Bloodborne -pelin PS1 -versiointi ilmestynee tammikuussa 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne -pelin PS1 -versiointi ilmestynee tammikuussa 2022

BloodbornePSX

Suosittujen pelien versiointi alkuperäiselle PlayStation -konsolille (ns. demaking) on ollut pinnalla viime aikoina ja uutisoimme aiemmin tänä vuonna Bloodborne -pelin kyseisestä versioinnista.

Nyt varsinaiselle pelille on saatu julkaisuajankohta ja siitä päästään nauttimaan tammikuun 31. päivä 2022.

Pelin taustalla ovat kehittäjät Lilith Walther sekä Corwyn Prichard. Kaksikko on työstänyt versiointia jo pidemmän aikaa, mutta viimeisen vuoden aikana kehitys on edistynyt kunnolla.

Monista muistakin suosituista peleistä on tehty vastaavanlaisia versiointeja. Mm. The Last of Us, Control sekä Death Stranding ovat saaneet omat -versioinnit. Myös 3: Wild Hunt -pelin kohuttu kylpyammekohtaus on saanut oman -versioinnin.

Kommentoi

The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusi esittelyvideo

The Witcher

Netflixin odotetun The Witcher -sarjan toisesta kaudesta päästään nauttimaan joulukuun 17. päivä ja faneille on tarjottu nyt helposta uuden esittelyvideon muodossa. Voit katsoa sen alta.

Videolla nähdään The 3: Wild Hunt -pelin and Wine -lisäosasta tuttu Myriapod -olento. Myriapodit ovat jättimäisen kokoisia tuhatjalkaisia.

Toisella kaudella nähdään pääosassa tuttuun tapaan Geralt of Rivian roolissa Henry Cavill, jonka toisen kauden ulkonäöstä saatiin aiemmin pilkahdus. Anya Chalotra nähdään Yenneferin roolissa, Freya Allan on Ciri ja Joey Batey on Jaskier.

Uusina näyttelijöinä mm. ja Bridgerton -sarjoista tuttuja näyttelijöitä. Aiemmin toiselle kaudelle on kiinnitetty mm. Yasen Atour, joka roolittaa Coenia, Agnes Bjorn on Vereena, Paul Bullion on Lambert, Basil Eidenbenz on Eskel, Aisha Fabienne Ross on Lydia, Kristofer Hivju on Nivellen ja Mecia Simson on Francesca.

The Witcher -sarjan toinen kausi käynnistyy Netflix -palvelussa joulukuun 17. päivä.

Kommentoi

Hideo Kojima lähtee mukaan elokuvabisnekseen Kommentit pois päältä artikkelissa Hideo Kojima lähtee mukaan elokuvabisnekseen

Death Stranding

pelin kehittäjä on perustanut elokuviin, tv-sarjoihin ja musiikkiin keskittyvän yksikön.

Tarkoituksena on tuoda yrityksen tuotokset uudenlaisten yleisöjen pariin. Kaliforniassa sijaitsevan uuden yksikön johdossa toimii Riley Russel, joka on aiemmin toiminut mm. PlayStationilla monissa eri rooleissa.

Vielä ei ole varmaa mitä uudelta yksiköltä voidaan odottaa. Tuloillaan saattaa olla esimerkiksi Death Stranding -aiheinen tv-sarja.

Kommentoi