Yakuza Kiwami saapuu vihdoin PC:lle helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Yakuza Kiwami saapuu vihdoin PC:lle helmikuussa

Kiwamin odotettu -versio saapuu vihdoin Steam-palveluun helmikuun 19. päivä. Pelin kehittäjä ja julkaisija paljasti asian ovelasti GIF-animaatioon ruutuun piiloitettuna. Nopeasilmäisimmät sen saattavat huomata, mutta helpottaaksemme nappasimme kyseisen ruudun myös erikseen katseltavaksi.

Kiwami on alkuperäisen Yakuza sarjan aloittaneen vuoden 2005 -pelin uusintaversio. Uusinta ilmestyi ja PlayStation 4 -konsoleille Japanissa vuonna 2016.

Uusi -versio tukee -resoluutiota sekä ultrawide-näyttöjä. Myös frame rate on pelissä rajaamaton ja näppäimet vapaasti muokattavissa. Kehittäjän mukaan myös pelattavuutta on parannettu, välianimaatioita ja klubeja on lisätty, sekä pelin ääninäyttely on uusittu täysin alkuperäisten näyttelijöiden toimesta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi