Xbox One julkaistiin tasan kymmenen vuotta sitten – vieläkö sinä pelailet kyseisellä konsolilla? Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox One julkaistiin tasan kymmenen vuotta sitten – vieläkö sinä pelailet kyseisellä konsolilla?

Xbox Onen julkaisusta tulee tänään, 21.11.2023, kuluneeksi tasan kymmenen vuotta. Xbox Onea on myyty arviolta 40 miljoonaa kappaletta vuoteen 2018 mennessä.

Marraskuussa 2013 julkaistiin ensimmäinen -konsoli, jossa oli 500 gigatavun kiintolevy. Aluksi konsoli toimitettiin aina Kinect-lisälaitteen kanssa, mutta kesästä 2014 alkaen konsolia alettiin tarjota myös ilman Kinectiä, mikä alensi suositushintaa 100 dollaria. Kesäkuussa 2015 esiteltiin myös malli, joka oli varustettu yhden teratavun kiintolevyllä.

Xbox Onen julkaisusta tulee tänään kuluneeksi tasan kymmenen vuotta.

Onko kyseinen konsoli sinulla vielä käytössä?

Xbox pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan – vakuuttaa yhtiön toimitusjohtaja Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan – vakuuttaa yhtiön toimitusjohtaja

Xbox Series X

pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan, vaikka huhut ja teollisuuden trendit puhuvat digitaalisen jakelun puolesta.

Xboxin johtaja Phil Spencer on kommentoinut viimeaikaisia huhuja, jotka viittaavat siihen, että yritys hylkää fyysiset pelilevyt ja suosii kaikkea digitaalista tulevaisuutta. Vaikka digitaalisen jakelun suosio kasvaa, Spencer vahvisti Xboxin sitoutumisen tarjoamaan fyysistä mediaa rinnakkain digitaalisten vaihtoehtojen kanssa.

Spencerin kommentit tulivat esiin Game File -haastattelussa, jossa hän selvensi, ettei Xbox sulje fyysisen pelin tuotantoyksiköitään, vaan sisäiset muutokset liittyvät yrityksen sisäiseen uudelleenjärjestelyyn. Hän myös korosti, että Xboxin strategia ei perustu täysin digitaaliseen siirtymiseen, vaan fyysinen media pysyy edelleen keskeisenä osana strategiaa.

Vaikka digitaalisen pelaamisen suosio kasvaa, Xbox haluaa palvella sekä digitaalisten että fyysisten tuotteiden käyttäjiä. Tämä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden valita omaan mieltymykseensä sopiva formaatti peleilleen.

Farming Simulator 23 päivittyy ilmaisella Kubota-lisäosalla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 23 päivittyy ilmaisella Kubota-lisäosalla

Farming Simulator 23

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaiseman -maatilasimulaation uusin päivitys tuo mukanaan tehokkaat Kubota-työkoneet.

Nintendo Switch -pelikonsolille sekä älypuhelimille julkaistu Farming Simulator 23 tarjoaa maatalouden hoitamista ja oman farmin laajentamista mukana kulkevassa muodossa. Pelin uusin päivitys tuo mukanaan japanilaisen Kubotan tehokkaat työjuhdat. Mukana ovat M8-, M7- ja M6-sarjan mallit, joista on apua omien peltojen kyntämisessä muiden toimien ohessa.

Lisäksi ketterä RTV-XG850 SIDEKICK tarjoaa helppoa liikkuvuutta monenlaiseen maastoon mönkijämäisillä ominaisuuksillaan. Nintendo Switchille sisältöpäivitys on täysin ilmainen. Myöhemmin luvassa on muitakin ilmaispäivityksiä sisarpeli Farming Simulator 22:n tapaan.

Farming Simulator 23 on monipuolinen ja syvällinen, mutta helposti opittava maatilasimulaatio, jossa pääosassa ovat kasvien viljely, eläintenhoito ja oman maatilan kunnossapito. Työstä ansaittavilla rahavaroilla voidaan laajentaa sekä olemassa olevaa kalustoa että laajentaa omaa tilaa erilaisin työkonein, ajoneuvoin ja uusin eläin- ja kasvivaihtoehdoin.

Farming Simulator 23 on saatavilla Nintendo Switch -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.