Xenomorphit jylläävät Left 4 Dead-henkisessä räiskintäpelissä – Aliens: Fireteam Elite traileri julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Xenomorphit jylläävät Left 4 Dead-henkisessä räiskintäpelissä – Aliens: Fireteam Elite traileri julkaistu

julkisti kehittävänsä uutta yhteistyöräiskintää Aliens: Fireteam Elite.

Yhteispelattava Fireteam asettaa pelaajat Colonial Marines sotilaiden saappaisiin heidän yrittäessä selviytyä hirviömäisistä vihollisaalloista.

Gamespot oli saanut kokeilla etukäteen tulevaa scifiräiskintää. Aliens: Fireteamissa pelaaja on vastikään U.S.S Endeavorille värvätty sotilas, jonka voi itse taiteilla haluamansa näköiseksi. Aluksen vastattua hätähuutoon päädytte joukkueesi kanssa tutkimaan planeettaa, joka on alieneiden valtaama.

Fireteamin tarina kerrotaan halki neljän eri kampanjan, joista kukin sisältää kolme tehtävää ja niiden muunnelmia. Peli sisältää viisi eri vaikeustasoa sekä Challenge Card -järjestelmän, joilla kampanjan eri tehtävien kulkua voi muokata.

Aliens: Fireteam Elite on määrä saapua tänä kesänä :lle sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ja sekä S -konsoleille.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet :lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. :llä on saatavilla myös HDR-ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja :lle. Peli saapuu myöhemmin myös Series X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

Path of Exile on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä ja One -konsoleille.

Kommentoi