Warhammer 40 000 -peliuniversumin sijoittuva Necromunda: Hired Gun sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer 40 000 -peliuniversumin sijoittuva Necromunda: Hired Gun sai uuden trailerin

Necromunda: Hired Gun

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema toimintapeli Necromunda: Hired Gun tuo suositun 40 000 -pelimaailman pahamaineiset palkkasoturit toiminnan keskiöön. Peli lipsahti etukäteen julki maaliskuussa.

Necromunda on synkkä, väkivaltainen ja kaikin puolin kurja paikka, johon kerääntyvät vain rohkeat, hullut ja epätoivoiset. Jotkin rahan takia ja jotkin siksi, että heillä on varaa maksaa siitä, mitä ikinä haluavatkin. Necromunda on myös ympäristö, josta löytyvät moraalittomat ja välinpitämättömät palkkasoturit. Sellaiset, jotka ovat valmiita tekemään sen likaisen työn, johon moni ei halua käsiään liata tai joihin monenkaan rohkeus ja resurssit eivät riitä.

Pelaajan ohjastama päähahmo on yksi näistä palkkasotureista. Taistelija, joka luottaa vain rahaan, koiraansa ja aseeseensa. Parhaiten lojaalius ansaitaan palkkapussilla, sillä myös pelaajahahmon karvainen lemmikki täytyy ruokkia. Kyberkoira onkin mitä mainioin apuri ja kumppani, sillä mastiffit ovat perinteisesti hyviä vahti- ja metsästyskoiria. Kyberneettisistä varusteista puolestaan on apua, kun vastassa on joukko vaarallisia vastustajia.

-peliuniversumissa vaaroja ja vastustajia riittää. Erilaiset mutantit, rikolliset ja kaaoksen kätyrit taistelevat jokainen oman etunsa puolesta. Myös muut palkkasoturit sekä erilaiset koneelliset hirvitykset vaikeuttavat työnsä tekevän antisankarin elämää. Kaikkeen ei kuitenkaan pysty kukaan itse, joten apua tarvitaan ja myös saadaan sekä vanhoilta liittolaisilta että uusilta tuttavuuksilta. Mikään ei kuitenkaan ole ilmaista ja kaikesta pitääkin maksaa joko rahalla tai vastapalveluksilla. Töitä palkkasoturille myös riittää, sillä eri tahojen väliset sodat tarkoittavat työtä taistelun, pelastamisen tai muun palkkasoturille sopivan tekemisen merkeissä.

Asevalikoima on kattava ja koostuu niin lähitaisteluaseista kuin erilaisista ampuma-aseistakin. Niiden lisäksi pelihahmolla on erikoisvarusteita, kuten tartuntakoukku, joilla ongelmatilanteiden ratkominen helpottuu. Myös ryöstösaaliin kerääminen ja varusteiden kehittäminen ilahduttaa armottoman maailman taistelutehtävien keskellä.

Necromunda: Hired Gun julkaistaan 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä pelikonsoleille että :lle 30. kesäkuuta 2021.

Kommentoi

Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri

Rusted Moss

Japanin vanhin indie-julkaisija PLAYISM on paljastanut julkaisevansa uuden metroidvaniapelin 12. huhtikuuta :lle Steamin kautta. Samalla kehittäjä on myös julkaissut uuden toiminnantäyteisen pelivideon.

Samalla on myös julakistu pelin kaikki 30 alkuperäiskappaletta. Ääniraidan 30 kappaletta on tuottanut sunnydaze ja kokoelmaan voi tutustua tarkemmin Steamissä.

Kaikki Rusted Moss -universumin fanit saavat myös mahdollisuuden olla osa poikkeuksellista universumia. Perusteellinen 127-sivuinen taidekirja sisältää konseptitaidetta, tarinoita kulissien takaa sekä kehittäjien kommentteja, jotka käsittelevät mm. maailmanrakentamista.

”Olemme todella innoissamme voidessamme vihdoin ilmoittaa Rusted Mossin julkaisupäivän, ja pyydämme anteeksi pitkää odottelua, jonka olemme aiheuttaneet. Ylimääräisen ajan ansiosta kehitystiimi pystyi hiomaan ja viimeistelemään peliä entisestään. Julkaisemme myös täynnä sisältöä olevan oppaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa pelin kehitysprosessin kulissien taakse, sekä alkuperäisen soundtrackin, jonka avulla voit sukeltaa syvälle Rusted Mossin maailmaan. Toivottavasti olet yhtä innoissasi kuin me!”

sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani

ilmestyy huhtikuun 12. päivä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron

Sackboy: A Big Adventure

Sony on paljastanut huhtikuun PS Plus ilmaispelit. Tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen rakentamista ja räiskintää yhdistelevä Meet Your Maker, suositun LittleBigPlanetin jatko-osa sekä roolipeli.

Meet Your Maker (PS4, PS5)

Meet Your Maker on ensimmäisen persoonan postapokalyptinen rakentelu- ja räiskintäpeli, jossa jokainen taso on pelaajien suunnittelema. Vaihda rooleja samalla kun varustelet tukikohtaasi ansoilla ja vartijoilla. Valmistaudu sitten nopeatempoiseen taisteluun, jossa hyökkäät muiden pelaajien suunnittelemiin tukikohtiin. Voit saada etulyöntiaseman valitsemalla oikean varustuksen (lähitaistelu, kaukotaistelu, puolustautuminen), lisäominaisuudet ja muut hyödykkeet, jotka sopivat haasteeseesi tai pelityyliisi. Yhdistä luovuutesi ja rakenna yhdessä ystäväsi kanssa tai yhdistä voimasi.

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5)

PlayStationin ikoninen sankari Sackboy tekee paluun valtavassa, hauskassa ja hurjassa 3D-moninpeliseikkailussa. Lähde yksin eeppiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan ja vaaroja vastaan tai lähde seikkailulle yhdessä enintään neljän kaverin kanssa.

Tails of Iron (PS4, PS5)

on puolestaan synkkä käsinpiirretty roolipeli, joka sijoittuu sodan runtelemaan synkkään maahan. Pelaajat omaksuvat rottien valtaistuimen perijän Redgin roolin ja tehtävänä on pelastaa rikkonainen kuningaskuntasi karkottamalla armoton sammakkoklaani ja sen hurja johtaja Greenwart. Tutkiessasi petollisen viehättävää maailmaa kohtaat ainutlaatuisia hahmoja, jotka ovat valmiina auttamaan sinua seikkailussasi. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, olipa se sitten uusia reseptejä ravintoon, piirustuksia tappavien aseiden ja haarniskoiden takomiseen.

Pelit tulevat ladattavaksi huhtikuun 4. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä napata talteen helmikuun pelit 2042, Minecraft Dungeons sekä Code Vein.

Kommentoi