Blue -mikrofonien uusi ohjelmapäivitys tarjoaa uusia ominaisuuksia Blue Yeti, Yeti Nano ja Yeti X -malleihin Kommentit pois päältä artikkelissa Blue -mikrofonien uusi ohjelmapäivitys tarjoaa uusia ominaisuuksia Blue Yeti, Yeti Nano ja Yeti X -malleihin

Blue Microphones

on ilmoittanut julkaisevansa edistyneen VO!CE -ohjelmiston ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille USB-mikrofoneille Yeti, Yeti Nano ja Yeti X, joita voi käyttää G HUB -ohjelmistolla.

Enemmän kuin ohjelmistopäivitys – äänipäivitys

VO!CE on studiolaatuinen ohjelmisto, joka tarjoaa edistynyttä äänenmuokkausta ja HD-laatuisia äänisampleja, joilla pelaajat, podcasterit, muusikot ja sisällönluojat voivat mukauttaa lähetysääntään ja laajentaa luovuuttaan tehostamaan suoratoistoaan ja sisällönluontiaan. Tämä ohjelmistopäivitys tarjoaa ilmaisen, ennennäkemättömän parannuksen kaikkiin Yeti-, Yeti Nano- ja Yeti X -mikrofoneihin, jolloin kuluttaja saa käyttöönsä täyden valikoiman äänenmuokkaustyökaluja ja tehosteita lähetyksiään varten.

Pelaajat pystyvät muuntamaan ääntään modulaatiotehosteilla, kuten DJ Robot, Electrobeast tai Ethereal, tai kohentamaan pelistriimejään HD-tason äänisampleilla, kuten ilmahyökkäyksen taustaäänillä valmistautuessaan lopputaisteluun. Mukana on myös valikoima HD-laadun äänisampleja mandariinikiinaksi, italiaksi, venäjäksi ja espanjaksi. G HUBin avulla pelaajat voivat myös määrittää pikanäppäinkomentoja G -näppäimistöönsä, hiireensä tai kuulokkeisiinsa, jolloin he pystyvät vaivattomasti käyttämään HD-laatuisia äänisampleja kesken striimauksen tai vaihtamaan lähetysäänen ja moduloitujen äänten välillä. Katso miten pelaaja Friskk parantaa striimiään VO!CE -ohjelmistolla Yetiä käyttäen.

Kuulosta ammattilaiselta yhdellä napsautuksella

Podcasterien, monipuolisten striimaajien ja sisällönluojien on nyt helpompaa kuin koskaan saavuttaa ammattimainen suoratoiston äänenlaatu ja luoda immersiivisempiä elämyksiä VO!CEn avulla. Paranneltujen lähetyssuotimien ansiosta sisällönluojat voivat valita Bluen äänisuunnittelijoiden valmiiksi laatimista muokkauksista, kuten Classic Radio Voice tai Crisp ja Modern, tai ottaa ohjat omiin käsiinsä monipuolisessa editointitilassa. Siinä he voivat kehittää valmiiksi muokkauksia eri ääniä, varusteluja ja äänitystiloja varten käyttämällä tehosteita, kuten Voice EQ, meluntorjunta, ässälimitteri, pop-suodatin, kompressori ja limitteri.

Äänitä omia äänitehosteitasi

Sisällönluojat voivat myös äänittää omia äänitehosteitaan tai tuoda omia äänisamplejaan ja laajentaa näin olemassa olevaa äänimodulaatiotehosteiden ja HD-laatuisten äänisamplejen valikoimaa. Katso miten Brianna White, monipuolinen striimaaja ja Final Fantasy VII Remake -pelin hahmon, Aerith Gainsboroughin, ääninäyttelijä sekä Cory Missildine, ”It’s Always Sunny in Stormwind” -podcastin juontaja, käyttävät VO!CE -ohjelmistoa Yeti Nano- ja Yeti-mikrofoneilla luodakseen faneilleen täyteläisemmän, hauskemman ja mukaansatempaavamman äänielämyksen.

Lauluesityksen äänet

VO!CEn avulla muusikot voivat laatia juuri sopivan lauluäänen tai soittimen äänen esitystään varten, tai sekoittaa seuraavaan hittiinsä mukaan äänisamplen. He voivat myös valita parannellusta valikoimasta lähetystehosteita, kuten meluntorjunta, kaiku tai taustakuoro, tai käyttää äänimodulaatiota tuplaamiseen, pikaisiin stemmoihin, tai muuttamaan ääntä oktaavin ylös tai oktaavin alas. Kuuntele kuinka Box of Beats miksaa beatboksattuja ääniä – missä luodaan omalla suullaan vaikka rummuilta, trumpeteilta tai viuluilta kuulostavia ääniä – VO!CE -ohjelmistolla ja Yeti X -mikrofonilla suoraksi musiikkisovitukseksi.

”Edistyneellä VO!CE -ohjelmistolla sisällönluojat, jotka nykyään jo rakastavat ja käyttävät Blue-ohjelmistoa, pääsevät nyt käyttämään täyttä valikoimaa lähetystasoisia työkaluja ja äänenmuokkaustehosteita. Olet sitten vasta aloittelemassa tai tahdot audiostasi täysin muokattavan, Blue VO!CE antaa sisällönluojille mahdollisuuden kuulostaa ammattimaisilta striimatessa, sekä useita tapoja viihdyttää yleisöään.”

Kristyn May, tuotepäällikkö, For Creators

Blue VO!CE on nyt saatavilla ilmaiseksi Yeti-, Yeti Nano- ja Yeti X -mikrofoneille G HUB:illa OSX:lle ja :lle.

Kommentoi

HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin

HyperX Streamer Starter Pack

HP:n omistama pelioheislaitteesiin keskittynyt HyperX on julkaissut erityisesti aloitteleville striimaajille suunnatun HyperX Streamer Starter Pack -tuotepaketin. Pakettiin kuuluu HyperX SoloCast USB -mikrofoni sekä Cloud Core -headsetti.

HyperX SoloCast

SoloCastin mikrofoni on kardioidi mallia, eli se taltioi parhaiten suoraan edestä tulevat äänet. Mikrofonissa on myös painike mykistykselle, sekä jalusta, jonka avulla mikrofonin saa asetettua haluamaansa asentoon.

HyperX Cloud Core

Cloud Core -kuulokkeet puolestaan tukee DTS Headphone:X1 Spatial Audio -ominaisuutta, joka emuloi samaa tilakokemusta minkä saa aikaan useamman kaiuttimen järjestelmällä. Kuulokkeissa on myös alumiininen rakenne sekä keinonahkaiset pehmusteet. Kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien konsolien sekä PC:n kanssa.

”HyperX etsii aina uusia tapoja tarjota hämmästyttävä käyttäjäkokemus. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä striimauspaketin striimereille, jotka etsivät kätevää tapaa aloittaa sisällön luominen. Striimaajaksi tuleminen ei ole koskaan ollut helpompaa, ja HyperX SoloCast -mikrofoni ja Cloud Core -kuulokemikrofoni ovat loistava yhdistelmä päästä alkuun.”

liiketoimintapäällikkö Bianca Walter, HyperX EMEA

HyperX Streamer Starter Pack on parhaillaan saatavilla Euroopassa 139,99 euron hintaan.

Kommentoi

Jimm’s PC-Store julkisti ensimmäisen nestejäähdytteisen tietokonemallistonsa Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s PC-Store julkisti ensimmäisen nestejäähdytteisen tietokonemallistonsa

Jimm's PC Store x noblechairs

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store julkisti kolme nestejäähdytteistä tietokonetta, joiden ylikellotusominaisuudet ovat verrattomat.

”Olemme jo vuosia tehneet räätälöityjä nestejäähdytteisiä tietokoneita ja tarjonneet monipuolisen valikoiman jäähdytystarvikkeita. Emme ole aiemmin tehneet omaa nestejäähdytteistä tietokonemallistoa, mutta nyt koemme ajan olevan oikea sellaiselle. Nestejäähdytteisten tietokoneiden kysyntä on lisääntynyt eikä läheskään kaikki sellaista haluavat kaipaa tietokoneen rakentamiseen liittyvää vaivaa ja epävarmuutta toimivuudesta. Tarjoamme osaamisellemme myös takuun, joten epävarmuustekijöitä ei enää ole!”

kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula.

Jimm’s Liquid Builds – Big Chungus V2

Jimm’s Liquid Builds – Big Chungus V2 on uuden malliston lippulaiva, josta ei teho lopu kesken. Huikean tehokas jopa 4,9 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettava AMD Ryzen 9 5950X -suoritin on erinomainen kumppani upeaa kuvanlaatua tarjoavalle AMD RX 6900 XT -näytönohjaimelle. Huipputehokkuuden sivutuotteena muodostuva lämpö viilennetään tehokkaasti näyttävällä Jimm’sin suunnittelemalla nestejäähdytysjärjestelmällä, jossa on hyödynnetty EK Water Blocksin erillisosia. Lisää jäähdytystä tarjoavat tietokoneen lasisen etupaneelin takana olevat tuulettimet, jotka tuovat kokonaisuuteen myös lisää värikkyyttä ja tyyliä.

Tehopakkaus on rakennettu todella näyttävään ja kooltaan massiiviseen Big Chungus UNIT -koteloon. Erittäin tilava ja näyttävän esillepanon mahdollistava viistokotelo koostuu enimmäkseen karkaistusta lasista. Se tarjoaa esteettömän näkymän tietokoneen komponentteihin ja niiden nestejäähdytykseen. Kotelon molemmat sivut, etupaneeli ja jopa katto ovat hillitysti tummennettua lasia. Kokonaan mustaksi jauhemaalattu teräsrunko pitää kokonaisuuden vankkana ja vakaana.

Jimm’s Liquid Builds – Deep Space

Jimm’s Liquid Builds – Deep Space on malliston tehokas järkikone, joka on paketoitu tyylikkääseen E-ATX-tornikoteloon. Etupaneeli ja vasen kylki ovat karkaistua lasia, josta näkee läpi Jimm’sin upeasti suunnitteleman nestejäähdytysjärjestelmän. Erittäin tehokas jopa 4,8 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettava AMD Ryzen 9 5900X -suoritin ja supertehokas NVIDIA RTX 3080 Ti -näytönohjain takaavat pelaajille ja muille raskaita sovelluksia pyörittäville tehotyökalun vuosiksi eteenpäin.

Jimm’s Liquid Builds – Mini Ocean

Jimm’s Liquid Builds – Mini Ocean on pieni ja pippurinen lähes kuution muotoinen tehokone, joka on mitoitettu Mini-ITX-koteloon. Etupaneeli ja vasen kylki ovat karkaistua lasia, josta näkee läpi Jimm’sin upeasti suunnitteleman nestejäähdytysjärjestelmän. Tehokas jopa 4,7 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettava AMD Ryzen 7 5800X -suoritin ja tehokas NVIDIA RTX 3070 -näytönohjain tekevät pelaamisesta entistä nautittavampaa.

Uusi paketointi helpottaa tietokoneen käyttöönottoa

Jimm’s uusi tietokoneidensa paketoinnin viime keväänä. Uudenlainen paketointi helpottaa tietokoneen käyttöönottoa, koska samassa paketissa on mukana kaikki tarvittava ohjeista tarvikkeisiin. Mukana on myös kätevä Jimm’s-kangaskassi, jolla voi suojata tietokoneensa ja kantaa sen helposti vaikkapa pelitapahtumiin.

Hinta ja saatavuus

Jimm’s Liquid Builds – Big Chungus V2, Jimm’s Liquid Builds – Deep Space ja Jimm’s Liquid Builds – Mini Ocean ovat saatavana välittömästi 6 999, 6 699 ja 4 799 euron hintaan. Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Kommentoi