CD Projekt RED saavutti ennätyksellisen tuloksen yhtiön ongelmista huolimatta Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt RED saavutti ennätyksellisen tuloksen yhtiön ongelmista huolimatta

Cyberpunk 2077

CD Projekt on esitellyt yhtiön liikevaihtoa vuodelta 2020 hieman suunniteltua aiemmin. Luvut ovatkin yhtiölle todella positiivista luettavaa, sillä peliyhtiö saavutti uuden tulosennätyksensä, joka on noin kolme kertaa enemmän kuin yhtiön edellinen ennätys.

CD Projektin liikevaihto viime vuodelta on noin 470 miljoona euroa, kun taas liikevoittoa yhtiölle on kertynyt huimat 252 miljoonaa euroa. Cyberpunk 2077 -pelin ongelmista huolimatta julkaisu nosti yhtiön tuloksen täysin uudelle tasolle, sillä verrattaen esimerkiksi The Wither 3 -pelin julkaisussa yhtiölle kertyi voittoa noin 75 miljoonaa euroa.

Uutiset menestyksekkäästä vuodesta eivät tule yllätyksenä, sillä Cyberpunk 2077 -peli onnistui ansaitsemaan kahdeksan vuoden kehitys- sekä markkinointikulunsa takaisin vain yhdessä päivässä. Pelillä oli myös :n historian suurin julkaisupäivä. on vieläkin kohtalaisen ikävässä tilassa pelattavuuden suhteen, mutta aiemmin yhtiön toimitusjohtaja lupaili, että pelin suhteen ei ole vielä luovutettu.

Kommentoi

Steam saapui Teslan autoihin Kommentit pois päältä artikkelissa Steam saapui Teslan autoihin

Tesla

tuo tuttuun tapaan autoihinsa uusia päivityksiä vuoden lopulla. Viimeisimmän päivityksen myötä autoihin on tullut tuki Steam -pelialustalle. Jatkossa voit siis pelata aiempien pelien lisäksi mm. tai vaikkapa Elden Ring -pelejä autossasi.

Voit katsoa koko listan päivityksistä alta:

 • Music
 • Ohjaamon kameran käyttö koiratilassa
 • Valoshow (auto tanssii), voidaan ajoittaa 10 minuuttia etukäteen
 • Ilmastointituulettimen nopeutta voi säätää myös silloin, kun ilmastointi on asetettu automaattiselle
 • MyQ-talliyhteyden tuki
 • Automaattiset vilkut, jotka voivat sammuvat automaattisesti kaistanvaihdon jälkeen
 • Mahjong -peli
 • Parannuksia puheluiden käyttökokemukseen
 • Mediasäätimet on siirretty lähemmäs kuljettajaa
 • Päästötestitila (pieruäänet), jonka voi käynnistää puhelinsovelluksen kautta
 • Sateenkaarianimaatio näytetään aina kun autopilotti on aktiivinen
 • Ratatila Y:n Performace

Päivitykset ovat ilmaisia Teslan omistajille ilmaisia ja ovat ladattavissa autoihin.

Kommentoi

Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri

Cyberpunk 2077

on julkaissut Game Awards -tapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevasta Cyberpunk 2077 -pelin Phantom Liberty -lisäosasta.

Trailerilla nähdään uusi lisäys pelin näyttelijäkaartiin ja se on Idris Elba, joka tunnetaan mm. Luther sarjasta ja sekä The Suicide elokuvista.

Elba nähdään Solomon Reedin roolissa, joka on ainoa henkilö johon pelaajat voivat luottaa mahdottomalta tuntuvan vakoojatehtävän yhteydessä.

Phantom Liberty -lisäosa ilmestyy ensi vuoden puolella Cyberpunk 2077 -peliin. Peli on saatavilla :lle sekä ja Xbox -konsoleille

Kommentoi