Bloodborne -pelin PS1 -versiointi ilmestynee tammikuussa 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne -pelin PS1 -versiointi ilmestynee tammikuussa 2022

BloodbornePSX

Suosittujen pelien versiointi alkuperäiselle -konsolille (ns. demaking) on ollut pinnalla viime aikoina ja uutisoimme aiemmin tänä vuonna Bloodborne -pelin kyseisestä versioinnista.

Nyt varsinaiselle pelille on saatu julkaisuajankohta ja siitä päästään nauttimaan tammikuun 31. päivä 2022.

Pelin taustalla ovat kehittäjät Lilith Walther sekä Corwyn Prichard. Kaksikko on työstänyt versiointia jo pidemmän aikaa, mutta viimeisen vuoden aikana kehitys on edistynyt kunnolla.

Monista muistakin suosituista peleistä on tehty vastaavanlaisia versiointeja. Mm. The Last of Us, Control sekä Death Stranding ovat saaneet omat PS1-versioinnit. Myös -pelin kohuttu kylpyammekohtaus on saanut oman PS1-versioinnin.

Kommentoi

Mobiilipeliohjain Backbone toi PlayStation-mallinsa Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Mobiilipeliohjain Backbone toi PlayStation-mallinsa Android -laitteille

Backbone One - PlayStation Edition

Mobiilipeliohjain on nyt saatavilla myös -versiona -laitteille. Voit katsoa esittelyvideon alta.

Tämä uusi laite on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä PlayStationin kanssa, ja se sisältää monia PS5-konsolin langattoman DualSense-ohjaimen muotoilun piirteitä, kuten klassiset painikkeet ja kuvakkeet. PS Remote Play -sovellus tunnistaa tämän tuotteen yksiselitteisesti DualSense-ohjaimeksi, minkä ansiosta pelaajat voivat pelata suosikki PlayStation 4- ja PlayStation 5-pelejään Android-laitteellaan mistä tahansa.

Kun pelaajalla on laajakaistainternet ja PS5- tai PS4-konsoli, hän voi liittää Android-laitteensa Backbone Oneen ja aloittaa konsolipelien pelaamisen PlayStation Remote Play -sovelluksen kautta. Pelaajat voivat lukita pelinsä vaakatilaan ja päästä helposti PlayStation-sovellukseen kaksoisnapauttamalla Backbone One -ohjaimensa Options-painiketta.

Backbone on luonut ennennäkemättömän ekosysteemin, jossa lähes kaikki pelisisältö ja -palvelut ovat saatavilla yhdessä paikassa – puhelimessasi. Sen perusti 24-vuotias Maneet Khaira työskennellessään Googlen pelipuolella.

Backbonen ohjelmisto ja laitteet tekevät pilvipelien suoratoistosta ja myös tavallisesta mobiilipelaamisesta vaivatonta ja helppoa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan puhelin kytketään Backbone One -laitteeseen ja App Storen ja Apple Arcaden mobiilipelit, pilvipelipalveluiden suoratoistot, kuten Game Pass ja Nvidia Geforce Now ovat saatavilla. Voit myös pelata Xbox Series X ja S-, PlayStation 5- ja Steam-pelejä missä tahansa etäpelaamisen kautta.

”Backbonen perustamisella oli yksi todellinen tavoite: parantaa pelikokemusta kaikille ja kaikkialla. Aivan kuten Sonos ja Roku ovat tehneet musiikin ja television suoratoistolle, Backbone yhdistää kaikki pelien suoratoistopalvelut ja keskeiset pelikokemukset mobiililaitteissa.”

sanoo Backbonen perustaja ja toimitusjohtaja Maneet Khaira

Backbone on saanut rahoitusta lukuisilta sisällöntuottajilta, kuten MrBeastilta, 100 Thievesin perustajalta Nadeshotilta, Prestonelta, Kwebbelkopilta ja Typical Gamerilta. Sitä tukevat myös Night Media ja Ashton Kutcherin Sound Ventures.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Pelaa mitä tahansa mobiilipeliä, joka tukee ohjaimia
  • Kokoontaitettava ja kompakti muotoilu
  • Matalan viiveen yhteys
  • 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
  • Läpivientilataus
  • Backbone One -sovellus :lle ja Androidille
  • Peliklippien ja kuvankaappausten tallentaminen

Backbone One -ohjaimet ovat ostettavissa 119,99 euron hintaan mm. Proshop.fi ja Coolshop.fi -verkkokaupoista. Uusille tilaajille jokainen Backbone One -ostos sisältää ilmaisen Backbone+ -kokeilutilauksen ja useita lisäetuja, kuten 1 kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyden.

Kommentoi

Death Stranding ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Death Stranding ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Death Stranding

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Hideo Kojiman mestariteosta .

Death Stranding on alunperin vuonna 2019 -konsoleille ilmestynyt genrerajoja rikkova peli, jossa Sam Bridges (Norman Reedus) lähtee kokoamaan sirpaloitunutta maailmaa ja uhmaamaan Death Strandingiä.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi