World War Z ja kaksi muuta peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa World War Z ja kaksi muuta peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

World War Z

jakaa edelleen viikottain ilmaispelejä ja tällä viikolla kannattaa suunnata selaimet kauppaan, sillä jaossa on kolme peliä: zombieräiskintä , seikkailupeli ja toimintapeli .

World War Z

World War Z on noin vuosi sitten ilmestynyt co-op zombieräiskintäpeli, jossa valtavat zombiemassat rynnivät päällesi. Pelissä neljä pelaajaa voivat liittoutua yhdessä zombeja vastaan tai ottaa mittaa toisista pelaajista zombien keskellä. Peli on saanut suhteellisen hyvät arvostelut ja maksaa muuten n. 40€ joten se kannataa nyt napata talteen ilmaiseksi.

Figment

Figment puolestaan on toimintaseikkailupeli, jossa seikkaillaan surrealistisessa maailmassa, joka on täynnä musiikkia, huumoria ja tarinankerrontaa. Pelin päähahmona on Dusty ja tämän yltiöoptimistinen kaveri Piper. Yhdessä he lähtevät seikkailulle etsimään kadotettua rohkeuttaan.

Tormentor x Punisher

Kolmas peleistä on Tormentor x Punisher, jossa rääväsuimmasta päästä oleva päähahmo yrittää tappaa kaiken mikä liikkuu ja pysyä itse elossa. Kaikki on tapettavissa ainoastaan yhdellä iskulla, myös loppuvastukset ja sinä itse! Mutta pelkästään ampumalla ei pitkälle pääse, vaan täytyy nähdä vähän vaivaa, esimerkiksi ampumalla seinän kautta kimmokkeilla.

Voit ladata pelit täältä.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä - ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.