CD Projekt toimistusjohtaja lupaa ettei Cyberpunk 2077 -pelin suhteen ole vielä luovutettu Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt toimistusjohtaja lupaa ettei Cyberpunk 2077 -pelin suhteen ole vielä luovutettu

Cyberpunk 2077

Jättisatsaus 2077 -roolipeli sai surullisenkuuluisan julkaisunsa saapuessaan viime vuonna markkinoille, ja myöhemmin tulleista päivityksistä huolimatta peli on vieläkin sekasorto. Useiden pelialalla työskentelevien mielipide on ollut julkaisun jälkeen, että CD Projektin olisi syytä vain korjata pelin ongelmat ja siirtyä tulevien julkaisujen kehitykseen. Pelaajat ovatkin viimeisten kuukausien ajan aprikoineet, mikä pelin kehittäjän CD Projektin suunnitelma pelin tulevaisuudelle on.

Yhtiön toimitusjohtaja vakuuttaa, että pelistudio on sitoutunut kehittämään Cyberpunk -peliä vielä pitkälle tulevaisuuteen. Kiciński ei näe vaihtoehtona sitä, että yhtiö hyllyttäisi pelin ja jatkaisi uusiin projekteihin. ”Olemme varmoja siitä, että saamme korjattua pelin siihen pisteeseen, jossa voimme olla ylpeitä siitä ja jatkaa sen myyntiä menestyksekkäästi vielä vuosien ajan” Kiciński avaa tilannetta.

Peli poistettiin noin neljä kuukautta sitten Storesta, eikä se ole nähnyt vieläkään paluuta konsolin kauppapaikkaan päivityksistä huolimatta.  on kulkenut kivisen tien, mutta siitä huolimatta se on ollut todellinen myyntimenestys yhtiölle myyden jo ennakkoon yli 13 miljoona kappaletta. On siis hyvinkin mahdollista, että CD Projektin korjatessa peliä odotetulle tasolle, saattaa siitä tulla tulevaisuudessa vielä pitkäkestoinen tulonlähde yhtiölle sekä kelpo roolipeli pelaajille.

Aiemmin uutisoimme myös mahdollisista lisäosista, mitä peliin on kehitteillä.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla

Cyberpunk 2077: Gangs of Night City

2077 on saamassa oman lautapelin nimeltään Cyberpunk 2077: Gangs of Night City. Projekti kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarter -joukkrahoituskampanjan avulla.

Pelin taustalla on Games, joka on aiemmin toteuttanut lautapelejä mm. ja Bloodborne -peleistä.

Gangs of Night City -pelissä 1-4 pelaajaa hallitsee Night Cityn häikäilettömiä jengejä ja yrittää saada alamaailmaa haltuunsa. Muita jengejä voi haastaa lihasvoimalla tai hakkeroimalla.

Pelissä nähdään videopelistä tuttuja hahmoja kuten Jackie Welles, Johnny Silverhand sekä Judy Alvarez.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -peli sai vihdoin lentävät autot uuden modin myötä – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -peli sai vihdoin lentävät autot uuden modin myötä – katso video

Cyberpunk 2077 Let There be Flight

Ilmestyessään loppuvuodesta 2020 kovasti odotetusta Cyberpunk 2077 -pelistä puuttui monia asioita, joita oli luvattu. Yksi näistä oli lentävät autot, joita pelissä kyllä nähdään mutta niitä ei valitettavasti pääse ohjastamaan, mutta nyt pääsee.

Peliin on nimittäin julkaistu uusi modi nimeltään Let There be Flight, joka mahdollistaa lentävillä autoilla ajamisen. Autoissa on kääntyvät rengasmoottorit, Runner -henkiset äänet sekä täysin mukautetun ohjauksen.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun kovasti keskenkeräistä peliä on paranneltu modaajien toimesta. Viime vuoden lopulla pelin olemassa ollut metrojärjestelmä tehtiin valmiiksi modaajien toimesta.

Pelin kuumeisesti odotettua ensimmäistä lisäosaa ollaan julkaisemassa alustavasti ennen tämän vuoden loppua. Nähtäväksi jäänee mitä tuleva lisäosa sisältää.

Kommentoi