Wolfenstein VR-räiskintä Cyberpilot ilmestyy heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Wolfenstein VR-räiskintä Cyberpilot ilmestyy heinäkuussa

VR-räiskintä on saanut julkaisuajankohdan – peli ilmestyy PC:lle heinäkuun 26. päivä.

Peli sijoittuu vaihtoehtoiseen vuoteen 1980, jossa natsit jyllää sotakoneistoineen rakkauden kaupungissa Pariisissa. Tehtävänäsi on auttaa Ranskan vastarintaliikettä taistelussa natseja vastaan.

Wolfenstein: Cyberpilot ilmestyy PC:lle Steamin kautta ja vaatii toimiakseen HTC Vive tai Microsoft Windows Mixed Reality -kakkulat.

Toinen Wolfenstein aiheinen peli Wolfenstein: Youngblood ilmestyy Google Stadia, Nintendo Switch, PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle henäkuun 26. päivä 2019.

Huhu: Kauhuräiskintä Prey saamassa VR-version? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Kauhuräiskintä Prey saamassa VR-version?

Prey

Näyttäisi siltä, että vuoden 2017 -peli olisi saamassa Playstation -version.

Vuoto tapahtui brittiläisen ShopTo -kauppapaikan sivuilla ja se on sittemmin poistettu listoilta. Twitter -käyttäjä Nibel onnistui kuitenkin nappaamaan kuvankaappauksen aiheesta.

Prey -pelin vuonna 2018 ilmestynyt Typhoon Hunter -lisäosa toi peliin osittaisen VR-tuen PC:llä. Lisäosassa selvitettiin pakohuoneen tyyppisiä pulmia. Nähtäväksi jää onko kyseessä koko pelin VR-versio vai ainoastaan myyntiversio, jossa on mukana myös kyseinen VR-lisäosa.

Lisäpontta vuodon paikkaansa pitävyydelle antaa myös se, että pelin kehittäjä oli myös kehittämässä viime vuonna ilmestynyt VR-peliä.

Bethesda tuo sittenkin uudet pelinsä Steam -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda tuo sittenkin uudet pelinsä Steam -palveluun

on muuttanut mieltään ja tuo sittenkin uudet pelinsä -palveluun oman Bethesda Storen lisäksi. Yhtiö ilmoitti aiemmin julkaisevansa ja -pelit vain omassa kaupassaan.

Nyt kuitenkin näiden pelien lisäksi myös on saapumassa Steam -palveluun myöhemmin tänä vuonna. Edellä mainittujen lisäksi palveluun saapuvat myös ja -pelit.

Steamin ja Epic Games Storen välinen kamppailu on kärjistynyt tänä vuonna, mutta toistaiseksi Bethesda on tuomassa pelit vain Valven Steam -kauppaan.