaiset outoja pulmia ilkikurisen kissasi kanssa ja yrität paljastaa totuuden salaperäisestä museosta. Cat Museumin käsin piirretty grafiikka on kiehtovaa ja pelin kissanpiinaaja sinetöi paketin.

Office Management 101

Julkaistu: Maaliskuu 16. Kehittäjä: tulevik.EU

Office Management 101 on satiirinen toimistoelämän simulaatiopeli, jossa johdat uutta kulutuselektroniikkayritystä. Tässä tycoon-pelissä, joka sijoittuu kuvitteelliseen kapitalistiseen dystopiaan, yrität astua kilpailijoidesi yli ja ajaa henkilöstösi äärirajoille menestyksen saavuttamiseksi. Office Management 101 on Early Access -peli ja seuraavien 12 kuukauden aikana studio aikoo lisätä peliin ominaisuuksia sekä sisältöä.

Kommentoi

Farming Simulator 22 saa jälleen ilmaista sisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 saa jälleen ilmaista sisältöä

Farming Simulator 22

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli laajentuu ilmaisella AGI Pack -pelipäivityksellä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

AGI on maailman johtava maatalouslaitteiden valmistaja, joka on erikoistunut lannoitteisiin sekä muun muassa siementen ja jyvien käsittelyyn. Näihin kuuluvat myös varastointi ja säilytys, jotka ovatkin tärkeitä tekijöitä maataloustuotteiden saralla. Nyt AGI tulee osaksi jo entuudestaan monipuolista Farming Simulator 22 -pelikokemusta omilla tuotteillaan.

AGI Pack -lisäosa sisältää muun muassa ruuvikuljettimia, kuljetushihnoja, jyväsäilöitä ja muita huippuluokan käsittelykoneita maatilan vaativiin tarpeisiin. Lippulaivamallina on AGI STORM FX -käsittelylaite, jonka avulla tilallinen saa suurimot tehokkaasti talteen. Nämä uudenlaiset käsittelyvaiheet tekevät Farming Simulator 22 -pelistä entistä yksityiskohtaisemman ja aiempaa kokonaisvaltaisemman kokemuksen.

AGI-merkin myötä mukana ovat alamerkit, kuten Batco ja Westfield, joiden säilötekniikka mahdollistaa ensiluokkaisen tuotannon ja jatkojalostuksen suoraan omalta pellolta.

Farming Simulator 22 on saatavilla 5, Xbox Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja OSX:llä. Lisätietoa FSL-liigasta voi lukea täältä.

Kommentoi

Ilmaipelattavan Roller Champions -urheilupelin aloituskausi käynnistyy tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaipelattavan Roller Champions -urheilupelin aloituskausi käynnistyy tänään

Roller Champions

Vauhdikasta virtuaalista kilpaurheilua pelilaitteiden näytöille tarjoileva on uudenlainen urheilupelikokemus, joka yhdistää toisiinsa futuristista pallopeliä, rullaluistelua ja joukkuevetoista taktikointia. Erikoiset ja persoonalliset pelikentät tarjoavat vauhtia ja hurjia tilanteita tavalla, jota ei ole ennen pelikoneilla nähty. Mikä parasta, peli on täysin ilmaiseksi pelattavissa.

Vaikka pelin perusteet on helppo oppia ja säännöt hetkessä sisäistettäviä, todelliseksi mestariksi tuleminen vaatii harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Nopea vauhti ja alati muuttuvat tilanteet pitävät huolen siitä, että tekemistä riittää ja haastetaso nousee oppimisen myötä. Oman osansa tähän tuo kiehtova liigarakenne, sillä pelaajat laitetaan vastakkain omantasoisen verkkopeliseuran kanssa. Näin ottelut pysyvät mielenkiintoisina eikä kisaamista tarvitse suorittaa liian helppoa tai turhauttavan vaikeaa kilpakumppania vastaan.

Joukkueet muodostuvat kolmen hengen tiimeistä, jotka pyrkivät pudottamaan pallon vastustajan maalirinkiin. Rullaluistellen tapahtuva liikkuminen on nopeaa, mutta toisaalta vaatii opettelua ja keskittymistä. Myös vihollisten väistely ja taklaaminen kuuluvat asiaan. Lisäksi pelipisteitä saa myös ellipsiratojen kiertämisestä pallo hallussa, mikä kuulostaa helpommalta kuin mitä onkaan.

Pelimenestyksen myötä pelaaja ja tiimi saavat lisää faneja ja seuraajia, jotka myös toimivat valuuttana pelin sisäisessä kaupassa. Pelihahmoja voidaan myös varustella eri peliasuin ja koristein. Myös erilaiset kausikohtaiset hahmopäivitykset ovat tärkeä osa pelin jatkuvaa kehitystä.

Roller Champions tukee myös alustojen välistä ristiinpelaamista, minkä ansiosta kavereiden kanssa on helppo järjestää yhteisiä peli-iltoja pelialustasta riippumatta. Kokonaisuus on kruunattu hauskoilla pikkupeleillä ja harjoittelumahdollisuuksilla.

Pelin aloituskausi käynnistyy tänään 25. toukokuuta ja jatkuu 21. kesäkuuta saakka. Alussa mukana on kolme eri areenaa ja kaksi rajoitetun ajan pelimuotoa. Ainutlaatuisia kosmeettisia hahmopäivityksiä on saatavilla sekä ilmaisen että platinatason keräilylinjan muodossa.

Roller Champions ilmestyy tänään 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista ja se julkaistaan myöhemmin myös Nintendo Switch -konsolille sekä Stadia- ja Amazon Luna -pelipalveluille.

Kommentoi