Viisi vuotta vanhan Dead Island 2 -pelin versio vuoti nettiin – katso videot Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi vuotta vanhan Dead Island 2 -pelin versio vuoti nettiin – katso videot

Dead Island 2

Vähintäänkin sekavan kehityskaaren kokenut 2 -zombieselviytymispelistä on vuotanut viisi vuotta vanha versio nettiin ja pelaajat ovat julkaisseet sitä videoita.

Vuotanut materiaalia on Yagerin kehittämästä versiosta ja siitä löytyvät sähköllä ja tulella varustettuja aseita. Pelistä näyttää löytyvän myös tutut taitopuut.

Pelin kehitys alkoi ensimmäisen pelin kehittäjän Techlandin toimesta, jotka siirtyivät kuitenkin tekemään Dying Light -peliä. Julkaisija Deep Silver siirsi pelin kehityksen Spec Ops: The Line -pelin kehittäjälle Yagerille. Pelistä saatiin kuitenkin aikaiseksi vain demoversio ja sen jälkeen Yagerin ja Deep Silver tiet erosivat.

Yagerin jälkeen peliä on ollut kehittämässä Sumo Digital ja parhaillaan Deep Silverin sisäinen Studios työskentelee pelin parissa. Yager puolestaan siirtyi työskentelemään uuden The Cycle -moninpelin parissa, joka on parhaillaan pelattavissa Gamesin kautta.

Kommentoi

Dead Island 2 -peli on edelleen kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Island 2 -peli on edelleen kehitteillä

Dead Island 2

Näyttäisi siltä, että kovasti odotettu 2 -peli olisi vihdoinkin tuloilaan. Asiaa on varmistanut julkaisija Deep Silver, joka kertoi aiheesta GamesRadar+ sivustolla.

Julkaisijan mukaan peli on parhaillaan kehitteillä ja lisätietoja pelistä on tulossa piakkoin. Aiemmin viime viikolla liikkui huhuja, että peli olisi ilmestymässä jo tänä vuonna.

2 lanseerattiin alunperin jo vuonna 2014, mutta sen kehitystyö ei ole ollut helpoimmasta päästä. Peliä kehitti alunperin Yager (Spec Ops: The Line) ja julkaisijana toimi Deep Silver.

Vuotta myöhemmin ilmoitti lopettavansa yhteistyön Yagerin kanssa ja tilalle värvättiin Sumo Digital. Sittemmin peliä on kehittänyt Deep Silverin sisäinen kehitysstudio Dambuster.

Nähtäväksi jäänee milloin peli lopulta ilmestyy ja mille alustoille.

Kommentoi

Seikkailupeli Windbound ladattavissa ilmaiseksi Epic Game Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupeli Windbound ladattavissa ilmaiseksi Epic Game Storesta

Windbound

Store jakaa tällä viikolla ilmaispelinä Windbound -seikkailupeliä. Pelin on kehittänyt indiestudio ja julkaissut Deep Silver.

Alunperin vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä yhdistyy seikkailu, roolipeli sekä selviytyminen. Pelaajat haaksirikkoutuvat Forbidden Islands saarelle ja joutuvat tutkimaan, selviytymään ja navigoimaan vaarallisia meriä pysyäkseen hengissä.

Windbound on ladattavissa ilmaiseksi :lle Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi