Xsolla mahdollistaa pelintekijöiden laajentamisen Intian markkinoille Kommentit pois päältä artikkelissa Xsolla mahdollistaa pelintekijöiden laajentamisen Intian markkinoille

Xsolla

Pelinkehittäjiä ja julkaisijoita auttava on ilmoittanut yhteistyöstään Intian johtavan maksuratkaisujen tarjoajan Paytm Payment Gatewayn kanssa tuodakseen pelien maksuratkaisuja Intiaan.

integroi Paytmin digitaalisen lompakon, Unified Payment Interfacen (UPI) ja verkkopankkimaksuratkaisut Pay Station -alustaan. Videopelien kehittäjät ja julkaisijat voivat ansaita rahaa tuotteistaan Intiassa, jolloin he pääsevät yli 400 miljoonan pelaajan valtaville pelimarkkinoille, toiseksi suurimman Kiinan pelaajakannan jälkeen.

”Intiasta on tullut yksi Aasian nopeimmin kasvavista pelitalouksista tuoden noin 1,5 miljardia dollaria vuodessa, ja kasvun odotetaan lähes kolminkertaistuvan vuoteen 2024 mennessä. Historiallisesti Intian maksumarkkinoita on hallinnut käteinen, ja ne kehittyvät vasta nyt vastaamaan yhä enemmän älypuhelinvetoisen verkkokauppakulttuurin vaatimuksiin. Myydäkseen menestyksekkäästi tässä maassa kehittäjät tarvitsevat useita maksutapoja, jotka voivat olla monimutkaisia. Tässä tuo lisäarvoa maksuratkaisuillamme, jotka liittyvät valmiiksi integroituihin paikallisiin maksutapoihin.”

sanoi Xsollan maksu- ja kauppajohtaja Anton Zelenin

”Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Xsollan kaltaisen maailmanlaajuisen brändin kanssa. Peliteollisuus on ollut viime vuosina noususuunnassa Intiassa, ja tämä trendi tulee jatkumaan myös tulevina aikoina. Xsollan teollisuudelle tarjoamat ratkaisut ovat uraauurtavia, ja olemme ylpeitä saadessamme olla heidän maksukumppaninsa tällä matkalla.”

sanoi Praveen Sharma, Paytmin johtaja

Jokainen kauppias, joka haluaa myydä Intiassa, tarvitsee paikallisen tahon ja paikallisen pankkitilin. Integrointi Paytm Payment Gatewayn kanssa tekee Xsollasta asiakkaidensa tietueen kauppiaan, jolloin he voivat ohittaa aikaa vievän prosessin. on yksi harvoista palveluista, jotka tarjoavat Intiassa paikallisia maksuja rajat ylittäville asiakkaille.

Kommentoi

Xsolla tuo mobiilipelien kehittäjille NFT-kassaratkaisun Kommentit pois päältä artikkelissa Xsolla tuo mobiilipelien kehittäjille NFT-kassaratkaisun

Xsolla

Pelinkehittäjille ja julkaisijoille ratkaisuja tarjoava on ilmoittanut laajentaneensa mobiili- ja digitaalisia jakeluratkaisujaan tarjotakseen kehittäjille lisää mahdollisuuksia peliensä julkaisemiseen ja kasvattamiseen ympäri maailmaa.

Lisäksi on lisännyt uuden kassaominaisuuden, joka auttaa kehittäjiä laajentamaan brändejään myymällä ja jakelemalla :itä.

 ” on sitoutunut tarjoamaan luokkansa parhaita palveluita ja tukea kehittäjille maailmanlaajuisesti auttaakseen heitä saavuttamaan enemmän pelaajia useammilla maantieteellisillä alueilla. Kehitämme jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka kohdistuvat videopelien markkinoinnin, julkaisemisen ja rahaksi muuttamisen keskeisiin haasteisiin. Vuodelle 2022 on tulossa lisää, joka pitää kumppanimme jatkuvasti kehittyvän peli-ilmapiirin edellä.”

totesi Xsollan toimitusjohtaja Chris Hewish

Xsollan mobiilipelien verkkokauppa on lisännyt uusia ominaisuuksia, jotka auttavat mobiilipelien kehittäjiä tavoittamaan enemmän pelaajia ja pysymään mobiilipelien vallankumouksen eturintamassa, sillä mobiilipelien laajeneva maailma johtaa edelleen maailmanlaajuisia pelituloja.

Laajennettu analytiikka

Kehittäjät voivat luoda avoimen kanavan, joka tehostaa uusien pelaajien tuomista verkkokauppaansa. Tämä auttaa kehittäjiä ymmärtämään pelaajakokemusta verkossa ja määrittämään, missä ja miten käyttäjät sitoutuvat heidän peliinsä.

Ainutlaatuiset tarjoukset

Tämä sisäänrakennettu komponentti auttaa kehittäjiä hyötymään sovelluksen sisäisistä ostoista verkkokaupan kautta. Verkkokokemuksessa kehittäjät voivat tarjota kampanjatarjouksia ja käynnistää alennuskampanjoita, tarjouskooditarjouksia ja bonuksia myynnin lisäämiseksi ja uusien pelaajien tuomiseksi verkkoon.

Tilausten hallinta

lisäsi vankat tilausominaisuudet auttaakseen kehittäjiä myymään täydellisen valikoiman digitaalisia tuotteita verkkokaupassaan. Näin kehittäjät voivat hankkia ja pitää uusia asiakkaita, luoda uskollisuutta, luoda luotettavia tulovirtoja ja hallita tilauksia luotettavasti.

Lisätietoja -verkkokaupasta voit lukea täältä.

Kommentoi

Xsollan videopelien maksupalvelu tarjoaa mahdollisuuksia pelinkehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Xsollan videopelien maksupalvelu tarjoaa mahdollisuuksia pelinkehittäjille

Xsolla

Xsolla, maailman johtava videopelien maksupalvelutarjoaja, pystyy tarjoamaan luokkansa parhaita ratkaisuja, jotka auttavat kehittäjiä hyötymään uusista sovelluskauppoja ja muita maksutapoja koskevista uutisista.

odotti tätä valtavaa mullistusta aiemmin tänä vuonna, kun julkaisimme useita tuotteita, joita osa maailman suurimmista peliyhtiöistä käyttää tuoton lisäämiseen ja läheisemmän suhteen rakentamiseen mobiili- ja -pelaajiensa kanssa. Olemme nyt yhdistäneet nämä tuotteet ja opit uudeksi elegantiksi ratkaisuksi nimeltään Xsolla Web Shop for Mobile Games”

sanoi Chris Hewish, Xsollan puheenjohtaja

Xsolla Web Shop for Mobile Gamesin kautta kehittäjät voivat odottaa 40 prosentin kasvua liikevaihtoon ja tavoittaa uusia pelaajia uusilla maantieteellisillä alueilla, joille he eivät ole aiemmin päässeet. Tämä ratkaisee monia kehittäjien kohtaamia ongelmia, kuten löydettävyyden, laskevat voittomarginaalit, käyttäjäkokemuksen hallinnan puute, paikallisten maksutapojen käyttö, pelien välinen markkinointi, tehokkaampi käyttäjähankinta, tehokas yhteistyö somevaikuttajien ja tekijöiden kanssa sekä paljon muuta.

Kolme alaa mullistavaa ilmoitusta tekevät tästä mahdollisuudesta ajankohtaisemman kuin koskaan.

Kun tämä yhdistetään siihen, että sekä että Google ilmoittivat selkeästi, että alustojen väliset pelit voivat myydä pelinsisäisiä ostoksia mobiilisovellusten ulkopuolella, kehittäjille aukeaa paikka avata maailmanlaajuinen myyntipotentiaali, kasvattaa tuottomarginaalia ja rakentaa vahvempi suhde pelaajiinsa.

Yoshio Osaki, IDG Consultingin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, sanoi näin lausunnossa Xsollalle: ”Vaikka onkin vielä aikaista määrittää kuinka paljon -päätös voi vaikuttaa, tämä on positiivinen ensi askel kuluttajien vaihtoehtojen laajentamiseen sekä monetisaatio- ja liiketoimimallien joustavuuden lisäämiseen kehittäjille, jotka tarvitsevat sitä suuresti. Uskomme, että tämä on kokonaisuudessaan positiivinen asia alalle, mutta toteutus ja käyttöönotto niin Applen kuin kehittäjien puolelta on ratkaisevassa asemassa.”

Pelien maksupalvelujen asiantuntevuutta, johon voi luottaa

Xsollan vankat ja voimakkaat työkalut ja palvelut ovat auttaneet videopelikehittäjiä ja julkaisijoita markkinoimaan, myymään, yhdistämään ja optimoimaan pelejään maailmanlaajuisesti yli 16 vuoden ajan, ja yhtiö tutkii pelialan muutoksia huolellisesti, jotta se pystyy varmistamaan kumppaneilleen menestyksen jatkumisen.

Vuonna 2020 digitaaliset ja mobiililompakot kattoivat noin 45 prosenttia maailman sähköisen kaupankäynnin maksutapahtumista, mikä teki sähköisestä lompakosta maailman suosituimman maksutavan. Tämän luvun odotetaan kasvavan yli 60 prosenttiin vuonna 2025. Kuluttajat maksavat todennäköisemmin mobiililompakoilla Malesian ja Intian kaltaisissa maissa sekä muilla alueilla, joissa luottokortit eivät ole ensisijainen maksutapa. Xsolla Web Shop -ratkaisua käyttämällä kehittäjät pääsevät välittömästi käsiksi yli 700 maksutapaan, mukaan lukien Kaakkois-Aasian suosituimmat maksutavat.

”Xsolla Web Shopin avulla autamme pelinkehittäjiä miettimään ja skaalaamaan pelejään useille alustoille, jolloin he voivat laajentaa liiketoimintaansa uusille markkinoille ja kasvattaa yleisöään”, sanoi Anton Zelenin, Xsollan pelimaksutapahtumien johtaja. ”Mahdollisuudet ovat yhä suurempia, ja olemme nähneet upeita menestystarinoita kumppaneilta, jotka ovat ottaneet tämän ratkaisun käyttöön.”

Miten auttaa pelijulkaisijoita?

Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä Xsollan työkaluja ja palveluita mahdollistaa sen, että käyttäjät lisäävät virtuaalivaluuttaa ja virtuaaliesineitä tileilleen käyttämällä haluamaansa paikallista valuuttaa ja maksutapaa useiden kielten näyttötuella. Lisäksi ratkaisu antaa kehittäjille työkalut pidentää mobiili- ja jopa -pelien elämää sovelluskauppojen ulkopuolelle ja muille alustoille.

Xsolla Web Shop on paljon muutakin kuin vain pelinsisäisten ostoksien myymistä hallittavissa olevan, brändin mukaisen paikan kautta. Tämä ratkaisu tarjoaa useita etuja kehittäjille ja julkaisijoille ympäri maailman, kuten:

 • Säästöjä alustamaksuista. Xsolla veloittaa vain 5 % plus kanavan käsittelymaksut, jolloin pystyt saamaan enemmän tuottoa ja säästämään jopa 20 % maksutapahtumaa kohden.
 • Pääse uusille alueille ja lisää liikevaihtoa. Saavuta pelaajia yli 250 maassa ja anna heidän käyttää haluamaansa paikallista maksutapaa Xsollan yli 700 maksutavan avulla, sillä tuttua maksutapaa käyttävät pelaajat kuluttavat enemmän.
 • Suurempi asiakaspysyvyys tietyissä maissa ja alueilla, kuten Kaakkois-Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa, missä luottokortit eivät ole ensisijainen maksutapa.
 • Valuutan täydentäminen verkossa. Lisää mahdollisuus valuutan täydentämiseen, jonka avulla pelaajat voivat lisätä virtuaalitavaroita, kuten valuuttaa ja esineitä. He voivat myös hallita tilauksiaan ja nostaa tai laskea niiden tasoa eri alustoilla.
 • Helppo FastTrack-integraatio. Käytä API-kutsuja ja tuo esinekatalogisi Xsollaan, jotta voit aloittaa myynnin heti.
 • Tuki koko pelivalikoimallesi. Avaa kasvumahdollisuudet useille peleille yhdellä online-kokemuksella ja ota käyttöön peliostokset verkossa, kun porttaat pelin tai pelit verkkoon.
 • Vähennä riskejä. Älä murehdi paikallisista veroista, arvonlisäveroista ja muista maksuista tai COPPA-, GDPR- ja muista säännöksistä, sillä vastuullisena myyjänä Xsolla hoitaa kaiken kehittäjien ja julkaisijoiden puolesta.
 • Petosten valvonta. Käy kauppaa turvallisesti luokkansa parhaalla petoksia estävällä järjestelmällä, joka on luotu pelialaa varten ja joka pystyy tehokkaasti estämään 99 prosenttia vilpillisestä käyttäytymisestä.
 • Ymmärrä pelaajien käytöstä. Tietojen omistaminen ja käsitys pelaajien mieltymyksistä auttaa suorittamaan tehokkaampia markkinointikampanjoita, joilla voit saavuttaa uusia pelaajia, ja antaa nykyisille pelaajille sitä, mitä he haluavat pelissäsi.
 • Sisäinen somevaikuttajien markkinointi. Luo suorituksiin pohjautuvia somevaikuttajakampanjoita verkkokauppasi mainostamiseksi uusille käyttäjille tuotonjaolla ja kuponki-/käteispalautusmahdollisuuksilla pelaajille tekijämerkinnöillä ja sisällöllä.
 • Parempi käyttäjähankinta. Hallitse käyttäjähankintaprosessia sähköisellä kampanjalla, joka tarjoaa paremman löydettävyyden globaalilla skaalalla.
 • Mukautettu brändikokemus. Luo mukautettu, brändin mukainen kokemus pelillesi ja pelaajillesi sen sijaan, että joudut tyytymään sovelluskauppojen tarjoamaan hallintaan ja rajoituksiin.
 • Fyysisiä tavaroita. Voit luoda sähköisen kaupankäyntikokemuksen mainostaaksesi ja myydäksesi tavaroita faneillesi.
 • Lahjaostoja ja kampanjoita. Kasvata keskimääräistä käyttäjäkohtaista tuottoa markkinointikanavien kautta lahjaostoksilla ystäville ja perheelle, mukautetuilla paketeilla, aleilla, bonus- ja käteispalautuskupongeilla, päivityksillä ja muulla.

Mobiilipelien tulevaisuus on jännittävä. On lukuisia mahdollisuuksia luoda uutta liikevaihtoa ja laajentaa yleisöä mukautetulla, monen alustan kokemuksella, joka täyttää pelaajien tarpeet ja halut. App Storeen ehdotetuissa muutoksissa ja kaikissa tulevissa sovelluksensisäisten ostosten muutoksissa Xsolla näkee mahdollisuuden lisätä pelialan kasvua nykyisten ja tulevien kumppaniensa kanssa.

Kommentoi