Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 12 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 12

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Dawn of the Monsters

Julkaistu: Maaliskuu 15. Kehittäjä: 13AM Games, WayForward

on sivuttain rullaava Beat ‘em up -peli. Tässä 2D toimintaseikkailussa hallitset yhtä neljästä kaiju-olennosta: Megadon, Aegis Prime, Tempest Galahad tai Ganira. Kaikilla näistä monstereista on omat vahvuutensa, heikkoutensa ja liikkeensä. Monstereita voi kuitenkin mukauttaa ”DNA augmenttien” avulla ja koko kampanjaa voi halutessaan pelata yhteistyössä toisen pelaajan kanssa jaetun näytön kautta.

The Closing Shift | 閉店事件

Julkaistu: Maaliskuu 19. Kehittäjä: Chilla's Art

The Closing Shift on japanilainen seikkailu kauhupeli, joka käsittelee suositun kahvilan sulkemisvuoroa tytön silmin. Voit kuvitella kuinka aavemainen tämä asettelu voi olla. Vaikka -sivun mukaan peli on ensisijaisesti ”kävelysimulaattori”, niin siinä on ratkaistavia pulmia, ja pelin kehittäjä lupaa, että ”peli saa sinut hulluksi”.

This Means Warp

Julkaistu: Maaliskuu 17. Kehittäjä: Outlier

on intensiivinen avaruusalusten hallinta kokemus 1–4 pelaajalle. Pelissä tutkit proseduaalisesti luotua maailmankaikkeutta, päivität laivaasi, taistelet muita avaruusaluksia vastaan, yrität korjata lennossa sattuneita vahinkoja ja mukautat strategioitasi selviytyäksesi kaikesta siitä. This Means Warp on Early Access -tilassa ja pysyy siellä ”jopa 12 kuukautta”, mutta sen aikana Outler aikoo lisätä peliin uutta sisältöä.

Cat Museum

Julkaistu: Maaliskuu 17. Kehittäjä: 751 Games

on surrealistinen ja upea 2D pulma-seikkailupeli kaukaisesta museosta, jossa yhdestä pojasta tulee yllättäen sen johtaja. Pelissä ratkaiset outoja pulmia ilkikurisen kissasi kanssa ja yrität paljastaa totuuden salaperäisestä museosta. Cat Museumin käsin piirretty grafiikka on kiehtovaa ja pelin kissanpiinaaja sinetöi paketin.

Office Management 101

Julkaistu: Maaliskuu 16. Kehittäjä: tulevik.EU

on satiirinen toimistoelämän simulaatiopeli, jossa johdat uutta kulutuselektroniikkayritystä. Tässä tycoon-pelissä, joka sijoittuu kuvitteelliseen kapitalistiseen dystopiaan, yrität astua kilpailijoidesi yli ja ajaa henkilöstösi äärirajoille menestyksen saavuttamiseksi. Office Management 101 on Early Access -peli ja seuraavien 12 kuukauden aikana studio aikoo lisätä peliin ominaisuuksia sekä sisältöä.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Nomads of Driftland: The Forgotten Passage

-pelikauppapaikka tarjoaa parhaillaan ilmaiseksi ainutlaatuiseen strategiamaailmaan sijoittuvaa : The Forgotten Passage -lisäosaa.

Pelissä hallitset kiertelevää heimoa, joka selviytyy ja taistelee alati liikkuvalla, sirpaleisella planeetalla. Käskytä heimonsi jäseniä reaaliajassa ja muokkaa maastoa strategiseksi eduksesi. Laajennus sisältää 10 uutta skenaariota, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita ja syventävät kokemusta.

on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle täältä. Laajennus on osa alkuperäistä Nomads of Driftland -peliä, joka on myöskin ladattavissa ilmaiseksi.