Yleisö ei piittaa spoilereista — The Last of Us Part II on kerännyt enemmän ennakkotilauksia kuin Marvel’s Spider-Man vuonna 2018 Kommentit pois päältä artikkelissa Yleisö ei piittaa spoilereista — The Last of Us Part II on kerännyt enemmän ennakkotilauksia kuin Marvel’s Spider-Man vuonna 2018

The Last of Us Part II

Playstationin eräs tämän vuoden odotetuimmista peleistä on ehdottomasti . 19. kesäkuuta julkaistava peli aiheutti kuohuntaa huhtikuussa, kun suurehko määrä yksityiskohtia sen tarinasta ja sisällöstä ilmestyi vuotona internetiin.

CNET-verkkosivustolla julkaistun haastattelun mukaan Sonyn -jaoston toimitusjohtaja Jim Ryan kertoo, etteivät spoilerit ole vaikuttaneet pelin kysyntään. Ryan huomauttaa, että The Last of Us Part II -peliä on ennakkotilattu Euroopassa enemmän kuin Marvel’s Spider-Mania samassa vaiheessa julkaisuprosessia vuonna 2018. Kumpikin peli on Playstation-yksinoikeusjulkaisu.

Kommentoi

Pelimusiikkiorkesteri julkaisi kaksi musiikkivideota The Last of Us Part II -pelin hengessä Kommentit pois päältä artikkelissa Pelimusiikkiorkesteri julkaisi kaksi musiikkivideota The Last of Us Part II -pelin hengessä

Game Music Collective

Suomalainen pelimusiikkiorkesteri Game Music Collective julkaisi tällä viikolla kaksi musiikkivideota myyntiennätyksiä rikkovasta -pelistä.

Pelimusiikkiorkesterin YouTube-kanavalla tiistaina julkaistu kappale ”Through the Valley” tuli tunnetuksi The Last of Us Part II -pelin trailerimusiikkina. Alkuperäisen kappaleen on kirjoittanut amerikkalainen blues/folk-muusikko Shawn James.

Torstaina julkaistu toinen musiikkivideo on norjalaisen A-ha-yhtyeen 1985 julkaistu hitti Take on Me, joka myös soi The Last of Us Part II -pelissä päähenkilö Ellien esittämänä.

The Last of Us Part II -musiikkivideot kuvattiin Helsingissä Vallilan Ratapihan alueella. Musiikkivideoiden laulajaksi Game Music Collective kutsui vierailemaan oululaisen Mokka Laitisen, joka tunnetaan parhaiten Punaisen Kuningattaren Periaatteen laulajana.

“Vallilan ratapiha soveltuu loistavasti The Last of Usin post-apokalyptisen maailman teemaan”, kommentoi Game Music Collectiven taiteellinen johtaja Lukas Stasevskij. “Toimme paikalle vielä auton ovia ja muuta romua, jotta tavoitimme paremmin pelin tunnelman. Halusimme myös löytää musiikkivideolle laulajan, joka pystyisi tulkitsemaan kappaleet samassa hengessä kuin pelin päähenkilö Ellie. Pelissä on riipaisevaa tragediaa ja Mokka oli todellinen löytö tulkitsemaan kappaleet.”

Kommentoi

Dreams -pelialusta saa VR-tuen tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dreams -pelialusta saa VR-tuen tässä kuussa

Dreams

Media Moleculen ja Playstationin Dreams -pelialusta on saamassa VR-tuen heinäkuun lopulla. Päivitys tulee olemaan täysin ilmainen pelin omistaville.

Päivityksen myötä tulee myös oppaita, miten VR-pelejä voi luoda. Myös valmiiksi luotuja VR-pelejä on saatavilla.

Inside the Box VR-päivitys ilmestyy Dreamsiin heinäkuun 22. päivä.

Kommentoi