Way of the Hunter -pelin uudella trailerilla esitellään pelissä nähtäviä eläimiä Kommentit pois päältä artikkelissa Way of the Hunter -pelin uudella trailerilla esitellään pelissä nähtäviä eläimiä

Way of the Hunter

ja Nine Rock Games ovat julkaisemassa uutta metsästyspeliä nimeltään Way of the Hunter elokuun 16. päivä :lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Pelin 144 neliökilometrin alueella pelaajat pääsevät metsästämään mm. erilaisia peuraeläimiä, kettuja, jäniksiä sekä lintueläimiä.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan metästyksen avoimen maailmassa digitaalisesti. Pelaajat voivat metsästää Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Voit löytää riistaeläimiä niiden luontaisista elinympäristöistä ja käyttää erilaisia tarkasti mallinnettuja ja realistisia aseita.

Mukana on myös tarinatila, jossa kohdataan metsästyksen eettiset dilemmat. Pelata voi myös kasuaalimmin vapaassa tilassa.

Way of the Hunter elokuun 16. päivä PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että :lle Steam, Store ja GOG -palveluista.

Kommentoi

Huhu: Alone In The Dark -pelisarja tulee saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Alone In The Dark -pelisarja tulee saamaan jatkoa

Alone in the Dark

Parhaiten 90-luvun osista tunnettu Alone In the Dark -kauhupelisarja näyttäisi saavan jatkoa, mikäli peliteollisuuden sisäpiiriläistä on uskoa.

Huhun taustalla on The Snitch niminen Twitter -tili, joka on aiemminkin paljastanut tulevista peleistä onnistuneesti. Viestin teksti on peräisin vuoden 2005 Alone in the Dark -aiheisesta elokuvasta.

Uusi Alone in the Dark -peli saatetaan paljastaa jo tänä perjantaina, sillä pelisarjan omistava on järjestämässä tapahtumaa jossa se paljastaa uusia pelejä.

Alone in the Dark -pelisarja sai alkunsa vuonna 1992 ja sen jatko-osat 2 ja 3 ilmestyivät seuraavina vuosina. Pelisarja käynnistettiin uudelleen vuonna 2001 Alone in the Dark: The New Nightmare -pelin myötä ja viimeisimmät osat ilmestyi vuonna 2008 ja viimeisin Alone in the Dark: vuonna 2015.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen Saints Row peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

Saints Row ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4,  ja S sekä One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi