Alan Wake -tv-sarja edistyy – AMC osti oikeudet sarjaan Kommentit pois päältä artikkelissa Alan Wake -tv-sarja edistyy – AMC osti oikeudet sarjaan

Yhdysvaltalainen televisiokanava AMC on ostanut oikeudet kotimaisen toimintaseikkailu Alan Wake -aiheiseen tv-sarjaan.

Pelin kehittäneen Remedyn luova johtaja Sam kertoi aiheesta pelin hiljattaisessa 12-vuotisjuhlan päivityksessä.

Alan Wake -tv-sarjasta puhuttiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2018. Tällöin tuottajana ja käsikirjoittana toimi muassa Legion, Under The Dome ja Cloak & Dagger -sarjoista tuttu Peter Calloway.

Kotimaisen Rememdy Entertainmentin kehittämä ja Microsoftin julkaisema ilmestyi vuonna 2010.

Kommentoi

Microsoft Flight Simulator suuntasi Italiaan ja Maltaa uudella päivityksellä Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft Flight Simulator suuntasi Italiaan ja Maltaa uudella päivityksellä

Microsoft Flight Simulator

on tuonut suosittuun Microsoft Flight Simulator -lentosimulaatioon yhdeksännen päivityksen, joka suuntaa Italiaan ja Maltan saarelle.

Päivitys tuo tarkasti näkyville mm. Rooman, Napolin, Venetsian ja Milanon kaupungit sekä Vatikaanin. Yhteensä tarkasti mallinnettuja kaupunkeja on yli 20.

Mukana on myös neljä lentokenttää Palermo (LICJ), Sondrio (LILO), Marina di Campo (LIRJ) sekä Bolanza (LIPB). Myös yli sataa muuta kenttää on tarkennettu.

 on saatavilla :lle ja  Series X sekä S ja Xbox One -konsoleille. 

Kommentoi

Huhu: Tuleva Forza Motorsport -peli tulossa myös Xbox One -konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Tuleva Forza Motorsport -peli tulossa myös Xbox One -konsoleille

Forza Motorsport

Forza -ajosimulaatiosarjan seuraava osa tulee kantamaan nimeä ja huhujen mukaan peli olisi tulossa Series -konsoleiden ja :n lisäksi myös One -konsoleille.

Huhujen taustalla ovat vuotaneet kuvat, jossa peli näyttäisi toimivan One -konsolilla. Kuvat levisivät Reddit ja Imgur -sivustoilla.

Peli on parhaillaan kehitteillä Turn 10 Studiosin toimesta ja pelin on tarkoitus olla Motorsport -pelisarjan rebootti. Peli tulee tukemaan 4K resoluutiota, 60 fps:n ruudunpäivitysnopeutta sekä siinä on säteenseurannan tuki.

Pelillä ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Kommentoi