Bloodborne -pelin PS1 -versiointi ilmestynee tammikuussa 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne -pelin PS1 -versiointi ilmestynee tammikuussa 2022

BloodbornePSX

Suosittujen pelien versiointi alkuperäiselle PlayStation -konsolille (ns. demaking) on ollut pinnalla viime aikoina ja uutisoimme aiemmin tänä vuonna Bloodborne -pelin kyseisestä versioinnista.

Nyt varsinaiselle pelille on saatu julkaisuajankohta ja siitä päästään nauttimaan tammikuun 31. päivä 2022.

Pelin taustalla ovat kehittäjät Lilith Walther sekä Corwyn Prichard. Kaksikko on työstänyt versiointia jo pidemmän aikaa, mutta viimeisen vuoden aikana kehitys on edistynyt kunnolla.

Monista muistakin suosituista peleistä on tehty vastaavanlaisia versiointeja. Mm. The Last of Us, Control sekä Death Stranding ovat saaneet omat -versioinnit. Myös The 3: Wild Hunt -pelin kohuttu kylpyammekohtaus on saanut oman -versioinnin.

Kommentoi

The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot ilmestyvät loppuvuodesta Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot ilmestyvät loppuvuodesta

The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt Red on ilmoittanut julkaisevansa aiemmin viivästyttämänsä The 3: Wild Hunt -hittipelin uuden sukupolven versiot tämän vuoden lopulla.

Kehittäjä ilmoitti julkaisusta Twitter -postauksessa, jossa se kertoo juhlistavansa pelin 7-vuotista taivalta julkaisemalla uudistetut versiot tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä, eli loka-joulukuun aikana.

Vuoden 2020 lopulla peli ilmoitettiin saavan oman versionsa uuden sukupolven ja sekä S -konsoleille. Sen piti ilmestyä tämän vuoden toisella neljänneksellä, mutta nyt pelillä ei parhaillaan ole tarkkaa julkaisuajankohtaa.

on saatavilla Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, :lle ja Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi

Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla

Horizon Zero Dawn PS1

Demaket, eli versioinnit miltä nykypelit näyttäisivät vanhoilla konsoleilla ovat olleet suosiossa viime aikoina. Nyt Horizon Zero Dawn -pelistä on saatu versiointi, miltä se näyttäisi alkuperäisellä PlayStation -konsolilla.

Versioinnin taustalla on tubettaja nimeltään ZeoNyph ja siinä nähdään kaikki aina PlayStation -latausruudusta lähtien, pelin aloitusvalikkoon ja myös Aloyn kiipeilyä.

Hiljattain demaket ovat olleet suosiossa ja aiemmin uutisoimme miltä Portal näyttäisi Nintendo 64 -pelinä sekä miltä Elden Ring näyttäisi Game Boy -pelinä.

Kommentoi