Ylistetty VR-golffailu sai Halloweenin kunniaksi ”hirvittävän” uuden radan Kommentit pois päältä artikkelissa Ylistetty VR-golffailu sai Halloweenin kunniaksi ”hirvittävän” uuden radan

Walkabout Mini Golf on ollut menestys siitä lähtien, kun se julkaistiin loppuvuodesta 2020 Meta Questille, jonka jälkeen sen menestyksekäs matka sai jatkoa keväällä 2023, kun peli viimein julkaistuun myös -konsolin VR-laseille.

Nyt pelissä on 22 erilaista kenttää, joista uusin on erittäin kauhistuttava kenttä nimeltä Widow's Walkabout. Kehittäjä Mighty Coconutin mukaan Widow's Walkabout tuo peliin mysteerisen kallionrinteen kartanon, joka on kummituksen vallassa ja jossa on kauhistuttava minigolf-kenttä, jollaisia ei ole muualla.

Kauhistuttava kenttä sisältää paljon yllätyksiä ja vihjeitä pelaajan ratkaistavaksi. Kentältä löytyy varmasti runsaasti kummituksia, viktoriaanista arkkitehtuuria ja ”ilkeämielisiä katsojia tässä loputtomien uteliaisuuden ja yliluonnollisten lyöntien talossa”, kertoo pelin kehittäjä.

Widow's Walkabout maksaa noin 4 euroa ja sisältää myös teemalla varustetut avatar-ominaisuudet, asetukset kauhun välttämiseksi ja valokuvaherkille pelaajille sekä jokaiselle kentälle ominaiset 18 kerättävää kadonnutta palloa ja muistomitalin, jotka voi ansaita Foxhuntin avulla, joka myös paljastaa kentän synkän taustatarinan.

on saanut ylistystä maailmalla, minkä lisäksi mekin voimme lämpimästi suositella kyseistä VR-kokemusta

Pirteitä seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Pirteitä seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Bear and Breakfast

Edullisista pelipaketeista tunnettu tarjoilee parhaillaan pelipakettia, joka pirteitä seikkailupelejä kuten kolmiulotteinen tasohyppely , magian täyttämä sekä rento motellisimulaatio .

Paketti maksaa yhteensä 18,26 euroa ja se sisältää nämä pelit:

  • Wylde Flowers
  • Passpartout 2: The Lost Artist
  • Bear and Breakfast
  • Tinykin
  • Venba
  • Smushi Come Home
  • Mail Time

Paketin voi hankkia itselleen täältä. Kaikki ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä. Paketti on hankittavissa ainoastaan joulukuun 20. päivään asti.

Voi kauhia paikka! – Resident Evil 4 -kauhupeli saapuu PSVR2 -laitteelle joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Voi kauhia paikka! – Resident Evil 4 -kauhupeli saapuu PSVR2 -laitteelle joulukuussa

Resident Evil 4

PAN Vision Finland ja julkaisevat Resident Evil 4 -selviytymispelin myös -laitteelle 8. joulukuuta.

Resident Evil 4 -tila tukee koko pääjuonikampanjaa ja tarjoaa lisätason uppoutumista Leon S. Kennedyn pelastustehtävään”, tiedottaa lehdistötiedote.

”Kokemus antaa pelaajille mahdollisuuden nähdä pelottava maailma suoraan Leonin silmin ja nauttia ympäristöstään PlayStation VR2:n 4K HDR -näytöllä.”

Resident Evil -pelisarja tunnetaan vaikuttavasta tunnelmastaan, jossa kauhu, toiminta ja selviytymispelien osatekijät yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Aiemmin Resident Evil Village -peli sai oman PlayStation VR2 -virtuaalilasipäivityksensä ja toi hyytävän kauhukokemuksen uudelle tasolle. Sama on vuorossa Resident Evil 4 -toimintaseikkailun kohdalla, jossa kauhua herättävät viholliset ja äärimmäisen tunnelmallinen pelimaailma tuodaan äärimmäisen läheltä nähtäväksi jännitysnäytelmäksi.

Pelastustehtävässä oleva sankari Leon S. Kennedy ajautuu keskelle hirvittäviä kokemuksia ja saa vastaansa painajaismaisia vihollisia. Mielipuolinen kultti, sen eläimelliset jäsenet ja ylimaallisilta tuntuvat viholliset pistävät Leonin koville tämän etsiessä pakokeinoa piinaavasta tilanteesta. Selviytymiskauhun, kiivaan toiminnan ja seesteisen ongelmanratkonnan yhdistelmänä toimiva Resident Evil 4 tarjoaa upeita hetkiä vaikuttavassa pelimaailmassa täynnä yksityiskohtia ja upeaa pelitunnelmaa.

Virtuaalilaseilla koettava peli tekee kokemuksesta entistä sävähdyttävämmän, jännittävämmän ja kiehtovamman kokemuksen, jossa pelin hirvitykset tulevat suoraan iholle. Kauhukokemuksista ja jännittävistä hetkistä iloa saavat pelaajat ovat pelin parissa kuin kotonaan, sillä peli huokuu synkkää kauneutta ja upeaa äänimaailmaa. Virtuaalilaseilla koettuna peli tuntuukin siltä kuin olisi itse keskellä tapahtumien myrskynsilmää.

Uusittu pelikokemus ei jää vain virtuaalilasien varaan. Pelaaja saa lisäksi nauttia uudenlaisesta ohjaustavasta PlayStation VR2 Sense -ohjaimilla. Tämän myötä pelaaja pääsee kokemaan Leonin toimet liikeohjauksen kautta, joka tuo pelaamiseen aivan uudenlaista fyysisyyttä. Myös aseiden hallinta tuntuu aiempaa luonnollisemmalta VR-ohjainten avulla.