Worms Revolution ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Worms Revolution ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Worms Revolution

GOG -pelikauppapaikka jakaa ilmaiseksi Revolution Gold Edition -peliä :lle aina joulukuun 30. päivään asti.

Revolution on klassisen Worms -strategiapelin vuonna 2012 ilmestynyt versio, jossa madot ottavat tuttuun tapaan mittaa toisistaan kolmiulotteisesti. Pelata voi joko yksin tarina tai pulmanratkontatehtävissä tai yhdessä kavereiden kanssa moninpelitilassa.

Revolution toi ensimmäisenä pelisarjaan dynaamisen veden, fyysiset objektit sekä pelihahmoluokat. Gold Edition -versio sisältää peruspelin lisäksi Customization Pack, Mars Pack, Funfair sekä Medieval Tales DLC -lisäosat.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä :lle aina perjantaihin joulukuun 30. päivään asti.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, State of Decay 2: Juggernaut Edition, sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Chernobylite: Enhanced Edition
  • State of Decay 2: Juggernaut Edition
  • The Long Dark: Survival Edition
  • Volcanoids

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi