Yksi kaikkien aikojen pelottavimmista peleistä ja värikäs selviytymisroolipeli nyt saatavilla ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Yksi kaikkien aikojen pelottavimmista peleistä ja värikäs selviytymisroolipeli nyt saatavilla ilmaiseksi

Amnesia: Dark Descent

Game Storen uusimmat ilmaispelit ovat yhtenä kaikkien aikojen kauhupeleistä pidetty Amnesia: Descent, jonka voi ladata täältä. Pelissä vältetään kauhujen lisäksi pelaajan sekoamiseksi, joten myöhempien Resident Evileiden kaltaista pyssyilottelua Amnesiassa ei ole.

Maailman suosituin tubettaja pelasi Amnesian vaikeaa moodia vielä vuosi sitten.

Selviytymis- ja rakenteluroolipeli Crashlands on niittänyt suosiota jo monella alustalla ja samaa peliä voi jatkaa toisella alustalla pilvitallennuksen ansiosta. Crashlandsin voi ladata täältä.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

Interactive on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä Life By You ja sen kehityksestä vastaa entinen pomo Rod Humble ja Second Life luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

Life By You ilmestyy :lle Steam ja Storen kautta tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War

Vuoropohjainen strategiapeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Games Storesta.

Vuonna 2018 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät kokemaan Warhammer -universumin vuoropohjaisesti 4X-muodossa. Voit pelata tekoälyä tai muita pelaajia vastaan yksin tai yhdessä kaverisi kanssa.

Valittavana on ikoniset joukkiot Militarum, Space Marines, Orks sekä Necrons. Jokaisella on ominaisensa pelityyli sekä teknologiapuut. Pelimaailma on sattuman varaan luotu ja jokainen pelikerta on erilainen.

Voit ladata 40 000: Gladius – Relics of War -pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi