Armeija marssii vatsallaan – virallinen Halo -keittokirja tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Armeija marssii vatsallaan – virallinen Halo -keittokirja tulossa

Halo Cookbook

Uutisoimme hiljattain The Witcher -aiheisesta keittokirjasta, nyt myös on saamassa oman virallisen keittokirjansa.

Kauppasivun mukaan kirjassa on 70 eri reseptiä esimerkiksi välipaloista, joita ottaa mukaan Warthog seikkailulle tai suuremmista aterioista, joilla voi ruokkia vaikka armeijan.

Mikäli tulevat ja The Witcher -keittokirjat eivät säväytä, saatavilla on myös esimerkiksi Tomb Raider, World of Warcraft, Fallout, sekä The Elder Scrolls -aiheisia keittokirjoja.

Halo: The Official Cookbook on tilattavissa täältä.

Kommentoi

Tältä Halo näyttäisi Unreal 5 -pelimoottorilla – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Halo näyttäisi Unreal 5 -pelimoottorilla – katso video

Halo x Unreal 5

Gamesin uusi Unreal Engine 5 -pelimoottori on ollut paljon pinnalla viimeaikoina, varsinkin versiointien osalta. Esimerkiksi Cyberpunk 2077 ja Portal -pelit ovat saaneet Unreal 5 -käsittelyn aiemmin.

Nyt vuorossa on Halo -pelisarja, josta on saatu täysin uusi pelattava taso Unreal Engine 5 -pelimoottorilla toteutettuna. Zeta Halo -nimisen projektin taustalla on Forges -niminen poppoo. Täysin pelattava taso on ladattavissa Itch.io -palvelusta.

Tasossa pelaajat pääsevät täysin uudelle aavikkoteemaiseen maailmaan, jossa taustalla näkyy pelisarjalle ominainen rengasmainen rakenne.

Kommentoi

The Witcher -aiheinen kokkikirja tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -aiheinen kokkikirja tulossa

The Witcher 3: Wild Hunt

Suosittuun The Witcher -pelisarjaan perustuva keittokirja on tuloillaan ja nyt fanit pääsevät kokkailemaan pelien tavernoista tuttuja herkullisia ruokia, voimistavia juomia, patoja sekä paistettuja hedelmiä.

Yhteensä kirjasta löytyy 80 reseptiä ja niiden taustalla ovat ruokabloggarit Anita Sarna sekä Karolina Krupecka. Reseptit vievät kotikokkaajat pelistä tuttuihin sijainteihin kuten White Orchard, Velen, Oxenfurt, Novigrad, Skellige, Toussaint, Beauclair ja Kaer Morhen.

Kirja tulee olemaan saatavilla kova- ja pehmeäkantisena kirjana sekä e-kirjana.

Pelisarjan kehittäjä RED ilmoitti hiljattain, että on parhaillaan kehittämässä seuraavaa The Witcher -peliä. Pelin moottorina tulee toimimaan Engine 5.

Kommentoi