Zombie-varoitus: World War Z saapuu Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Zombie-varoitus: World War Z saapuu Nintendo Switchille

World War Z

Studion on paljastanut, että saapuu Nintendo Switchille. Tällä hetkellä peli on saatavilla :lle, Xbox Onelle ja :lle. Peli perustuu vuonna 2013 ilmestyneeseen -elokuvaan ja vuoden 2006 kirjaan. Pelissä maksimissaan neljä pelaajaa yrittävät selviytyä zombiemassan alta ja joutuvat hyödyntämään ympäristöstä löytyviä välinetiä erilaisin tavoin.

Pelin julkaisupäivää Nintendo Switchille ei ole paljastettu, mutta zombiefaneille jo tieto odotuksesta antaa hyvän ajan asennoitua tulevaan.

Saber Interactiven toimitusjohtaja Matt Karch kertoi, että -portin työstäminen oli vaikeinta mikä heidän on täytynyt tehdä. Hän kertoi IGN:lle, että haastavinta oli löytää peliin kompromissit, joilla ei ole liian suurta merkitystä visuaalisuuteen. Yritys halusi pelin näyttävän hyvältä, mahtuvan Switchin muistiin ja pyörivän sujuvasti. Valmis peli ei mahdollistanut tätä millään tavoin. Kokeilujen jälkeen sopiva tasapaino löytyi, niin, että sadat peliviholliset voivat hyökätä neljän verkkopeelajan kimppuun vaivattomasti ja näyttävästi.

Katso traileri alta ja lue lisää täältä:

 

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.