Brawlhalla-taistelupeli ilmestyy mobiilialustoille Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla-taistelupeli ilmestyy mobiilialustoille

Brawlhalla

julkisti eilen Yhdysvaltojen Atlantassa pelatuissa -mestaruuskisoissa, että Brawlhalla-taistelupeli julkaistaan pian myös mobiilipelialustoille.

Hauskasti ja helposti opittava tasoloikan ja taistelupelin risteytys tuo myyttisen Valhallan ylväyden ikuisille taistelukentille. Ensi vuonna näihin taisteluihin pääsee mukaan myös - ja -älypuhelimilla ja -tablettilaitteilla.

Brawlhallan vaikuttava hahmovalikoima kattaa peräti 47 erilaista taistelijaa eli legendaa. Näistä kaikki ovat pelattavissa sekä yksin- ja yhteistyöpelimuodoissa sekä moninpelikartoissa internetissä tai paikallisesti koettuna. Legendojen lisäksi tarjolle tulee ainutlaatuisia hahmoja muista yhteyksistä. Näitä ovat muun muassa Hellboy ja Adventure Timen Finn ja Jake.

Heti julkaisussa Brawlhallan mobiiliversiot tulevat tukemaan ristiin pelaamista eri alustojen välillä. Tuettuja alustoja ovat sekä Nintendo -, - ja -pelikonsolit että . Brawlhallaa pelaa maailmanlaajuisesti jo yli 30 miljoonaa pelaajaa ja pelin ympärillä pyörii myös aktiivinen kilpapelisarja.

Pelaajat voivat jo nyt rekisteröityä, jotta voivat olla ensimmäisten joukossa Brawlhallan vauhdikkaissa kohtaamisissa. Oman tilin voi rekisteröidä täällä.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.