Werewolf the Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipeli ilmestyy tänään – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Werewolf the Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipeli ilmestyy tänään – katso traileri

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

ja julkaisevat Werewolf the Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipelin konsoleille ja :lle tänään. Katso pelin uusi esittelyvideo alta.

World of Darkness -roolipelimaailmaan sijoittuva Werewolf: The Apocalypse -pöytäroolipeli teki älykkäät ihmissudet tunnetuiksi jo vuosikymmeniä sitten. Samalla sen pelimaailma toi perinteisen hirviön rinnalle entistä monipuolisemman, syvällisemmän ja inhimillisemmän käsityksen ihmissusista. Tarujen pelottavan olennon, joka ei olekaan kammottava hirviö, vaan tunteva, ajatteleva ja inhimillinen muodonmuuttaja suden ominaisuuksilla.

Werewolf the Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipelissä pelaaja edustaa Finana-heimon ihmissutta, joka on joutunut raivokohtauksensa takia erilleen omasta heimostaan ja läheisistään. Vuosien jälkeen kohtalo johdattaa pelaajahahmo Cahalin takaisin heimonsa luo. Tuo heimo on vaarassa kuolla sukupuuttoon, sillä rahanahne Endron-jättiyritys tekee voittoa ympäristöstä ja äiti maasta, Gaiasta, välittämättä. Tämä kaikki uhkaa rauhassa elävien ihmissusien olemassaoloa.

Endronia eivät ohjaa vain inhimilliset piirteet ja ihmisten välinpitämättömys, sillä kaiken takana vaanii suurempi ja pahempi voimatekijä Wyrm. Sen julmuus ja ahneus uhkaavat ihmissusia, ympäröivää luontoa sekä muita elollisia olentoja eläimineen ja kasvineen.

Pelin jännittävä juoni nivoo yhteen suuryrityksen juonittelua, vauhdikkaita taisteluita ja monia erilaisia tehtäviä. Tarujen mukaisesti pelaajan ohjastama ihmissusi pystyy muuttumaan ihmisestä sudeksi ja näiden piirteitä yhdistäväksi petomaiseksi hybridimuodoksi. Muodonmuutoskykyä myös tarvitaan, sillä jokaisella eri muodolla on omat vahvuutensa ja ominaisuutensa. Näiden oikeanlainen käyttö on keskeisessä osassa pelin haasteissa. Siinä missä tavallinen susimuoto on huomaamaton ja nopea, petomainen hybridimuoto on vahva ja ketterä, mikä sopii erinomaisesti taisteluun. Ihmismuodossa pelaaja voi käyttää varusteita, aseita ja laitteita. Muodonmuutoskyvyn lisäksi pelihahmoa voi kehittää taitojärjestelmän kautta haluamaansa suuntaan.

Ainutlaatuinen ja syvällinen pelimaailma, kiehtovat pelihahmot ja monenlaiset tehtävät yhteenottoineen tekevät pelistä mieleenpainuvan ja jännittävän pelikokemuksen. Lisäksi polveileva tarina juonenkäänteineen takaa kiehtovan ihmissusikertomuksen raadollisin ja monivivahteisin kääntein.

Werewolf the Apocalypse – Earthblood on saatavana sekä -, -, /S- ja -pelikonsoleille että PC:lle.

Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli laajenee uudella kaoottisella tiimillä Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli laajenee uudella kaoottisella tiimillä

Alkuvuodesta julkaistu -fantasiaurheilupeli on päivittynyt ja laajenee julkaisunsa jälkeen sekä uusilla ominaisuuksilla että uudenlaisilla joukkueilla. Nyt joukkuetäydennystä on tarjolla maanalaisista maailmoista, kun pahamaineinen Underworld Denizens valtaa kentät.

Kaaosta, hulluutta ja silkkaa ennakoimattomuutta on luvassa, kun kahdesta eri maanalaisrodusta koostuva tiimi syöksyy pelikentille kuljettamaan palloa ja taklaamaan kilpajoukkueen pelaajia. Tiimin muodostavat sekä vikkelät ja ketterät rottamaiset skavenit että sääntöjä usein kiertävät goblinit.

Kun kaksi näinkin epämääräistä ja hämäräperäistä pelaajaryhmittymää lyövät hynttyyt yhteen yhdessä tiimissä, on luvassa hauskoja ja arvaamattomia hetkiä fantasiapalloilun parissa!

Blood Bowl 3 on vauhdikas, raju ja väkivaltainen pallopeli, jossa yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Blood Bowl 3 on saatavilla , , ja S, -konsoleille että :lle.

Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri

Beast

Puolalaisen False Prophetin tulevassa vuoropohjaisessa taktisessa -roolipelissä pelaajat voivat hypätä pääpahiksen prinssi Nicolain rooliin. Katso uusi traileri alta.

Kuningas Luriuksen adoptoima Nicolai kasvoi kruunun perilliseksi ja tottui etuoikeutettuun asemaansa, kunnes hänelle selvisin kuninkaan synkkä menneisyys. Nicolai lähtee estämään päähahmo Anton Sabbadosin tehtävää.

Pelissä sukelletaan ruton riivaamaan pimeään keskiaikaan, jossa pelaaja tekee valinnan onko tämä sankari vai hirviö. Käytätkö sisäistä petoa vai peittoatko sen?

Tarinan päähahmo on Anton Sabbados, kovaksi taistelijaksi karaistunut sotaveteraani, joka palaa kotiin vuosien vankeuden jälkeen. Kuningas-profeetta Lurius värvää hänet tehtävään taistelemaan tappavaa ruttoa vastaan.

Anton ja hänen ryhmänsä lähtevät vaaralliselle matkalle ruton saastuttamien Karpaattien vuoristojen halki, missä liittolaisten, aseiden ja varusteiden kerääminen on elintärkeää menestyksen kannalta.

”Beastin kehittäminen on ollut meille suorastaan mullistava kokemus. Rikomme taktisten roolipelien rajoja tarjoamalla ennennäkemättömiä pelimekaniikkoja ja rikkaan, kypsän tarinan. Yli 30 omistautuneesta ammattilaisesta koostuva tiimimme on työstänyt tämän tunnelmallisen kokemuksen huolellisesti, emmekä malta odottaa, että pelaajat pääsevät astumaan tähän monimutkaiseen, moraalisesti monitulkintaiseen maailmaan.”

kertoo Piotr Pacynko, False Prophetin perustaja.

Beast ilmestyy :lle Steamin kautta ensi vuoden puolella. Peli on myös yhteensopiva Deck -laitteen kanssa.