Xsolla tuo mobiilipelien kehittäjille NFT-kassaratkaisun Kommentit pois päältä artikkelissa Xsolla tuo mobiilipelien kehittäjille NFT-kassaratkaisun

Xsolla

Pelinkehittäjille ja julkaisijoille ratkaisuja tarjoava on ilmoittanut laajentaneensa mobiili- ja digitaalisia jakeluratkaisujaan tarjotakseen kehittäjille lisää mahdollisuuksia peliensä julkaisemiseen ja kasvattamiseen ympäri maailmaa.

Lisäksi on lisännyt uuden kassaominaisuuden, joka auttaa kehittäjiä laajentamaan brändejään myymällä ja jakelemalla :itä.

 ” on sitoutunut tarjoamaan luokkansa parhaita palveluita ja tukea kehittäjille maailmanlaajuisesti auttaakseen heitä saavuttamaan enemmän pelaajia useammilla maantieteellisillä alueilla. Kehitämme jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka kohdistuvat videopelien markkinoinnin, julkaisemisen ja rahaksi muuttamisen keskeisiin haasteisiin. Vuodelle 2022 on tulossa lisää, joka pitää kumppanimme jatkuvasti kehittyvän peli-ilmapiirin edellä.”

totesi Xsollan toimitusjohtaja Chris Hewish

Xsollan mobiilipelien verkkokauppa on lisännyt uusia ominaisuuksia, jotka auttavat mobiilipelien kehittäjiä tavoittamaan enemmän pelaajia ja pysymään mobiilipelien vallankumouksen eturintamassa, sillä mobiilipelien laajeneva maailma johtaa edelleen maailmanlaajuisia pelituloja.

Laajennettu analytiikka

Kehittäjät voivat luoda avoimen kanavan, joka tehostaa uusien pelaajien tuomista verkkokauppaansa. Tämä auttaa kehittäjiä ymmärtämään pelaajakokemusta verkossa ja määrittämään, missä ja miten käyttäjät sitoutuvat heidän peliinsä.

Ainutlaatuiset tarjoukset

Tämä sisäänrakennettu komponentti auttaa kehittäjiä hyötymään sovelluksen sisäisistä ostoista verkkokaupan kautta. Verkkokokemuksessa kehittäjät voivat tarjota kampanjatarjouksia ja käynnistää alennuskampanjoita, tarjouskooditarjouksia ja bonuksia myynnin lisäämiseksi ja uusien pelaajien tuomiseksi verkkoon.

Tilausten hallinta

lisäsi vankat tilausominaisuudet auttaakseen kehittäjiä myymään täydellisen valikoiman digitaalisia tuotteita verkkokaupassaan. Näin kehittäjät voivat hankkia ja pitää uusia asiakkaita, luoda uskollisuutta, luoda luotettavia tulovirtoja ja hallita tilauksia luotettavasti.

Lisätietoja -verkkokaupasta voit lukea täältä.

Kommentoi

Civilization -pelisarjan luoja arvostelee nykypelien rahastusmalleja Kommentit pois päältä artikkelissa Civilization -pelisarjan luoja arvostelee nykypelien rahastusmalleja

Civilization VI

on muuttunut roimasti vuodesta 1991 jolloin ensimmäinen Civilization -peli ilmestyi. Se oli pelimekaniikaltaan edellekävijä ja onnistui luomaan täysin omanlaisen genrensä.

Nyt pelisarjan kehittäjä Sid Meier on arvostellut nykypelien rahoitusmalleja, jotka perustuvat mikromaksuihin sekä kasvavissa määrin myös NFT:hin. Meier kertoi aiheesta antamassaan haastattelussa :lle.

Meierin mukaan pelinkehittäjät käyttävät huomattavasti resursseja kehittääkseen ansaintamalleja ja monesti varsinaisen pelin suunnittelun ontuessa ja lopputuotteen kärsiessä.

Meier painottaa, että pelien tulisi olla hauskoja pelata ja laadultaan hyviä. Monet viime aikoina ilmestyneet AAA-tason pelit ovat kärsineet lukuisista bugeista ja ongelmista, siinä määrin että pelaajat ovat varmasti alkaneet jo tottua niihin.

Viimeisin Civilization -pelisarjan kuudes osa ilmestyi vuonna 2016 ja seitsemäs osa on mitä ilmeisimmin tekeillään parhaillaan. Pelin kehittäjä haki viime vuonna työntekijöitä AAA-tason strategiapeliin.

Kommentoi

Xsolla mahdollistaa pelintekijöiden laajentamisen Intian markkinoille Kommentit pois päältä artikkelissa Xsolla mahdollistaa pelintekijöiden laajentamisen Intian markkinoille

Xsolla

Pelinkehittäjiä ja julkaisijoita auttava Xsolla on ilmoittanut yhteistyöstään Intian johtavan maksuratkaisujen tarjoajan Paytm Payment Gatewayn kanssa tuodakseen pelien maksuratkaisuja Intiaan.

Xsolla integroi Paytmin digitaalisen lompakon, Unified Payment Interfacen (UPI) ja verkkopankkimaksuratkaisut Pay Station -alustaan. Videopelien kehittäjät ja julkaisijat voivat ansaita rahaa tuotteistaan Intiassa, jolloin he pääsevät yli 400 miljoonan pelaajan valtaville pelimarkkinoille, toiseksi suurimman Kiinan pelaajakannan jälkeen.

”Intiasta on tullut yksi Aasian nopeimmin kasvavista pelitalouksista tuoden noin 1,5 miljardia dollaria vuodessa, ja kasvun odotetaan lähes kolminkertaistuvan vuoteen 2024 mennessä. Historiallisesti Intian maksumarkkinoita on hallinnut käteinen, ja ne kehittyvät vasta nyt vastaamaan yhä enemmän älypuhelinvetoisen verkkokauppakulttuurin vaatimuksiin. Myydäkseen menestyksekkäästi tässä maassa kehittäjät tarvitsevat useita maksutapoja, jotka voivat olla monimutkaisia. Tässä Xsolla tuo lisäarvoa maksuratkaisuillamme, jotka liittyvät valmiiksi integroituihin paikallisiin maksutapoihin.”

sanoi Xsollan maksu- ja kauppajohtaja Anton Zelenin

”Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Xsollan kaltaisen maailmanlaajuisen brändin kanssa. Peliteollisuus on ollut viime vuosina noususuunnassa Intiassa, ja tämä trendi tulee jatkumaan myös tulevina aikoina. Xsollan teollisuudelle tarjoamat ratkaisut ovat uraauurtavia, ja olemme ylpeitä saadessamme olla heidän maksukumppaninsa tällä matkalla.”

sanoi Praveen Sharma, Paytmin johtaja

Jokainen kauppias, joka haluaa myydä Intiassa, tarvitsee paikallisen tahon ja paikallisen pankkitilin. Integrointi Paytm Payment Gatewayn kanssa tekee Xsollasta asiakkaidensa tietueen kauppiaan, jolloin he voivat ohittaa aikaa vievän prosessin. Xsolla on yksi harvoista palveluista, jotka tarjoavat Intiassa paikallisia maksuja rajat ylittäville asiakkaille.

Kommentoi