Zombieräiskintä Back 4 Blood myöhästyy lokakuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Zombieräiskintä Back 4 Blood myöhästyy lokakuulle

Back 4 Blood

Tulevan co-op zombieräiskintäpelin julkaisuajankohtaa on myöhäistetty kesäkuulta lokakuulle.

Pelin kehittäjän mukaan peli vaatii vielä viimeistelyä ollakseen julkaisukelpoinen. Pelin taustalla on suositun -zombieräiskinnän kehittäjä ja .

Peli tarjoilee Left 4 Dead tyyppistä hektistä ja hauskaa zombien lahtaamista yhdessä kavereiden kanssa. Pelin kehityksessä on otettu tarkkaan huomioon fanien toiveet. Sitä voi pelata yksin tai kolmen kaverin kanssa tai yksin kolmen tekoälypelaajan kanssa. Pelistä tulee löytymään myös kahdeksan pelaajan PvP-pelitila.

Tarinaltaan pelissä noudatetaan kovinkin tuttua kaavaa, jossa maailmanloppu häämöttää ja ihmiskunnan on tuhonnut lähes täysin Devil Worm niminen parasiitti. Pelaaja on ihmiskunnan viimeinen toivo ja yhdessä muiden Cleanereiden kanssa tehtävänä on tuhota kaikki tartunnan saaneet eli Riddenit.

Back 4 Blood ilmestyy lokakuun 12. päivä 2021 , , ja S sekä -konsoleille sekä :lle.

Final Fantasy 7 Remake päätösosa mahdollisesti vuonna 2027 Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy 7 Remake päätösosa mahdollisesti vuonna 2027

Final Fantasy -fanit, jotka odottavat remake-trilogian päätösosaa malttamattomasti, voivat riemuita! Uusi tieto viittaa siihen, että tähtää pelin julkaisuun vuonna 2027, mikä osuisi samaan aikaan alkuperäisen Final Fantasy VII:n 30-vuotisjuhlan kanssa.

Vaikka Square Enix ei ole vielä virallisesti julkistanut yksityiskohtia, tulevasta Ultimania -oppaasta saadut tiedot valottavat kehitystyön etenemistä. Twitter-käyttäjä @aitaikimochi paljasti, että kolmannen osan pääasiantyyli on valmis, ja äänitysten odotetaan alkavan ”pian”.

Lisäksi @aitaikimochi kertoo, että Square Enix -tuottaja Yoshinori Kitase toivoo säilyttävänsä Final Fantasy VII Rebirthin kaltaisen kehitysaikataulun, joka kesti noin kolme vuotta DLC:n julkaisun jälkeen. Jos tämä kunnianhimoinen aikataulu pitää, fanit voivat odottaa viimeistä lukua vuodelle 2027.

Tällä tähtäysaikataululla on merkittävää painoarvoa. Vuosi 2027 on ikonisen PlayStation-pelin, joka valloitti pelaajien sydämet maailmanlaajuisesti, 30-vuotisjuhla. Trilogian päätöksen julkaiseminen tällä merkityksellisellä hetkellä olisi osuva kunnianosoitus pelin kestävälle perinnölle.

Yuffie Kisaraki - FFVII Rebirth

Uutiset kehitystyön etenemisestä tulevat sen jälkeen, kun Square Enix vahvisti jonkin verran kehitystyön jo alkaneen viimeisen osan suhteen. IGN:n hehkuttava arvostelu Final Fantasy VII Rebirthistä, jolle se antoi arvosanaksi 9/10, lisäsi entisestään odotusta trilogian huipentumaa kohtaan.

Lähde: IGN

Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Ghostrunner

-pelaajille tiedossa hyviä uutisia, sillä tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi tieteistoimintaseikkailua -pelin muodossa. Peli on ladattavissa 18. huhtikuuta asti ja se säilyy pelikirjastossasi hamaan tappiin asti.

Ghostrunner sijoittuu dystooppiseen cyberpunk-maailmaan, jossa pelaajan täytyy kukistaa julma Mara the Keymaster, joka pitää ihmiskuntaa tiukassa otteessaan. Vauhdikas peli yhdistelee taidokkaasti parkour-liikehdintää ja tyylikkäitä katana-taisteluita. Pelin haaste tulee ”one-hit, one-kill” -mekanismista, jossa yksikin väärä liike voi olla kohtalokas.

Voit ladata Ghostrunner pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.