Watch Dogs: Legion -toimintapelin tarinaa syvennetään kirjojen avulla Kommentit pois päältä artikkelissa Watch Dogs: Legion -toimintapelin tarinaa syvennetään kirjojen avulla

Watch Dogs Legion

yhdessä kirjakustantajien Insight Editions, ja kanssa julkaisevat -toimintapelin maailmaan sijoittuvia kirjoja.

Watch Dogs Legion -kirjat

Dystopista pelimaailmaa eri tavoin lähestyvät kirjat syventävät pelin maailmaa sekä sen hahmoja ja tapahtumia kukin eri tavoin.

Aconyten julkaisema Watch Dogs Legion: Day Zero -romaani kertoo salaliittoihin sekaantuvan aloittelijahakkerin tarinan. Lähitulevaisuuden Lontooseen sijoittuvan kertomuksen ovat kirjoittaneet BAFTA-ehdokkaanakin tunnettu suosikkikirjailija James Swallow ja tieteiskirjasarjoista tuttu Josh Reynolds. Kirja julkaistaan e-kirjana 13. lokakuuta ja paperikirjana 3. marraskuuta.

Resistance Report -lähdetietokirja taustoittaa pelin maailmaa tekstin ja kuvin. Se syventää pelimaailman taustoja, teknologiaa, autoja, aseita, ryhmittymiä, alueita ja paljon muuta. Kirja onkin todellinen pakko-ostos Watch Dogs -pelien faneille, sillä kirjan avulla monet yksityiskohdat avautuvat entistä tarkemmin. Kirjan luonut Rick Barba tunnetaan yli 150 kirjan tekijänä, jotka liittyvät moniin sarjoihin, kuten , ja . Insight Editionsin kustantama Resistance Report julkaistaan 27. lokakuuta.

Glénatin kustantama ranskankielinen Watch Dogs Legion -sarjakuva julkaistaan yhtäaikaisesti pelin kanssa. Sarjakuvan kertomus sukeltaa syvälle yksityisarmeijoiden, rikollisjärjestöjen ja kyberrikollisten maailmaan. Vastaansa nämä tahot saavat laajalle levittäytyneen DedSec-hakkeriporukan, joka taistelee paremman tulevaisuuden puolesta. Sarjakuva julkaistaan kaksiosaisena 54-sivuisena opuksena. Sen tarinasta vastaa maineikas Sylvain Runberg ja kuvituksesta Gabriel Germain.

Watch Dogs: Legion tulee myyntiin 29. lokakuuta 2020 sekä - ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että :lle Epic Games- ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Peli julkaistaan myös Xbox Series -konsoleille 10. marraskuuta ja -pelikonsoleille digitaalisesti 12. marraskuuta sekä fyysisenä 24. marraskuuta.

Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä

vie pelaajat marraskuussa kiehtovalle seikkailulle 1500-luvun Japaniin, Assassin's Creed Shadows -pelin myötä. Nyt pelin eri julkaisuversiot ja niiden sisällöt on paljastettu. Näet ne alta.

Pelin eri versiot:

  • Peruspeli: ilmestyy 15. marraskuuta.
  • Gold Edition: Sisältää peruspelin ja kausikortin, joka tuo mukanaan lisätehtävän ja kaksi pelilaajennusta sekä kolmen päivän ennakkokokeilun.
  • Ultimate Edition: Sisältää Gold Editionin sisällön lisäksi Sekiryu-hahmopaketin ja -piilopaikkasisällön, viisi hahmopistettä ja punamustan valokuvatilan suotimen.
  • Collectors Edition: Kaikkein laajin versio, joka sisältää peruspelin, kausikortin, Ultimate Editionin sisällön, metallisen Steelbook-pelikotelon, pelimaailman kartan, Naoe- ja Yasuke-figuurit, Naoen katanan tsuban, seinäkäärön, 84-sivuisen taidekirjan ja kaksi sumi-e-litografialaattaa.

Pelin tarinassa pelataan kahden hahmon näkökulmasta: shinobi Naoen ja legendaarisen samuraisoturin Yasuken. Heidän tiensä risteävät ja seikkailut alkavat.

Peli tarjoaa upean avoimen pelimaailman, jossa sää ja vuodenajat vaihtelevat. Tutkittavana on paljon ja tunnelma on ainutlaatuinen.

Assassin's Creed Shadows julkaistaan 15. marraskuuta 2024 :lle, /S:lle, :lle ja :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+ -pelipalveluun 12. marraskuuta 2024 alkaen. Pelin ennakkoon tilaaville luvassa bonustehtävä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dragon Age: Inquisition

hemmottelee tällä viikolla kaikkien aikojen myydyimmän Dragon Age -pelin Game of the Year Editionilla – täysin ilmaiseksi. Tämä on loistava tilaisuus uppoutua eeppiseen fantasiaseikkailuun, jossa valintasi muovaavat Thedasin kohtaloa.

Alun perin vuonna 2014 ilmestynyt on BioWare-studion kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema toimintaroolipeli. Se on Dragon Age -sarjan kolmas pääosa, joka vie pelaajat Thedas-maailman pelastusretkelle. Pelissä luot oman sankarin, joka johtaa Inquisitionia taistelussa kaaosta levittäviä demoneja vastaan. Tutkit valtavia ja yksityiskohtaisia ympäristöjä, taistelet haastavia vihollisia strategisen taistelusysteemin avulla ja teet tärkeät valinnat, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja hahmojen kohtaloihin.

Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition sisältää myös pelin kaikki kolme julkaistua lisäosaa, jotka laajentavat tarinaa ja tarjoavat uusia seikkailuja.

Voit ladata Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition -pelin ilmaiseksi täältä, ensi viikon torstaihin asti.