ASTRO Gaming ja Timbuk2 julkaisivat pelaajille suunnitellun reppumalliston Kommentit pois päältä artikkelissa ASTRO Gaming ja Timbuk2 julkaisivat pelaajille suunnitellun reppumalliston

TIMBUK2 X ASTRO GAMING BP35 CS03

Yhteistyössä luodut pelireput on kehitetty erityisesti liikkuvan ja matkustavan pelaajan tarpeisiin. Kestävyys, keveys, tyyli ja käytännöllisyys ovat avainasemassa pelirepuissa. Gamingin ja :n reput ovat myös erinomainen valinta sosiaalisen median sisällöntuottajille ja kilpapelaajille, joiden mukana pelilaitteet ja muu elektroniikka kulkevat mukana missä ja milloin tahansa.

Timbuk2 x ASTRO Collection -reppumallisto koostuu kahdesta vaihtoehdosta. Näitä ovat perinteinen BP-35-pelireppu paljon liikkuvalle pelikonsoli- tai tietokonepelaajalle sekä pienikokoisempi CS-03-olkareppu, joka on suunnattu erityisesti Nintendo Switch -käsikonsolilla pelaavalle tai muita mobiilipelejä pelaavalle käyttäjälle.

BP-35-pelireppu on valmistettu vettähylkivästä ja kestävästä materiaalista. Repussa on pehmustetut lokerot pelilaitteille ja sen sisuksiin mahtuu jopa kaksi 16-tuumaista kannettavaa tietokonetta. Pehmustetut ja säädettävät olkahihnat tekevät käytöstä miellyttävää eri kokoisille käyttäjille. Monipuolisten ja erikokoisten säilytystaskujen ansiosta reppuun on helppo pakata tarvittavat varusteet. Erillisiin verkkotaskuihin on helppo säilöä johdot ja laturit sekä muut pienemmät esineet ja tarvikkeet. Lisäksi repussa on kaksi sivutaskua juomapulloille sekä kiinnityslenkit muille tavaroille.

Pienikokoinen vaivatta olan ja rinnan yli puettava CS-03-olkareppu on kätevä matkakumppani silloin, kun kannettavaa tavaraa on vähän. Repussa on riittävästi tilaa mukana kulkevalle käsikonsolille ja pelimuistikorteille sekä tarvittaville johdoille ja latureille. Olkarepussa yhdistyy kestävyys ja tyylikkyys vaivattomuuteen ja keveyteen.

Hinta ja saatavuus

Timbuk2 x ASTRO Collection -reppumalliston BP-35-pelireppu ja CS-03-olkareppu ovat saatavilla 199 ja 79 euron hintaan.

Astron kevyet A10 -pelikuulokkeet uudistuivat ilmastoystävällisiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Astron kevyet A10 -pelikuulokkeet uudistuivat ilmastoystävällisiksi

Logitechin omistama Gaming tuo konsolipelaajille laadukasta äänentoistoa uusilla ASTRO A10 -pelikuulokkeillaan.

Toisen sukupolven ASTRO A10 -pelikuulokkeet tarjoavat miellyttäviä kuunteluelämyksiä, tasapainoisen äänentoiston ja selkeä-äänisen mikrofonin pelikäyttöön. Kevytrakenteiset ja joustavat kuulokkeet eivät paina tai purista päätä edes pitkissä pelisessioissa. Kuulokkeet ovat myös hiilineutraalit, mikä tekee niistä vastuullisen ja ilmastoystävällisen valinnan.

”ASTRO A10 -kuulokkeita suunnitellessa halusimme varmistaa, että teemme uuden sukupolven tuotteen kuluttajan tarpeet huomioiden, eikä vain itsetarkoituksellisista syistä. Kohensimme kuulokkeiden suorituskykyä ja lisäsimme uusia ominaisuuksia sekä teimme uuden sukupolven mallista entistäkin kevyemmän ja miellyttävämmän käyttää. Halusimme myös varmistaa, että kuulokkeet sopivat kaikenlaisiin pelitilanteisiin ja erilaisille pelaajille. Kuulokkeet on saatavana viidellä eri värivaihtoehdolla erilaisten pelaajien tyyliä täydentäen. Erityisen tärkeää on myös se, että kuulokkeet on valmistettu kestävä kehitys edellä.”

kommentoi G:n markkinointijohtaja Peter Kingsley

Pelikuulokkeiden 32 millimetrin elementit on tasapainotettu ja räätälöity toistamaan erilaiset peliäänet ja keskustelut yksityiskohtaisesti. Yhdysrakenteinen kuuden millimetrin sankamikrofoni poimii puheäänet kristallinkirkkaasti. Pystyasentoon nostettaessa mikrofoni mykistää itsensä automaattisesti.

Vain 246 grammaa painavat kuulokkeet tuntuvat päässä lähes huomaamattomilta. Miellyttävän muotoilun, pehmustetun pääpannan ja muistivaahtoisten korvatyynyjen ansiosta kuulokkeiden käyttö tuntuu höyhenenkevyeltä läpi pelisession. Kuulokkeet sopivat kokonsa puolesta lähes kaikille, mutta kuulokkeet on erityisesti suunniteltu pienempiä päitä varten.

Yksi ASTRO A10 -pelikuulokkeiden keskeisistä ominaisuuksista on hiilineutraalius. Logitech hyvittää kuulokkeiden hiilipäästöt, jonka ansiosta kuulokkeilla on CarbonNeutral-sertifiointi. Kuulokkeiden muoviosista vähintään 35 prosenttia on valmistettu kierrätysmuovista. Lisäksi paketoinnin paperimateriaali tulee FSC-sertifioiduista metsistä. Kuulokkeiden korvatyynyt ja pääpannan pehmikkeet ovat vaihdettavissa vaihto-osin, mikä lisää kuulokkeiden käyttöikää. ASTRO A10 -kuulokkeet ovatkin vastuullinen ja luontoystävällinen valinta. Lisätietoja Logitechin kestävän kehityksen toiminnasta voi lukea täältä.

ASTRO A10 -kuulokkeet on saatavana viidellä eri värillä, joita ovat musta, valkoinen, mintunvihreä, harmaa ja liila. Lisäksi uuden sukupolven kuulokkeissa on hienovaraiset karhennukset, joiden avulla myös näkövammaiset pelaajat tunnistavat oikean- ja vasemmanpuoleisen kuulokkeen helposti. Kokonaisuus on viimeistelty joustavalla ja pehmeällä rakenteella, joka tarjoaa miellyttävän peli- ja kuuntelukokemuksen myös usean tunnin pelisessioihin.

Yhteensopivuus

Pelikuulokkeet ovat yhteensopivat sekä -, /S-, - ja -pelikonsolien että - ja -tietokoneiden kanssa. Yhteensopivuuteen vaaditaan 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Lisäksi kuulokkeet tukevat Dolby Atmos-, Tempest 3D AudioTech- ja Windows Sonic -äänitekniikoita.

Hinta ja saatavuus

ASTRO A10 Gen 2 -pelikuulokkeet ovat saatavilla 59 euron hintaan.

Logitech julkaisi laadukkaan Blue Icepop -mikrofonin Logitech G- ja ASTRO -kuulokkeisiin Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech julkaisi laadukkaan Blue Icepop -mikrofonin Logitech G- ja ASTRO -kuulokkeisiin

Blue Icepop x ASTRO A40

Blue Icepop on helppo ja huippulaadukas mikrofonipäivitys G PRO- ja A40 TR -pelikuulokkeisiin. Blue Icepop on korkealaatuinen varsimikrofoni, jossa on räätälöity Bluen äänimaailma kompaktissa koossa. Icepop-varsimikrofonissa on studiotason 10 millimetrin kondensaattorimikrofoni, joka tallentaa rikkaat, kristallinkirkkaat äänet ja tarjoaa näin ainutlaatuisen äänenlaadun pelien kommunikointiin, videotallennukseen ja suoratoistoon.

Uusi Blue Icepop -varsimikrofoni on helppo vaihtaa kuulokkeiden alkuperäisen varsimikrofonin tilalle. Varsimikrofonissa on 3,5 millimetrin liitin, jonka voi irrottaa kuulokkeista kevyesti vetämällä ja Icepop-varsimikrofoni työnnetään samaan liitäntään vanhan tilalle.

Blue Icepop x ASTRO A40
Blue Icepop ja ASTRO A40 -kuulokkeet

Logitech G PRO -kuulokkeiden käyttäjät voivat myös muokata ääntään GHUB-ohjelmiston Blue VO!CE -sovelluksella. Se sisältää monipuolisen valikoiman äänityökaluja ja tehosteita, joilla voi saavuttaa ammattimaisen äänenlaadun. Reaaliaikaiset ​​äänisuodattimet vähentävät myös kohinaa ja tekevät äänestä rikkaamman ja puhtaamman.

Hinta ja saatavuus

Blue Icepop tulee saataville välittömästi 49 euron suositushintaan. Hinnat sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.