Zynga osti Torchlight 3 -pelin kehittäjän Echtra Gamesin Kommentit pois päältä artikkelissa Zynga osti Torchlight 3 -pelin kehittäjän Echtra Gamesin

Torchlight III

Mobiilipeleistään tuttu yhdysvaltalainen on ostanut 3 -pelin kehittäjän Echtra Gamesin.

Vaikka on julkaissut ainoastaan yhden pelin, löytyy sen taustalta mm. perustaja Max Schaefer, joka tunnetaan parhaiten Diablo ja Diablo II -peleistä. Hän on myös työskennellyt kaikkien Torchlight -pelien parissa.

Parhaillaan Echtra työskentelee yhdessä Zyngan toisen NaturalMotion -studion kanssa täysin uuden roolipelin parissa. Pelin odotetaan ilmestyvän useammalle alustalle.

Kommentoi

Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo

Diablo IV

Pitkään odotettua IV -peliä joudutaan odottamaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt pelin Necromancer -hahmosta on saatu uusi esittelyvideo.

Necromancer on pelin viides ja viimeinen hahmoluokka. Mukana ovat lisäksi Barbarian, Sorceress, Druid sekä Rogue. Pelisarjasta tuttuun tapaan Necromancer herättää henkiin kuolleita vastustajia taistelemaan rinnalleen.

Peli tulee tukemaan ristiinpelaamista ja konsoliversioiden välillä. Mukana on myös ristiineteneminen, eli voit jatkaa hahmosi kehittämistä millä tahansa toisella alustalla. Mukana on myös paikallinen co-op pelitila.

on tulossa ensi vuoden puolella PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Superfuse yhdistelee Diabloa ja supersankareita – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Superfuse yhdistelee Diabloa ja supersankareita – katso traileri

Superfuse

Kehittäjä Stitch Heads ja julkaisija ovat julkaisemassa uutta toimintaroolipeliä nimeltään Superfuse. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Peli on kuin perinteinen toimintaroolipeli kuten Diablo, mutta supersankareilla höystettynä. Mutta kyseessä eivät ole mitkään puhtoiset supersankarit, vaan pelissä pelaaja omaksuu Enforcerin roolin. Enforcerit työskentelevät yritysjumalien palkkalistoilla avaruushirviöitä vastaan.

Pelin kampanjaa voi pelata joko yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa. Pelihahmoa voi kehittää erilaisten taitojen avulla.

Superfuse ilmestynee :lle Early Accessin kautta kuluvan vuoden aikana.

Kommentoi