VR-pakohuonepeli Flow Weaver saapuu Oculukselle alkuvuodesta Kommentit pois päältä artikkelissa VR-pakohuonepeli Flow Weaver saapuu Oculukselle alkuvuodesta

Flow Weaver

Moniulotteinen VR-pakohuonepeli on saapumassa Facebookin -alustalle ensi vuoden puolella.

Kerronnallisesti rikkaassa ja kauniissa pelissä olet vangittuna maagiseen outoon paikkaan ja sinua ympäröi vai muutama esine. Joudut loitsumaan taikoja ja ratkaisemaan pulmia päästäksesi pakenemaan.

Flow Weaver

Pelin kehittäjä ja etsivät parhaillaan pelille beta testaajia. Mikäli omistat Oculus VR-lasit, voit hakea testaajaksi täältä.

Flow Weaver saapuu S, ja VR-laseille ensi vuoden puolella.

Kommentoi

The Walking Dead: Saints & Sinners VR-peli saapui Oculus Questille Kommentit pois päältä artikkelissa The Walking Dead: Saints & Sinners VR-peli saapui Oculus Questille

The Walking Dead: Saints & Sinners

The Walking Dead: Saints & Sinners VR-peli on saapunut -alustalle. Peli on hankittavissa Storesta Quest ja Rift -laseille.

Samalla myös pelin ääniraita on ilmestynyt ja on kuunneltavissa esimerkiksi Spotify, YouTube ja Apple Music -palveluista. Ääniraita ilmestyy myös fyysisesti tupla-CD:nä ja kolmen vinyylin kokoelmana myöhemmin tänä vuonna.

Peli on aiemmin ollut saatavilla Steam VR:n ja PSVR:n kautta.

Kommentoi

Beat Saber VR-peli saa moninpelitilan ensi kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber VR-peli saa moninpelitilan ensi kuussa

Beat Saber

Suosittu VR-peli Beat Saber on saamassa odotetun moninpeliominaisuuden ensi kuussa. Marraskuussa peli saa K-pop yhtye BTS:n -musiikkipaketin.

Moninpelitilassa voi pelata viiden kaverin tai satunnaisen pelaajan kanssa vastakkain. Peli ei kuitenkaan tue ristiinpelaamista Steam ja -versioiden välillä.

Moninpeli saapuu Beat Saber -peliin lokakuun 13. päivä. Beat Saber on saatavilla Steam ja Humble Bundle -palveluista, sekä -alustalle ja PSVR:lle.

Kommentoi