CD Projekt on tehnyt Cyberpunk 2077 -peliin liittyviä hyvityksiä 30 000 kappaletta. Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt on tehnyt Cyberpunk 2077 -peliin liittyviä hyvityksiä 30 000 kappaletta.

Cyberpunk 2077

2077 -pelin järkyttävä julkistus johti yllättävän vähäisiiin hyvityksiin CD Projekt RED -yhtiön talouspäällikkö Piotr Nielubowiczin mukaan, joka jakoi yksityiskohtia tilanteeseen liittyen sijoittajille tarkoitetussa tilaisuudessa. on myynyt yhteensä noin 13.7 miljoonaa kopiota, mutta kehittäjä on joutunut tekemään hyvityksiä ”vain” 30 000 kopion kohdalla. CD Projekt aloitti ”Help Me Refund” -kampanjan auttaakseen tyytymättömiä pelaajia. Kampanja maksoi noin yhtiölle 2.2 miljoonaa dollaria. 95 prosenttia hyvityksistä on tähän mennessä käsitelty. Viimeiset viisi prosenttia ovat Nielubowiczin mukaan tällä hetkellä työn alla, mutta tarvitsevat pidempää käsittelyaikaa erinäisten ongelmien vuoksi.

Pelaajien on mahdollista saada hyvitys myös Sonyn sekä Microsoftin kautta. Konsolivalmistajien tekemiä hyvityksiä ei ole laskettu mukaan CD Projektin lukuihin. Joulukuussa 2020 ilmoitti tarjoavansa pelistä täyden hyvityksen kopion ostaneille pelaajille. Myöhemmin yhtiö poisti 2077 -pelin kokonaan kauppapaikastaan. Useista korjauksista ja päivityksistä huolimatta peli ei ole tehnyt vieläkään paluuta yhtiön kauppapaikkaan. Kehittäjä CD Projekt REDin on ollut pakko muuttaa suunnitelmia pelin jatkoon liittyen, sen kohdattua valtavia ongelmia suorituskyvyn ja pelattavuuden suhteen ja One -konsoleilla. Yhtiön toimitusjohtaja onkin ilmoittanut, ettei pelin suhteen ole vielä luovutettu. Ongelmista huolimatta yhtiö teki viime vuonna uuden tulosennätyksensä.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

kokoaa 24 maailman parasta Rainbow Six Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Rainbow Six Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Pipsa Possu: Seikkailujen Maailma -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Pipsa Possu: Seikkailujen Maailma -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle – katso traileri

Pipsa Possu: Seikkailujen Maailma

Suosittuun Pipsa Possu -lastenohjelmaan perustuva Pipsa Possu: Seikkailujen Maailma on ilmestynyt PC:lle ja konsoleille. Voit katsoa trailerin alta.

Nimensä mukaan pelissä pelaajat pääsevät matkaamaan Pipsa Possun kanssa ympäri maailmaa. Kohteina ovat mm. New York, Pariisi, Australia sekä Lontoo. Pelaajat pääsevät myös sisustamaan oman talonsa erilaisten tuliaisten avulla, joita keräillään matkoilta.

saapui ensimmäistä kertaa televisioon vuonna 2004 ja on sittemmin kasvanut suosituksi yli 180 maassa. Aiempi My Friend Peppa Pig -peli ilmestyi vuonna 2021.

Pipsa Possu: Seikkailujen Maailma on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S, ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi