Arcade-laitteiden ystävien märkä uni – Medion julkaisi modernin retropömpelin Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade-laitteiden ystävien märkä uni – Medion julkaisi modernin retropömpelin

Iconic Arcade

Saksalainen tietokonevalmistaja on astunut uudelle markkina-alueelle esittelemällä uuden laitteen nimeltä . Tämä nykyaikainen arcade-kaappi tarjoaa mahdollisuuden pelata klassisia pelejä, kuten , ja . Se avaa retropelien ystäville ikkunan retropelaamisen tulevaisuuteen.

Iconic Arcade erottuu kilpailijoistaan siinä, että sen sydämenä toimii -tietokone. Siinä missä perinteiset pelihallit usein rajoittuvat yhteen tai kahteen tiettyyn peliin, uusimman Raspberry Pi 4:n käyttö tarjoaa pelaajille mahdollisuuden asentaa laajemman valikoiman klassisia pelihallipelejä.

Käyttöönotto on vaivatonta ja sujuvaa, ja sen jälkeen pelaajat voivat ladata ja asentaa haluamansa käyttöjärjestelmän kolmansien osapuolten tarjoajilta, kuten Batocera, Retro Pie tai Recalbox. Vaikka joissakin näistä käyttöjärjestelmistä on valmiiksi mukana valikoima pelejä, Iconic Arcade hyödyntää Raspberry Pi:n potentiaalia täysimääräisesti: pelaajat voivat tutkia, ostaa ja ladata lisää retropelejä suosikkiverkkokaupoistaan, mikä tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia ja viihdykettä. Lisäksi kaikkien pelien näppäinkartoitukset on jo hoidettu valmiiksi yli tuhannen pelin valikoimasta riippumatta.

Iconic Arcade erottuu joukosta älykkään ja teknisesti edistyneen suunnittelunsa ansiosta. Siinä on esimerkiksi hieman tavanomaista suurempi, 21 tuuman Full HD -näyttö, modernit USB-portit ja kätevä mikro-SD-korttipaikka. Laite säilyttää alkuperäisen 80-luvun ulkoasunsa, mutta sen merkittävä 3-in-1-järjestelmä mahdollistaa sen muuntamisen helposti arkade-kaapista pöytämuotoon. Halutessaan käyttäjät voivat ottaa sen mukaansa: konsolipaneeli liukuu helposti ulos, ja laite voidaan kytkeä mihin tahansa näyttöön tai televisioon HDMI-portin kautta.

Iconic Arcade tulee markkinoille lokakuussa 2023 tarjoten edullisen tavan nauttia vertaansa vailla olevasta retropelikokemuksesta kaikenikäisille pelaajille. Lisätietoja laitteesta löytyy valmistajan virallisilta kotisivuilta.

Pelilaitevalmistaja Medion Erazer jatkaa itsenäisenä brändinä – kiertää Eurooppaa marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Pelilaitevalmistaja Medion Erazer jatkaa itsenäisenä brändinä – kiertää Eurooppaa marraskuussa

Medion Erazer Beast X40

on ilmoittanut 2023 -tapahtuman yhteydessä, että tapahtumasta alkaen he jatkavat itsenäisenä brändinä nimeltä Erazer. Vakiintuneena huippuluokan pelilaitteistojen valmistajana, jolla on yli 15 vuoden kokemus markkinoilta, yritys on täysin sitoutunut peliteollisuuteen ja pyrkii vahvistamaan yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta pelialalla. Esittäytyäkseen ylpeänä itsenäisenä tuotemerkkinä yhteisön keskuudessa Erazer vierailee erityisellä Erazer-rekalla useissa Euroopan maissa, mukaan lukien Pohjoismaat.

Erityinen Erazer-rekka on esillä Utrechtissa

Kannustaakseen peliyhteisön sitoutumista ja esitelläkseen uuden tuotemerkin maailmalle Erazer järjestää erityisen Euroopan-kiertueen. Erazer kiertää muunnetulla roadshow-rekalla marraskuussa kolmessa kolmessa Euroopan suurimmassa pelitapahtumassa, myös Pohjoismaissa. Rekka on mukana Ruotsin -tapahtumassa 23.-26. marraskuuta. DreamHackin lisäksi Erazer osallistuu myös Paris Games Week -tapahtumaan Ranskassa (1.-5. marraskuuta) ja Dutch Comic Coniin Utrechtissa (18.-19. marraskuuta).

Erazerin koko valikoima mukana Euroopan kiertueella

Rekassa vierailevat ihmiset voivat tutustua Erazerin koko pelimallistoon, mukaan lukien tehokkaat pelikannettavat Beast X40, Major X20 tai Defender P40. Myös huippuluokan pelitietokoneita, kuten erittäin tehokasta Erazer Bandit X20:tä, voi testata. Lisäksi futuristis-minimalistiset -mallit, kuten Hunter X30, Mechanic X20 sekä Enforcer X10 ja X15, ovat testattavissa autossa. Sen ohella, että kävijöillä on mahdollisuus pelata Erazerin erinomaisilla pelituotteilla, heillä on myös mahdollisuus voittaa palkintoja, osallistua esittelytilaisuuksiin tai seurata vaikuttajien livestriimausta rekasta. Mahtavana loppuhuipennuksena kävijöillä on mahdollisuus toteuttaa suurin pelifantasiansa: ajaa kilpaa yli kaksi metriä korkealla, täysikokoisella kannettavalla pelitietokoneella.

Medion julkaisi tehokkaita Erazer -peliläppäreitä Kommentit pois päältä artikkelissa Medion julkaisi tehokkaita Erazer -peliläppäreitä

Medion Erazer Beast X40

Saksalainen laitevalmistaja on julkaissut kaksi uutta tehokasta peliläppäriä Beast X40 sekä Erazer Major X20. Laitteista löytyy viimeisimmät Nvidian näytönohjaimet ja Intelin uusin prosessorisukupolvi.

Medion Erazer Beast X40 erottuu edukseen valinnaisella ulkoisella vesijäähdytyksellä, kun taas Medion Erazer Major X20 erottuu erityisesti kompaktin 16-tuumaisen kokonsa ansiosta. Molemmista löytyvät 13. sukupolven -prosessorit.

Medion Erazer Beast X40

”Beast” lupaa immersiivistä pelaamista korkeimmalla tasolla. NVIDIAn GeForce RTX 4090 -näytönohjaimessa on reilut 16 gigatavua VRAM-muistia ja tehokas G-Sync-tekniikka – jota käytetään tässä sekä näytönohjaimessa että näytössä. Tämä takaa pelisessiot, joissa näytön repeily on huomattavasti vähäisempää.

Pelaajat hyötyvät myös tehokkaasta 13. sukupolven Intel Core i9-13900HX -suorittimesta sekä runsaasta 2 TB:n PCIe Gen 4×4 SSD-levystä ja 32 GB:n DDR5-muistista. Jotta tämä voimanpesä pysyisi viileänä myös kiihkeissä taisteluissa, on se varustettu nestemäisellä metallilämpötahnalla.

17-tuumainen 240 hertsin paneeli vastaa hektistenkin pelisessioiden sujuvasta näyttämisestä. QHD+ tarjoaa resoluution, joka ei väsytä silmiä edes myöhään yöhön kestävissä istunnoissa, sekä 16:10-kuvasuhde yhdessä ohuemman näytön reunan kanssa takaa optimaalisen näkökentän. Mekaaninen näppäimistö Cherry MX Ultra -matalaprofiilikytkimillä tarjoaa parempaa tarkkuutta. Beast X40 kuulostaa myös upealta Nahimic by SteelSeries -ääniteknologian ansiosta.

Lisävarusteena saatava ulkoinen Medion Erazer Cooling Kit -vesijäähdytysjärjestelmä kytketään yksinkertaisesti kannettavaan tietokoneeseen, ja se lisää suorituskykyä jopa 10 prosenttia. Beast X40 on saatavana myös toisena versiona, jossa on GeForce RTX 4080, jossa on 12 Gt VRAM-muistia ja 1 TB:n PCIe Gen 4×4 SSD.

Medion Erazer Major X20

MEDION ERAZER Major X20 on yksi Euroopan ensimmäisistä kannettavista tietokoneista, joka on varustettu vakiona NVIDIAn uusimman sarjan NVIDIA GeForce RTX 4070 -kannettavan näytönohjaimella. Se trumppaa 8 GB VRAM:lla ja NVIDIA G-Sync – jota käytetään myös tässä näytönohjaimessa ja näytössä – takaa äärimmäisen sulavan pelaamisen, jossa näytön repeäminen on huomattavasti vähentynyt. Tarvittavasta laskentatehosta huolehtii huippuluokan 13. sukupolven Intel Core i9-13900HX -prosessori.

Suoritin ja näytönohjain on varustettu nestemäisellä metallilämpötahnalla, joka pitää lämpötilan sopivana kiivaimmankin taistelun aikana. Nopeat ohjelmakäynnistykset ja lyhyet latausajat luonnistuvat 2 TB PCIe Gen 4×4 SSD-levyn ja 32 GB DDR5 RAM-muistin avulla. Kaikki tämä takaa vankan pelattavuuden ja sulavan grafiikan QHD+-paneelilla, jonka virkistystaajuus on 240 hertsiä. Kompakti 16-tuumainen koko tarkoittaa, että kannettava tietokone ei ainoastaan tarjoa huippuluokan pelisuorituskykyä 16:10-kuvasuhteessa, vaan mahtuu myös täydellisesti reppuun.

Myös Major X20 -mallista löytyy matalaprofiiliset Cherry MX Ultra -näppäimistökytkimet sekä Nahimic by SteelSeries -ääniteknologia. Major X20 on saatavana myös toisena versiona Intel Core i7-13700HX -suorittimella ja 16 GB DDR5 RAM-muistilla.

Hinnat ja saatavuus

Medion Erazer Beast X40 on saatavilla NVIDIA GeForce RTX 4090:llä 4 499 euron hintaan ja NVIDIA GeForce RTX 4080:llä 3 499 euron hintaan. Erikseen saatavilla oleva Medion Erazer Cooling Kit julkaistaan lähiaikoina arviolta 249 euron hintaan.

Medion Erazer Major X20 tulee saataville Intel Core i9-13900HX -prosessorilla, 32 GB DDR5 RAM-muistia hintaan 2 499 euroa ja Intel Core i7-13700HX -prosessorilla, 16 GB DDR5 RAM-muistia hintaan 2 299 euroa. Tuotteita myyvät Suomessa mm. ProShop ja Power kautta.