Watch Dogs: Legion -pelin uusi lisäosa Bloodline toimii pelin esiosana Kommentit pois päältä artikkelissa Watch Dogs: Legion -pelin uusi lisäosa Bloodline toimii pelin esiosana

Watch Dogs: Legion

Ubisoft on julkaissut Forward-digitapahtumassaan suositun Watch Dogs Legion -toimintapelin tulevan laajennusosan.

Bloodline on itsenäinen ja tarinavetoinen lisäosa, jossa pelaaja ohjastaa alkuperäisen Watch Dogs -pelin Aiden Pearcea ja Watch Dogs 2 -jatko-osasta tuttua Wrenchia. Bloodlinen tarinassa Pearce ottaa vastaan kiehtovan tehtävän Lontoossa, mikä viekin hänet täysin uusiin ympäristöihin alkuperäisen pelin jälkeisissä tapahtumissa. Pearce muodostaa kontaktin sukulaiseensa Jacksoniin, jonka myötä Pearcen tehtäväksi tulee hämäräperäinen soluttautuminen huipputason laboratorioon. Siellä Broca Tech säilyttää huippusalaisia teknologioita, jotka Pearcen tulee ottaa haltuunsa.

Tehtävään tulee kuitenkin yllättävä mutka matkaan, kun Wrench karkaa kohteena olevan laitteen kanssa. Pian Aiden huomaakin olevansa ristitulessa, kun hänellä on vastassaan jättiyhtiön palkolliset ja toisaalta hän on myös menettänyt kontaktinsa alamaailman hakkereihin. Pearce ja Jackson joutuvat turvautumaan taitoihinsa ja laitteisiinsa, kun Wreck on karkuteillä ja tilanne yltyy tämän vanavedessä entistäkin kaoottisemmaksi.

Watch Dogs: Legion – Bloodline sijoittuu ajallisesti ennen pääpelin varsinaista päätarinaa. Lisäosa sisältää runsaasti erilaisia lisätehtäviä sekä Pearcen että Wreckin roolissa, joista kummallakin on omat tapansa ratkoa eteen koituvia ongelmia ja haasteita. Lisäksi kausikortin omistajat saavat Aidenin ja Wrenchin hahmot pelattavaksi DeadSec Resistance -tehtävissä ja pelin verkkopelimuodossa.

Watch Dogs: Legion -toimintapelin kausikortin sekä Gold- ja Ultimate-versioiden omistajat saavat Bloodline-lisäosan ilman lisämaksua pelattavaksi. Lisäosa on myös ostettavissa erikseen 15 euron hintaan. Bloodline-lisäosa vaatii Watch Dogs: Legion -peruspelin toimiakseen.

Watch Dogs: Legion – Bloodline julkaistaan sekä ja PlayStation 5, One ja sekä S -konsoleille että :lle Storen ja Ubisoft Storen kautta 6. heinäkuuta 2021. Lisäksi lisäosa tulee saataville ja Ubisoft+ -pelitilauspalveluihin.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut :n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

Path of Exile on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi