Yakuza Kiwami saapuu vihdoin PC:lle helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Yakuza Kiwami saapuu vihdoin PC:lle helmikuussa

Kiwamin odotettu PC-versio saapuu vihdoin -palveluun helmikuun 19. päivä. Pelin kehittäjä ja julkaisija paljasti asian ovelasti GIF-animaatioon ruutuun piiloitettuna. Nopeasilmäisimmät sen saattavat huomata, mutta helpottaaksemme nappasimme kyseisen ruudun myös erikseen katseltavaksi.

on alkuperäisen sarjan aloittaneen vuoden 2005 -pelin uusintaversio. Uusinta ilmestyi ja 4 -konsoleille Japanissa vuonna 2016.

Uusi PC-versio tukee -resoluutiota sekä ultrawide-näyttöjä. Myös frame rate on pelissä rajaamaton ja näppäimet vapaasti muokattavissa. Kehittäjän mukaan myös pelattavuutta on parannettu, välianimaatioita ja klubeja on lisätty, sekä pelin ääninäyttely on uusittu täysin alkuperäisten näyttelijöiden toimesta.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

Far Cry 6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä Far Cry 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi