WWE-vapaapainitähti Zelina Vega saapuu Street Fighter 6 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa WWE-vapaapainitähti Zelina Vega saapuu Street Fighter 6 -peliin

Street Fighter 6

Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 -taistelupeli tuo vapaapainista tutun Thea Trinidadin osaksi peliä. Voit katsoa trailerin alta.

WWE-vapaapainissa Zelina Vegan roolista tunnettu ammattipainija Thea Trinidad on pitkäaikainen pelaaja ja urheilija. Nyt hänen unelmansa tulevat toteen, kun hän saa oman roolinsa odotetussa Street Fighter 6 -taistelupelissä. Hänet on mallinnettu peliin omana hahmonaan, jonka lisäksi hänen ääntään kuullaan pelin selostajana. Näin hänen suorastaan sähköinen ja energinen tyylinsä täydentää peliä upealla tavalla.

”Olen ollut ahkera pelaaja lapsuudestani lähtien ja myös innokas Street Fighter -fani. Muistan hyvin pelit veljeni kanssa ja kuinka voitin hänet Vega-suosikkihahmollani. On uskomatonta olla osa tätä upeaa pelisarjaa ja olen kiitollinen tästä ainutkertaisesta mahdollisuudesta.”

Trinidad kommentoi

Street Fighter 6 -pelin reaaliaikainen kommentaattoriominaisuus hyödyntää suositun Fighting Game Community -peliyhteisön tunnettuja ääniä ja persoonallisuuksia pelitapahtumien selostuksessa. Aiemmin julkistettuja selostajia ovat Jeremy “Vicious” Lopez, Ryutaro “Aru” Noda, Kosuke Hiraiwa ja Steve “TastySteve” Scott. Näiden avustajaselostajina kuullaan nimiä, kuten Thea Trinidad, H.E. Demon Kakka ja James “jchensor” Chen. Tämä peliominaisuus tulee saataville 13 eri kielellä pelin julkaisun aikana.

Street Fighter 6 julkaistaan 2. kesäkuuta 2023 sekä PlayStation 5, ja Xbox Series X sekä S -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi

Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla

PAN Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema fantasiaurheilupeli päivittyi muun muassa peliyhteisöltä saadun palautteen perusteella.

Helmikuussa julkaistu ja sitä kehittänyt Cyanide-pelistudio eivät ole jääneet lepäämään laakereillaan, vaan peliä on ahkerasti sekä korjattu että päivitetty heti julkaisun myötä. Pelintekijät ovatkin seuranneet tarkasti peliyhteisöltä saatua palautetta ja reagoineet pelin teknisiin ongelmiin sekä huoliin pelin mikromaksujärjestelmästä. Peliin työstetään tällä hetkellä iso määrä erilaisia päivitystoimenpiteitä, joilla pelistä tehdään aiempaa nautittavampi ja parempi kokemus.

Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu on suunniteltu alusta alkaen pitkäkestoiseksi ja alati kehittyväksi urheilupeliksi, johon tuodaan tasaisin väliajoin uusia ominaisuuksia ja erilaisia sisältöpäivityksiä jatkokehityksen myötä. Pelintekijät tiedostavat, että pelin rungon ja keskeisten ominaisuuksien täytyy olla kunnossa, jotta pelaajat voivat nauttia vauhdikkaasta ja tapahtumarikkaasta pelistä heti alusta alkaen.

Tänään julkaistu pelipäivitys korjaa yhden yleisimmistä mikromaksukysymyksistä. Nyt pelissä ostetut tai ansaitut common-, rare- tai epic-tason varusteet ovat käytössä rajoittamattomasti eri joukkueissa saman pelipaikan pelaajilla. Tämän myötä erillisiä kypäriä tai olkasuojauksia ei tarvitse ostaa erikseen saman pelipaikan muille pelaajille. Tähän jo rahaansa käyttäneille pelaajille ostosumma hyvitetään palauttamalla näille pelin sisäistä Warpstone-valuuttaa.

Lisäksi pelintekijät päivittävät pelin mekaniikoita ja toimintoja ahkerasti turnausta edeltävän esikauden aikana. Päivityksissä huomioidaan erityisesti pelaajayhteisöltä saatu palaute, joiden myötä peliin voidaan tehdä tärkeitä muutoksia ennen kisakauden alkamista. Erityistä huomiota kiinnitetään kisakauden toimintoihin, kuten rankkausjärjestelmään, otteluparien löytämiseen ja ylläpitotyökaluihin. Ensimmäinen kisakausi alkaa toukokuussa, joten hienosäätöihin ja korjauksiin ehditään reagoida hyvissä ajoin.

Pelistudio haluaa myös palkita pelin pelaajat kärsivällisyydestään tarjoamalla näille ilmaiseksi pelin ensimmäisen kisakauden kausikortin. Se sisältää uuden joukkuetyypin, tukun lisäominaisuuksia ja 50 palkintotasoa.

Samalla pelintekijät haluavat kiittää pelaajia saamastaan palautteesta, tuesta ja kärsivällisyydestä pelin kehittämisen ja korjausten kanssa.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, One -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä Kommentit pois päältä artikkelissa Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä

Chess Ultra

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Chess Ultra -shakkipeliä sekä World of Warships -pelin Ishizuchi aloituspakkausta.

on alunperin vuonna 2017 ilmestynyt korkealaatuisilla -grafiikoilla varustettu digitaalinen shakkipeli. Pelistä löytyy verkkomoninpelin lisäksi shakin suurmestarien hyväksymä tekoäly sekä VR-tuki. Voit ladata pelin täältä.

Lisäksi tarjoilee ilmaiseksi Ishizuchi -aloituspakkausta moninpeliin. Pakkaus sisältää japanilaisen Tier IV sotalaivan Ishizuchin sekä lisäksi satamapaikan, 11 Epic tason camoa, 11 Common tason bonusta sekä 5 Award -pakkausta. Voit lunastaa paketin täältä.

Kommentoi