WRC 8 -rallipelin nuorten kuskien mestaruus ratkaistaan huomenna Kommentit pois päältä artikkelissa WRC 8 -rallipelin nuorten kuskien mestaruus ratkaistaan huomenna

WRC 8

Kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n nuorten kuskien mestaruus ratkaistaan huomenna 23. huhtikuuta kello 22.00 Suomen aikaa. Silloin nuoret lupaukset ottavat toisistaan mittaa -ajopelissä. Covid-19-pandemian aiheuttaman poikkeustilan takia tälle viikolle suunniteltu Argentiinan-ralli on jouduttu perumaan. Tämän seurauksena yksitoista WRC 2-, WRC 3- ja FIA Junior WRC -luokissa kisaavaa kuljettajaa ratkaisevat keskinäisen paremmuutensa virtuaalisilla ralliradoilla.

Karsinta-ajoista parhaiten selvinneet kuljettajat ajavat vastakkain toisiaan vastaan. Neljästä parhaasta ajajasta koostuvat semifinaalikisat käydään tänään kello 22.00 Suomen aikaa ja tästä vuorokautta myöhemmin nähdään kisan huipentuma eli varsinainen finaali.

WRC 8 on kansainvälisen autourheiluliiton virallinen rallipeli ja sisältää ajankohtaiset tiedot kauden 2019 kuljettajista ja tiimeistä. Entistä näyttävämpi peligrafiikka, tarkemmin nuotitettu kartanlukija, ja monipuolisempi urapelitila ovat olennaisia tekijöitä rallipelissä. Myös ajoneuvojen tarkempi mallinnus, dynaamiset säätilavaihtelut ja entistä realistisempi fysiikanmallinnus tuovat WRC 8 -peliin entistä paremman kisatunnelman. WRC 8 on saatavilla sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle.

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema WRC 9 -rallipeli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle 3. syyskuuta 2020. Kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n virallisena pelinä WRC 9 on lisäksi yksi ensimmäisistä pelijulkaisuista, joka julkaistaan myös seuraavan sukupolven pelikonsoleille.

Viinirypäleet saapuvat Farming Simulator 22 -peliin Oxbo-laitteiden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Viinirypäleet saapuvat Farming Simulator 22 -peliin Oxbo-laitteiden myötä

Farming Simulator 22

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema täydentyy Oxbo-valmisteisilla erikoislaitteilla ja viinirypäleillä.

Rypäleet ovat yksi Farming Simulator 22 -pelin tärkeistä lisäyksistä viljelykasvien saralla. Näitä sisältävät tilukset tuottavat satona marjoja sekä sellaisenaan nautittavaksi että jatkojalostusta varten. Niiden viljelyssä ja hoidossa tarvitaan kuitenkin erikoiskalustoa. Oxbo on erikoistunut muun muassa tähän ja tarjoaa nyt kattavan laitteistomallistonsa osana pelin jo entuudestaan monipuolista valikoimaa.

Nyt julkaistu Oxbo Pack -lisäosa sisältää muun muassa Oxbo 6030 -monitoimikerääjän, jolla maanviljelijät nappaavat rypälesadon talteen tehokkaasti. Lisäksi samalla laitteella onnistuu myös kasvien ruiskuttaminen, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Myös viljelymaiden lannoittamiseen on uusia työkaluja, kuten kolmipyöräinen ja ketterä Oxbo AT4103 tai astetta järeämpi tehokone eli peräti viisipyöräinen AT5105. Näiden avulla pellot lannoitetaan tehokkaasti, nopeasti ja hauskuudesta tinkimättä. Lisäksi laitevalikoimaan kuuluu Oxbo 2340 -karhotin, jolla työt hoituvat sujuvasti.

Farming Simulator 22: Premium Edition julkaistaan 14. marraskuuta , ja S, sekä -pelikonsoleille, että - ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Gangs of Sherwood -pelin Little John -hahmo esitellään uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa Gangs of Sherwood -pelin Little John -hahmo esitellään uudella trailerilla

Gangs of Sherwood

PAN Visionin jakelemassa ja NACONin tulevan -toimintapelin uusimmalla esittelyvideolla tutustaan legendaariseen taistelijaan Little Johniin eli Pikku Johniin.

Robin Hoodin iloiset veikot tunnetaan toinen toisiaan täydentävistä sankareista, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja taistelutyylinsä. Ironisella lempinimellä tunnettu Pikku John on todellinen voimanpesä ja ensiluokkainen lähitaistelija.

Joukon kenties kokenein taistelija on eturivin iskijä, lähitaistelun mestari ja kyvykäs vahingontuottaja. Siinä missä itse Robin Hood hoitaa taistelut lähinnä etäältä jousensa kanssa, John toimii Munkki Tuckin kanssa vihollisten lähellä ja antaa iskukyvyn puhua puolestaan.

Pikku John kykenee tuottamaan tehokasta vahinkoa sekä yksittäiskohteille että myös laajemmalle alueelle. Lisäksi hänen erikoisuutenaan on käsivarteen kiinnitettävä väline, jonka avulla hän kykenee tuottamaan tulivahinkoa. Tätä voidaan käyttää myös apuvälineenä tietyille alueille pääsemiseen.

Muiden sankareiden tapaan myös Pikku Johnin taistelutyyliä ja käytettävyyttä voidaan muokata eri suuntiin varustepäivityksin. Näin pelaaja voi itse valita minkälaisen taistelijan hän haluaa Johnista ja kumppaneista tehdä.

Gangs of Sherwood ilmestyy 19. lokakuuta ja sekä S -konsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 16.