Zombieräiskintää virtuaalitodellisuudessa – Tältä näyttää yhteistyöhön perustuva After the Fall Kommentit pois päältä artikkelissa Zombieräiskintää virtuaalitodellisuudessa – Tältä näyttää yhteistyöhön perustuva After the Fall

After the Fall

on esitellyt yhtiön Oculus Gaming Showcase -tapahtumassa liudan uusia VR -pelejä. Luvassa on julkaisuja, kuten 4 VR, Star Wars: Tales From the Galaxy’s Edge sekä 2. Yksi tapahtuman kiinnostavimpia pelejä on ehdottomasti After the Fall, joka on kehittäjä Gamesin jatko-osa Arizona Sunshine -pelille. Uusi traileri näyttää, miltä 4 hengen yhteistyöllä pyörivä zombieräiskintä virtuaalitodellisuudessa vaikuttaa.

Traileri on todella lyhyt, mutta täynnä materiaalia itse pelistä, josta tunnelma välittyy hyvin katsojalle. After on saanut selvästi vaikutteita legendaarisesta Left 4 Dead -pelisarjasta. Pelaajat kulkevat hyytävän näköistä kenttää pitkin, kun hiippailu päättyykin yhteenottoon zombien kanssa. Left 4 Dead -pelien tapaan normaalien zombien lisäksi vastassa on suurempia otoksia luomassa haastetta selviytymiseen.  Esittelyvideon loppu antaa ymmärtää vain yhden pelaajan selvinneen elävien kuolleiden kynsistä. Viimeiset hetket kertovat pelin haasteellisuudesta ja siitä, että kyseessä on loppujen lopuksi todellakin kauhupeli.

Peliä on mahdollista pelata verkossa neljän pelaajan voimin tai yksin tekoälyä hyödyntävien tiimiläisten kera. After sisältää myös täyden kampanjan, joten kyseessä ei ole pelkkä moninpeli. Zombieräiskintää ei julkaista pelkästään Oculuks -laitteille, kuten Residen Evil 4 -peliä vaan se tukee myös Playstation sekä useita VR -laitteistoja. After the Fall on tarkoitus julkaista kesällä 2021, mutta tarkempia päivämääriä on varmasti luvassa lähiaikoina.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

Ubisoft kokoaa 24 maailman parasta Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä Life By You ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

Life By You ilmestyy PC:lle Steam ja Storen kautta Early Access tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi