Bethesdan vampyyrimoninpeli Redfall ilmestynee toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesdan vampyyrimoninpeli Redfall ilmestynee toukokuussa

Redfall

Näyttäisi siltä, että Bethesdan ja Arkane Studiosin tuleva avoimen maailman Redfall -co-op räiskintäpeli ilmestyisi vihdoin toukokuussa 2023.

Huhujen taustalla on Windows Central -sivusto, jonka mukaan tieto saapuu Game Studiosin työntekijöiltä. Peli ilmestynee tahojen mukaan alkukuusta ja sitä ennen saatetaan saada Early Access -kokeilujakso.

Peli on verrattavissa vampyyrimaailmaan sijoittuvaksi ja The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelien risteytykseksi. Pelattavissa on varsinainen pääjuonen lisäksi lukuisia sivutehtäviä.

Pelihahmoja tulee olemaan valittavissa kuusi erilaista ja jokaisella on ominaiset piirteensä ja ominaisuudet. Aseina on perinteisten kiväärien ja käsiaseiden lisäksi myös erikoisempia kuten Stake Launcher.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo viime vuoden puolella, mutta Bethesda viivästytti julkaisua toukokuussa 2022. Samalla viivästyi myös toinen odotettu Starfield -peli.

Redfall ilmestyy yksinoikeudella Xbox -konsoleille sekä PC:lle toukokuussa 2023.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, 2: Juggernaut Edition, SCUM sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös ja OSX alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, ja Nintendo Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi