ASTRO Gaming ja Timbuk2 julkaisivat pelaajille suunnitellun reppumalliston Kommentit pois päältä artikkelissa ASTRO Gaming ja Timbuk2 julkaisivat pelaajille suunnitellun reppumalliston

TIMBUK2 X ASTRO GAMING BP35 CS03

Yhteistyössä luodut pelireput on kehitetty erityisesti liikkuvan ja matkustavan pelaajan tarpeisiin. Kestävyys, keveys, tyyli ja käytännöllisyys ovat avainasemassa pelirepuissa. Gamingin ja :n reput ovat myös erinomainen valinta sosiaalisen median sisällöntuottajille ja kilpapelaajille, joiden mukana pelilaitteet ja muu elektroniikka kulkevat mukana missä ja milloin tahansa.

x Collection -reppumallisto koostuu kahdesta vaihtoehdosta. Näitä ovat perinteinen BP-35-pelireppu paljon liikkuvalle pelikonsoli- tai tietokonepelaajalle sekä pienikokoisempi CS-03-olkareppu, joka on suunnattu erityisesti Switch -käsikonsolilla pelaavalle tai muita mobiilipelejä pelaavalle käyttäjälle.

BP-35-pelireppu on valmistettu vettähylkivästä ja kestävästä materiaalista. Repussa on pehmustetut lokerot pelilaitteille ja sen sisuksiin mahtuu jopa kaksi 16-tuumaista kannettavaa tietokonetta. Pehmustetut ja säädettävät olkahihnat tekevät käytöstä miellyttävää eri kokoisille käyttäjille. Monipuolisten ja erikokoisten säilytystaskujen ansiosta reppuun on helppo pakata tarvittavat varusteet. Erillisiin verkkotaskuihin on helppo säilöä johdot ja laturit sekä muut pienemmät esineet ja tarvikkeet. Lisäksi repussa on kaksi sivutaskua juomapulloille sekä kiinnityslenkit muille tavaroille.

Pienikokoinen vaivatta olan ja rinnan yli puettava CS-03-olkareppu on kätevä matkakumppani silloin, kun kannettavaa tavaraa on vähän. Repussa on riittävästi tilaa mukana kulkevalle käsikonsolille ja pelimuistikorteille sekä tarvittaville johdoille ja latureille. Olkarepussa yhdistyy kestävyys ja tyylikkyys vaivattomuuteen ja keveyteen.

Hinta ja saatavuus

x Collection -reppumalliston BP-35-pelireppu ja CS-03-olkareppu ovat saatavilla 199 ja 79 euron hintaan.

Kommentoi

Logitech julkaisi laadukkaan Blue Icepop -mikrofonin Logitech G- ja ASTRO -kuulokkeisiin Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech julkaisi laadukkaan Blue Icepop -mikrofonin Logitech G- ja ASTRO -kuulokkeisiin

Blue Icepop x ASTRO A40

Icepop on helppo ja huippulaadukas mikrofonipäivitys G PRO- ja A40 TR -pelikuulokkeisiin. Blue Icepop on korkealaatuinen varsimikrofoni, jossa on räätälöity Bluen äänimaailma kompaktissa koossa. Icepop-varsimikrofonissa on studiotason 10 millimetrin kondensaattorimikrofoni, joka tallentaa rikkaat, kristallinkirkkaat äänet ja tarjoaa näin ainutlaatuisen äänenlaadun pelien kommunikointiin, videotallennukseen ja suoratoistoon.

Uusi Icepop -varsimikrofoni on helppo vaihtaa kuulokkeiden alkuperäisen varsimikrofonin tilalle. Varsimikrofonissa on 3,5 millimetrin liitin, jonka voi irrottaa kuulokkeista kevyesti vetämällä ja Icepop-varsimikrofoni työnnetään samaan liitäntään vanhan tilalle.

Blue Icepop x ASTRO A40
Icepop ja A40 -kuulokkeet

Logitech G PRO -kuulokkeiden käyttäjät voivat myös muokata ääntään GHUB-ohjelmiston VO!CE -sovelluksella. Se sisältää monipuolisen valikoiman äänityökaluja ja tehosteita, joilla voi saavuttaa ammattimaisen äänenlaadun. Reaaliaikaiset ​​äänisuodattimet vähentävät myös kohinaa ja tekevät äänestä rikkaamman ja puhtaamman.

Hinta ja saatavuus

Icepop tulee saataville välittömästi 49 euron suositushintaan. Hinnat sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi

ASTROn uudet A20 -pelikuulokkeet soveltuvat uuden sukupolven langattomaan pelaamiseen Kommentit pois päältä artikkelissa ASTROn uudet A20 -pelikuulokkeet soveltuvat uuden sukupolven langattomaan pelaamiseen

ASTRO A20

Oheislaitteiden valmistaja Logitechin omistama ASTRO Gaming tuo pelaajille huippuluokan äänentoistoa ja käytettävyyttä langattomilla ASTRO A20 -pelikuulokkeillaan.

Toisen sukupolven ASTRO A20 -pelikuulokkeet sopivat sekä uuden ja aiemman sukupolven pelikonsoleille että tietokoneille. Ne tarjoavat langatonta hifitason äänentoistoa ja suorituskykyä niin pelikäyttöön kuin muuhunkin viihteeseen. Äärimmäisen mukavat ja tyylikkäät pelikuulokkeet huolehtivat äänentoistosta jopa 15 metrin etäisyydellä 2,4 gigahertsin langattoman teknologian ansiosta.

Kuulokkeiden mukana tulee usb-vastaanotin, jolla kuulokkeet voidaan helposti parittaa sekä PlayStation- ja Xbox-pelikonsolien että tietokoneen kanssa. ASTRO A20 on yhteensopiva sekä uuden sukupolven PlayStation 5- ja Xbox Series X sekä S -pelikonsolien että aiempien PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolien kanssa. Usb-vastaanottimia on saatavana myös erikseen, minkä ansiosta yksittäisiä kuulokkeita voidaan helposti käyttää useamman pelilaitteen kanssa.

Kuulokkeet on suunniteltu mukavuus ja käyttäjäystävällisyys mielessä. Pelisessiot voivat helposti venähtää jopa tuntikausien mittaisiksi ja kuulokkeiden pitää tuntua miellyttäviltä käyttää alusta loppuun asti. Kestävät ja monipuolisesti säädettävät ASTRO A20 -kuulokkeet tuntuvatkin kevyeltä käyttää, eivätkä ne rasita käyttäjäänsä edes pitkissä sessioissa.

ASTRO A20 Xbox
Kuulokkeista on saatavilla erikseen omat versiot Playstation ja Xbox -konsoleille.

Myös äänentoiston laatu ja äänen erottelukyky ovat kuulokkeissa etusijalla. ASTRO Audio V2 -tekniikka takaa luonnollisen ja yksityiskohtaisen äänentoiston matalista korkeisiin taajuuksiin. Äänentoisto on kirkas, selkeä ja särötön. Korkeat, matalat ja keskitaajuudet erottuvat tarkasti äänenlähteestä riippumatta. ASTRO A20 -pelikuulokkeissa on myös kolme esimääritettyä taajuuskorjainasetusta. Näistä ASTRO-asetus korostaa peleissä kaivattuja alataajuuksia, kun taas PRO-tila soveltuu paremmin striimaukseen ja ammattipelaamiseen tasapainoisen äänentoistonsa ansiosta. Luonnollisempaan ja neutraaliin äänentoistoon tehty STUDIO-tila sopii erinomaisesti elokuville ja musiikille.

Kuulokkeiden laadukas mikrofoni sopii monipuoliseen kommunikointiin erinomaisesti ja mykistyy automaattisesti pystyasentoon käännettäessä.

Kuulokkeissa on tehokas akku, josta riittää virtaa täydellä latauksella jopa 15 tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön. Lataus tapahtuu helposti mukana tulevalla usb-c-johdolla.

Hinta ja saatavuus

Langattomat ASTRO A20 -pelikuulokkeet tulevat myyntiin välittömästi 119 euron hintaan.

Kommentoi