CD Projekt RED saavutti ennätyksellisen tuloksen yhtiön ongelmista huolimatta Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt RED saavutti ennätyksellisen tuloksen yhtiön ongelmista huolimatta

Cyberpunk 2077

on esitellyt yhtiön liikevaihtoa vuodelta 2020 hieman suunniteltua aiemmin. Luvut ovatkin yhtiölle todella positiivista luettavaa, sillä peliyhtiö saavutti uuden tulosennätyksensä, joka on noin kolme kertaa enemmän kuin yhtiön edellinen ennätys.

CD Projektin liikevaihto viime vuodelta on noin 470 miljoona euroa, kun taas liikevoittoa yhtiölle on kertynyt huimat 252 miljoonaa euroa.  -pelin ongelmista huolimatta julkaisu nosti yhtiön tuloksen täysin uudelle tasolle, sillä verrattaen esimerkiksi The Wither 3 -pelin julkaisussa yhtiölle kertyi voittoa noin 75 miljoonaa euroa.

Uutiset menestyksekkäästä vuodesta eivät tule yllätyksenä, sillä Cyberpunk 2077 -peli onnistui ansaitsemaan kahdeksan vuoden kehitys- sekä markkinointikulunsa takaisin vain yhdessä päivässä. Pelillä oli myös PC:n historian suurin julkaisupäivä. Cyberpunk 2077 on vieläkin kohtalaisen ikävässä tilassa pelattavuuden suhteen, mutta aiemmin yhtiön toimitusjohtaja lupaili, että pelin suhteen ei ole vielä luovutettu.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 sai vielä yhden hotfix päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 sai vielä yhden hotfix päivityksen

Cyberpunk 2077

Red on julkaissut jälleen uuden päivityksen bugien riivaamaan -peliin. Uusin 1.22 päivitys tuo mukaan korjauksia tehtävien ja avoimeen maailman bugeihin.

Päivityksen myötä myös kaatumisia pitäisi esiintyä vähemmän. Myös NPC-hahmojen vaatteiden ongelmiin on tuotu korjauksia. Konsoleilla Xbox One ja PlayStation 5 on saanut muistin hallinnan parannuksia.

Voit lukea lisätietoja päivityksestä täältä.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

CD Projekt on tehnyt Cyberpunk 2077 -peliin liittyviä hyvityksiä 30 000 kappaletta. Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt on tehnyt Cyberpunk 2077 -peliin liittyviä hyvityksiä 30 000 kappaletta.

Cyberpunk 2077

-pelin järkyttävä julkistus johti yllättävän vähäisiiin hyvityksiin RED -yhtiön talouspäällikkö Piotr Nielubowiczin mukaan, joka jakoi yksityiskohtia tilanteeseen liittyen sijoittajille tarkoitetussa tilaisuudessa. Cyberpunk 2077 on myynyt yhteensä noin 13.7 miljoonaa kopiota, mutta kehittäjä on joutunut tekemään hyvityksiä ”vain” 30 000 kopion kohdalla. CD Projekt aloitti ”Help Me Refund” -kampanjan auttaakseen tyytymättömiä pelaajia. Kampanja maksoi noin yhtiölle 2.2 miljoonaa dollaria. 95 prosenttia hyvityksistä on tähän mennessä käsitelty. Viimeiset viisi prosenttia ovat Nielubowiczin mukaan tällä hetkellä työn alla, mutta tarvitsevat pidempää käsittelyaikaa erinäisten ongelmien vuoksi.

Pelaajien on mahdollista saada hyvitys myös Sonyn sekä Microsoftin kautta. Konsolivalmistajien tekemiä hyvityksiä ei ole laskettu mukaan CD Projektin lukuihin. Joulukuussa 2020 Sony ilmoitti tarjoavansa pelistä täyden hyvityksen kopion ostaneille pelaajille. Myöhemmin yhtiö poisti Cyberpunk 2077 -pelin kokonaan kauppapaikastaan. Useista korjauksista ja päivityksistä huolimatta peli ei ole tehnyt vieläkään paluuta yhtiön kauppapaikkaan. Kehittäjä CD Projekt REDin on ollut pakko muuttaa suunnitelmia pelin jatkoon liittyen, sen kohdattua valtavia ongelmia suorituskyvyn ja pelattavuuden suhteen Playstation 4 ja Xbox One -konsoleilla. Yhtiön toimitusjohtaja onkin ilmoittanut, ettei pelin suhteen ole vielä luovutettu. Ongelmista huolimatta yhtiö teki viime vuonna uuden tulosennätyksensä.

Kommentoi